Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Har du isninger i tænderne?

Hurtige, jagende og yderst ubehagelige smerter – sådan oplever mange at isninger i tænderne viser sig.

Langt de fleste mennesker vil på et tidspunkt i livet opleve at få isninger i en eller flere tænder. Ofte er det kolde og varme drikke og søde og syrlige fødevarer der trigger isningers opståen. Der er således tale om et udbredt fænomen, men ikke desto mindre er det samtidig et fænomen, som kun få kender årsager til.

Læs mere

Tandsten – hvad er det for noget?

Langt de fleste er klar over, at tandsten er noget, vi skal gøre, hvad vi kan for at undgå. Men hvorfor opstår tandsten egentlig? Og hvordan forebygger du bedst muligt tandsten på dine tænder? Disse spørgsmål giver vi hos VoresTænder Tandklinik dig svar på her.

Læs mere

Fluor i tandpasta

Under tandpastaens hvide farve og skummende konsistens gemmer der sig et stof, der er en fast bestanddel i langt de fleste typer af tandpasta.

Fluor!

Fluor – eller fluorid som det faktisk er – bruges i små mængder i tandpasta, og denne lave koncentration gør stoffet ufarligt. Trods megen diskussion i medierne er der således intet at frygte, når du står med munden fuld af tandpasta morgen og aften.

Læs mere

Værd at vide om tandhalse

Ordet ’tandhalse’ er hyppigt brugt blandt tandlæger og fagfolk, og du har måske oplevet at få af vide, at dine tandhalse er ’blottede’.

Men ved du egentligt, hvad tandhalse er? Nedenfor giver vi hos VoresTænder Tandklinik dig et indblik i dette begreb, der bruges i flæng i tandlægernes verden.

Læs mere

Sådan påvirker sukker dine tænder

Et flertal af undersøgelser peger på, at sukker er den ultimative synder, når det kommer til udvikling af caries (huller) i tænderne. Vi vil i dette indlæg søge at gøre dig klogere på, hvordan sukker påvirker dine tænder samt rådgive om, hvordan du kan forebygge denne påvirkning.

Læs mere

Hvad koster det at få lavet et hul i tanden?

Caries – eller huller i tænderne, som det kaldes i dagligdags tale – er en af de mest gængse tandsygdomme. Caries opstår, når bakterier sætter sig fast på tændernes overflade, hvor de omdanner sukker til syre, som ødelægger tænderne. Caries kan standses med god mundhygiejne og fluor, hvis det opdages i tide. Men hvis hullet får lov at trænge ind i tandbenet, bliver det nødvendigt at bore i tanden og erstatte det syge tandvæv med en fyldning.

Læs mere

Kan man se huller i tænderne?

Caries – også kaldet huller i tænderne – er en tandsygdom med et langsomt forløb. På grund af den langsomme udvikling, kan caries standses med god mundhygiejne og brug af fluor – hvis det vel at mærke opdages i de tidlige stadier. Desværre opdager mange ikke caries i tide, da caries ofte er  symptomfri i lang tid. Desuden kan man ikke altid se, at man har huller i tænderne med det blotte øje.

Læs mere

Myter om tandpleje

Der findes overraskende mange myter om pleje af tænder, og vi vil gerne være med til at aflive nogle af de mest almindelige.

Læs mere

Hvad er en rodbehandling?

En rodbehandling er en behandling, hvor vi fjerner tandnerve og bakterier fra tandens rodkanal. En rodbehandling kan blive nødvendig i flere forskellige tilfælde. Eksempelvis hvis en tand er nedbrudt på grund af cariesangreb, eller hvis tandnerven er blottet. I nogle tilfælde kan det også være nødvendigt at rodbehandle en tand, som har været udsat for et hårdt slag. Desuden kan der opstå behov for at rodbehandle tænder med kroner, da en krone i visse tilfælde kan medføre, at tandroden dør.

Læs mere

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 14.00

Følg os

Facebook

Instagram

VORES TÆNDER har 4.8/5
ud af 30 anmeldelser på Facebook.

×

Menu

Skriv til os

Book tid