Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » VORES TÆNDER Tandklinik hjælper Smily patienter

VORES TÆNDER Tandklinik hjælper Smily patienter

Tandregulering er de seneste år blevet mere populært blandt voksne. Dette skyldes blandt andet, at tænderne kan rettes helt diskret med usynlige plastskinner og indenfor relativ kort tid. Med det in mente, anbefaler vi at du undersøger dine muligheder grundigt, inden du vælger hvilken klinik, der skal hjælpe dig med at opnå dit drømmesmil. Det kan nemlig have fatale konsekvenser at vælge en klinik, som ikke har de nødvendige kompetencer indenfor professionel tandregulering. Det har et utal af Smily patienter oplevet på egen hånd, da de d. 13 marts fik beskeden om, at virksomheden netop er gået konkurs. Konkursbegæringen gør sig gældende for virksomhedens i alt tre klinikker i henholdsvis Odense, Aarhus og København.

Smily har af flere omgange fået påbud fra Styrelsen fra Patientsikkerhed, for blandt andet dårlige hygiejneforhold. Desuden har virksomheden fået påbud for deres alvorlige mangler i forhold til journalføring, samt generelle varetagelse af ortodontiske behandlinger.

Vi står klar til at hjælpe Smily patienter med GRATIS KONSULTATION

Er du en af de mange patienter, der endnu ikke ved om du er købt eller solgt, og desuden er blevet overladt til dig selv midt i din behandling? I så fald vil vi meget gerne forsøge at hjælpe dig! Vi kan naturligvis ikke hjælpe dig med at besvare de mange ubesvarede spørgsmål henvendt Smily. Men en ting er sikkert! Vi kan hjælpe dig med at opnå dit drømmesmil. Derfor tilbyder vi alle Smily patienter en GRATIS FORUNDERSØGELSE, hvor en af vores dygtige tandlæger med speciale indenfor tandregulering, kan lave et individuelt behandlingsforløb. Dermed kan du få det fulde overblik over dit tandreguleringsforløb. Derefter er det helt op til dig, hvorvidt vi skal hjælpe dig i mål. Men en ting er sikkert. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig!

Hos VORES TÆNDER Tandklinik trækker vi på vores mange års erfaring blandt andet inden for professionel tandlægeregulering. Endnu vigtigere er, at vi følger vores patienter fra start til slut i et individuelt forløb. Du får således dine skinner for hver kontrol du er på klinikken. På den måde sikrer vi os, at dit forløb udvikler sig som det skal. Hvis det skulle vise sig at der løbende er behov for justering, har vi også mulighed for dette. Vi slipper dig først når du er helt færdig på klinikken, og har opnået det drømmesmil du kom efter.

Gode råd til at finde den rigtige tandklinik

I jagten på den helt rigtige tandklinik, giver vi dig nedenfor vores bedste råd. Når det drejer sig om tandregulering er der flere faktorer, som du bør have for øje i din søgning. Først og fremmest kommer vi ikke udenom at prisen for individuel tandretning, er en større økonomisk behandling. Derfor bør du overveje kvaliteten af produktet og den samlede behandling, hvis du får tilbudt en samlet behandling som er “for billig”. Professionel tandregulering koster mellem 20.000 kr. og 50.000 kr.

Derudover er en af de vigtigste ting i et sådan behandlingsforløb, at du bliver fulgt tæt således at du kan opnå dit drømmesmil hurtigst muligt. Er der ikke løbende kontroller på klinikken, mener vi at du bør stille dig kritisk overfor dette. Da disse kontroller og opfølgende samtaler, er afgørende for at du når det ønskede resultat. Er du det mindste i tvivl om dit valg af tandklinik, så undersøg heller dine muligheder en gang mere inden du lægger dig helt fast på, hvem der skal hjælpe dig til dit drømmesmil.

Hvis du har spørgsmål til professionel tandregulering, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 45 87 22 61. Dette er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi er klar til at hjælpe dig!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid