Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Farum

Tandlæge Farum

Tandlæge Farum - Farum Tandklinik

Leder du efter en ny tandlæge nær Farum? VORES TÆNDER Tandklinik er en hyggelig og nymoderne klinik, som med sin centrale placering i hjertet af Kongens Lyngby er nem at komme til. Så hvis du bor eller arbejder i Farum eller omegn er vores klinik et oplagt tandlægevalg. Hos os møder du et professionelt og kompetent team af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere, som har en stor erfaring og viden inden for tandlægefaget. Vi benytter de bedste og nyeste teknikker inden for vores felt. Alligevel formår vi at være blandt de billigste tandlæger i Storkøbenhavn. Lyder vi som en tandlægeklinik for dig er du altid meget velkommen til at kontakte os for tidsbestilling eller råd og vejledning til din specifikke tandsituation. Vi håber på at være din foretrukne tandlæge.

Vores behandlinger – Tandlæge Farum

Hos VORES TÆNDER Tandklinik udfører vi stort set alle almindelige tandbehandlinger. Fælles for vores behandlinger er, at de alle indledes med en grundig samtale. Hvad enten du skal have udført en simpel eller en mere avanceret behandling, tager vi os god tid til at gennemgå forløbet med dig. Dette gør vi så vi sikrer os, at du ikke får nogle ubehagelige oplevelser i stolen. Det er altid vigtigt for os, at du føler dig tryg og informeret inden en behandling. Du får desuden et prisoverslag således at du altid har vished over både pris og procedure på din behandling. Alle vores behandlinger bliver skræddersyet efter hver enkelt patient. Vores største interesse er således at imødekomme dine ønsker og behov for tandlægebesøget.

Alle vores behandlinger er tilpasset til hensyntagen til de af vores patienter, der lider af tandlægeskræk. Det skal være en positiv oplevelse at gå til tandlægen. Husk derfor altid at informere os om din tandlægeskræk, så vi kan gøre alt hvad vi kan for, at det bliver en tryg oplevelse at gå til tandlægen.

Fokus på forebyggelse

En grundig forebyggende tandbehandling hos din tandlæge, kan gøre hele forskellen for, hvilket tandsæt du sidder tilbage med, når du bliver gammel. Den vigtigste tandbehandling er derfor den forebyggende, da den i høj grad vil kunne holde dine tænder sunde og stærke og forebygge større tandproblemer. Med en professionel forebyggende tandbehandling får du en dybdegående tandrensning og et eftersyn. Dette sikrer dig en hurtig behandling, hvis noget skulle være galt. Vi udfører naturligvis også kirurgiske indgreb og kosmetiske behandlinger. Har du spørgsmål til en specifik behandling, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har fokus på forebyggende behandlinger, da vi på denne måde mener at kunne bevare dine tænder længst og bedst muligt.

Specialister i tandlægeskræk – VORES TÆNDER Tandklinik

Det er vigtigt for os, at du føler, at der bliver taget hensyn til lige netop det, som skræmmer dig allermest ved et tandlægebesøg. Af denne grund indleder vi altid med en grundig samtale. På den måde kan vi netop møde dig, hvor du er og give dig den bedst mulige behandling. Hvad enten du har brug for stilhed og en til at holde din hånd, eller om du har brug for at vide trin for trin, hvordan behandlingen foregår. Så kan vi med garanti give dig det du har brug for. I denne proces trækker vi på vores lange erfaring og speciale i behandling af tandlægeskræk. Alle vores behandlingsrum er desuden udstyret med tv i loftet og Sonos-anlæg, således at du kan se et afsnit af din yndlings tv-serie fra Netflix eller høre et stykke godt musik mens du ligger i tandlægestolen.

Husk at det er vigtigt altid at gøre os opmærksom på, at du lider af tandlægeskræk. Sig det gerne allerede når du ringer eller booker en tid hos os. På den måde har vi den bedste forudsætning for at hjælpe dig og for at gøre det til en rar oplevelse at besøge os.

Det tilbyder vi dig:

Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Farum vil vi gerne yde den bedste service hver gang du besøger klinikken. Nedenfor kan du se hvad vi blandt andet tilbyder dig af fordele som patient hos os:

KONTAKT VORES TÆNDER – DIN TANDLÆGE NÆR FARUM

Hvis du bor i Farum eller omegn, og leder efter en ny tandlæge, er VORES TÆNDER Tandklinik et sikkert og trygt valg. Det er nemt at komme til din tandlæge på klinikken fra nærliggende områder som Farum Sø, Stationen eller Furesøen. Det tager kun 22 minutter i bil og 28 minutter med tog fra Farum. Se nedenstående rutevejledning.

Du er meget velkommen til at kontakte os og vi har altid åben tilgang for nye patienter.

FIND RUTEN TIL VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Farum

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid