Forside » Tilbud

Tilbud

Tandlæge tilbud? For langt de fleste mennesker, har tandlægeprisen en stor betydning i valget af tandlæge. Dette har vi fuld forståelse for, hvorfor vi tilbyder tandbehandlinger til fair priser samt forskellige former for tandlæge tilbud. På trods af vores tandlæge tilbud, betyder det ikke at vores yderligere behandlinger er højt prissatte. Faktisk er vi blandt de billigste tandlæger i København. Trods det, at vi formår at holde vores priser patientvenlige, går vi absolut ikke på kompromis med kvaliteten af din tandbehandling. Vi ved således at prisen er en vigtig faktor, når man skal til tandlægen. Men samtidig er det de færreste, der ønsker en billigere tandlæge, hvis dette går ud over kvaliteten. På vores klinik, gør vi derfor en dyd ud af at levere tandlægearbejde af meget høj kvalitet, til en ganske fair pris.

NEDENFOR FINDER DU VORES AKTUELLE TILBUD:

FÅ 50% RABAT PÅ TANDBLEGNING!

GRATIS forundersøgelse på tandretning (SPAR 1.000 KR!)

Ny patient få et gavekort på 500 KR.

NEMT OG TRYGT TANDLÆGESKIFT 

Det er altid svært at skulle skifte til en ny tandlæge. Det at gå til tandlæge er i den grad en tillidssag. Denne tillid og tryghed kan tage mange år at opbygge hos et nyt menneske. Hos VORES TÆNDER Tandklinik udfører vi smertefrie behandlinger, og vores største interesse er at give dig en tryg og rar oplevelse hver gang du besøger os. På klinikken gør vi det let for dig at skifte tandlæge. Vi sørger naturligvis for at indhente din journal, så overgangen bliver behagelig og nem for dig, som ny patient.

Har du ikke været til et tandlægebesøg længe, er det vigtigt at foretage en almindelig grundundersøgelse, for at vurdere dine tænder og deres sundhed. Denne grundundersøgelse kan du få gratis, hvis du er mellem 18-25 år og samtidig medlem af Sygeforsikringen Danmark. Desuden kan du hos VORES TÆNDER Tandklinik få 20% i studierabat, tilskud eller finansiering af din tandbehandling.

DERFOR KAN VI VÆRE BLANDT DE BILLIGSTE TANDLÆGER I KØBENHAVN:

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi faste lave priser. Årsagen til at vi kan være blandt de billigste tandlæger i København, er takket være gode indkøbsaftaler og vores specialiserede behandlere, som hver især gør hvad de er aller bedst til. Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter hver især fordybet sig i enkelte dele af tandlægefaget. På den måde lykkedes det således at supplere hinanden, og udføre selv nogle af de mest komplicerede operationer. Nedenstående faktorer gør det muligt for os at være blandt de billigste tandlæger i København, og samtidig tilbyde vores patienter forskellige former for tandlæge tilbud:

  • Vi udnytter altid vores forskellige faglige kompetencer på bedst mulig vis
  • Vi har landets mest favorable indkøbsaftaler. Ved samtidig kun at have få varegrupper – dvs kun de rigtige for den enkelte behandling, kan vi udføre behandlinger af høj kvalitet og til lavere priser.
  • Vi benytter materialer med dokumenteret lang holdbarhed og af høj kvalitet. Desuden har alle behandlere på klinikken i samråd, udvalgt de bedste materialer til de konkrete behandlinger. Dermed behandler vi smart og optimalt.
  • Vi har udvidede åbningstider i hverdagene samt åben i weekenden. På den måde driver vi klinikken omkostningseffektivt.

NY PATIENT HOS VORES TÆNDER – TANDLÆGE TILBUD

Som ny patient hos VORES TÆNDER Tandklinik vil vi gøre vores ypperste, for at tage godt i mod dig og give dig en god og tryg oplevelse fra start til slut. Er du ny patient hos os er det rigtig vigtigt for os, at vi lærer dig at kende, ligesom du lærer os at kende. Derfor er det også vigtigt, hvis du har nogle former for ubehag, at du oplyser os om det. På den måde har vi den bedste forudsætning for at tage højde for dine ønsker og behov under hele behandlingen. Det er en tillidssag at gå til sin tandlæge, hvorfor vi gør vores bedste for at efterkomme dine ønsker og behov. Vores team er desuden eksperter i tandlægeskræk.

TANDLÆGEPRISER – TANDLÆGE TILBUD

Tandlægens pris hos VORES TÆNDER Tandklinik er sat, så du i gennemsnit ikke kommer til at betale mere på de frie ydelser end hos andre tandlæger. Det synes vi kun er fair. Kan du ikke finde prisen på netop den behandling du søger, er du velkommen til at kontakte os. Du er altid meget velkommen til at spørge ind til detaljer i behandlingen og prisen.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid