Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Nyt fra tandklinikken

Skæve fortænder

Oplever du problemer med skæve fortænder? Hvis man slås med skæve fortænder, kan det ikke kun have konsekvenser for bidfunktionen. Patienter, der har problemer med skæve fortænder, oplever ofte også øget generthed og angst for at vise tænder. I hverdagen kan det være en enorm belastning hele tiden at dække sit smil af frygt for at vise sit tandsæt. Hos VORES TÆNDER er vi derfor glade for at kunne tilbyde behandling, der hurtigt og effektivt retter skæve fortænder og giver vores patienter mere ro i hverdagen.

Læs mere

Tandretning uden bøjle

Hos VORES TÆNDER oplever vi i stigende grad, at patienter efterspørger at få rettet tænder uden bøjle. Det er desværre ikke muligt at få rettet tænder så hurtigt, at det kan overstås på en eftermiddag eller lignende. Enhver tandretning kræver nemlig en form for indgreb i mundhulen, som retter tænderne til tænderne over en periode. Men det er til gengæld muligt at få rettet tænder uden en klassisk fast bøjle – også kendt som ‘togskinner’. I de senere år er der udviklet alternativer, der typisk både er mere effektive og diskrete.

Læs mere

Tandregulering for voksne

De fleste mennesker forbinder tandbøjler med noget, der typisk kun sidder på børn i skolealderen. Men hos VORES TÆNDER oplever vi undertiden også, at en stigende mængde voksne henvender sig for tandregulering. Det skyldes ikke, at flere voksne har fået skæve tænder, men at flere voksne er blevet opmærksom på deres eget behov for tandretning. Hos VORES TÆNDER tilbyder vi en lang række forskellige løsninger til tandregulering til voksne.

Læs mere

Bøjletandlæge i Lyngby

Omkring en fjerdedel af alle danskere kommer på et tidspunkt i livet til at få brug for tandregulering. Det er altså ganske normalt. Normalt forestiller man sig også, at en fast bøjle – såkaldte ‘togskinner’ er den eneste rigtige løsning. Men vidste du, at over 80%, der henvender sig omkring tandregulering, ender med at få en anden løsning end en fast tandbøjle?

Læs mere

Har du isninger i tænderne?

Hurtige, jagende og yderst ubehagelige smerter – sådan oplever mange at isninger i tænderne viser sig.

Langt de fleste mennesker vil på et tidspunkt i livet opleve at få isninger i en eller flere tænder. Ofte er det kolde og varme drikke og søde og syrlige fødevarer der trigger isningers opståen. Der er således tale om et udbredt fænomen, men ikke desto mindre er det samtidig et fænomen, som kun få kender årsager til.

Læs mere

Tandsten – hvad er det for noget?

Langt de fleste er klar over, at tandsten er noget, vi skal gøre, hvad vi kan for at undgå. Men hvorfor opstår tandsten egentlig? Og hvordan forebygger du bedst muligt tandsten på dine tænder? Disse spørgsmål giver vi hos VORES TÆNDER Tandklinik dig svar på her.

Læs mere

Fluor i tandpasta

Under tandpastaens hvide farve og skummende konsistens gemmer der sig et stof, der er en fast bestanddel i langt de fleste typer af tandpasta.

Fluor!

Fluor – eller fluorid som det faktisk er – bruges i små mængder i tandpasta, og denne lave koncentration gør stoffet ufarligt. Trods megen diskussion i medierne er der således intet at frygte, når du står med munden fuld af tandpasta morgen og aften.

Læs mere

Værd at vide om tandhalse

Ordet ’tandhalse’ er hyppigt brugt blandt tandlæger og fagfolk, og du har måske oplevet at få af vide, at dine tandhalse er ’blottede’.

Men ved du egentligt, hvad tandhalse er? Nedenfor giver vi hos VoresTænder Tandklinik dig et indblik i dette begreb, der bruges i flæng i tandlægernes verden.

Læs mere

Sådan påvirker sukker dine tænder

Et flertal af undersøgelser peger på, at sukker er den ultimative synder, når det kommer til udvikling af caries (huller) i tænderne. Vi vil i dette indlæg søge at gøre dig klogere på, hvordan sukker påvirker dine tænder samt rådgive om, hvordan du kan forebygge denne påvirkning.

Læs mere

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag07.30 - 17.30
Tirsdag07.30 - 17.30
Onsdag07.30 - 17.30
Torsdag07.30 - 17.30
Fredag07.30 - 14.00

Følg os

Facebook

Instagram

VORES TÆNDER har 4.8/5
ud af 30 anmeldelser på Facebook.

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid