Forside » Akut tandlæge

Akut tandlæge

akut tandlæge - Få en akuttid hos TandlægevagtenHar du brug for en akut tandlæge? Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi akuttandlægehjælp helt uden ekstra akut-gebyr, hvis du i forvejen er patient. Har du allerede egen tandlæge, og blot brug for hjælp i tidsrummet, hvor din egen tandlæge holder lukket, tillægger vi din behandling et beskedent beløb. Har du således brug for en akut tandlæge kan vi være dig behjælpelige. Vi er en tandlægeklinik med weekendåbent nær København, som du kan kontakte, hvis du har brug for en akut tandlæge. Vi er tilgængelige inden for normal åbningstid, men også i ydertimerne, hvor de fleste andre tandlægeklinikker har lukket.

Har du knækket en tand, fået tandpine, eller er dine tænder kommet til skade på anden vis, kan du altid kontakte os. Dette er uafhængigt af dag og tidspunkt.

Har du prøvet at tabe en fyldning? Så ved du også hvor generende og smertefuld en sådan uventet overraskelse kan være. Akutopståede tandproblemer kan ingen holde for, og derfor er det afgørende, at du har en tandlæge, hvor det er muligt at få en akut tid. Hos VORES TÆNDER Tandklinik kan du få en akut tandlægetid, hvor du kan få hjælp til akutte tandproblemer.

Som akut tandlæge har vores klinik den åbenlyse fordel, at klinikken med sin centrale beliggenhed er nem at komme til i både bil, bus, tog og ikke mindst på gåben. Skal vi være din foretrukne akut tandlæge?

AKUTTID TANDLÆGE – LØSNINGEN PÅ DIT TANDPROBLEM

Akut tid tandlæge? Med en akut tandlægetid risikerer du aldrig at skulle gå rundt med eksempelvis en slem tandpine i længere tid end højst nødvendigt. Du kan nemlig benytte dig af vores altid gode service og kompetente team, der til enhver tid vil gøre deres ypperste for at tilse og ikke mindst behandle dig, som har akutte problemer med tænderne.

Har du brug for en akut tandlæge, er vi således altid behjælpelige! Vi kan kontaktes mandag-torsdag mellem kl. 07:30-20:00, fredag mellem kl. 07:30-17:30 og lørdag mellem kl. 08:00-16:00. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med at få en akut tandlægetid eller blot rådgive dig om, hvordan du skal forholde dig i din akutte situation. Afhængigt af din pågældende tandsituation vil vi vurdere, hvorvidt du har brug for en akut tandlægebehandling omgående eller om din situation eventuelt kan vente med at blive behandlet til den efterfølgende dag. Uagtet din situation kan du være sikker på at få en god og venlig service, når du ringer til os i forbindelse med akut tandpine eller andre tandproblemer. Vi har stor forståelse for, at pludseligt opståede tandsmerter kan give anledning til panik. Vores ønske er derfor at give dig ro og afklaring i den smertefulde situation. Gennem vores lange erfaring som akut tandlæge kan vi med garanti hjælpe dig af med dine akutte tandproblemer.

AKUT TANDLÆGE I WEEKENDEN – TANDLÆGE LØRDAGSÅBENT 

Et akut tandproblem kan opstå på alle timer af døgnet – også i weekenden, hvor det kan være rigtig svært at finde en tandlæge i nærheden, som har åbent. Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi åbent i weekenden, hvor du kan blive afledt dine akutte tandsmerter hurtigst muligt. En akut tandbehandling hos os pålægges ikke ekstra tillæg eller gebyr, hvis du er eksisterende patient. Er du ny patient tillægger vi behandlingen et beskedent akut-gebyr. Så har du akut behov for en tandlæge med døgnvagt nær København, er du meget velkommen til at kontakte os. Så finder vi i fællesskab en løsning, der sikrer, at du bliver smertefri hurtigst muligt.

Selvom der er tale om et akut tandproblem så er det vigtigt for os, at du føler dig veltilpas og tryg ved et besøg hos os. Det skal således aldrig gå hen og blive en påskyndet oplevelse, når du besøger akut tandlægen. Vi ved gennem vores lange erfaring inden for det akutte univers, at det ofte er når tingene går lidt for stærkt, at det kan gå hen og blive ubehageligt at ligge i tandlægestolen. Af denne grund afsætter vi rigtig god tid til både information og behandling, når du besøger os.

Vi udarbejder desuden altid et prisoverslag inden vi går i gang. Det gør vi fordi vi gerne vil levere en ærlig og samvittighedsfuld tandbehandling, hvor du på forhånd ved hvad tandlægebesøget kommer til at koste og hvad der skal ske. På den måde er det helt op til dig, hvorvidt du ønsker behandling ud fra kendskabet til pris og procedure.

BILLIG AKUT TANDLÆGE MED HØJ KVALITET  

Frygter du at din tandlægeregning bliver for stor til at betale som følge af særlige akut tillæg? Frygt ej! Vi opkræver kun et beskedent gebyr, hvis du ikke allerede er vores patient. Derudover informerer vi altid om vores tandlæge priser inden vi går i gang, så du får klarhed over hvad det vil koste og derfor bedre kan beslutte dig for om du ønsker behandling.

Det er gennemgående hos flere tandklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp, at der tillægges et tårnhøjt akut-gebyr oven i prisen på den akutte tandbehandling. Dette gør sig ligeledes gældende hos den offentlige tandlægevagt, hvor prisen tillige afspejler et ekstra gebyr. Således kan det hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis noget akut opstår. På den måde kan det således godt betale sig at finde frem til den rette akut tandlæge, hvorfor du som patient kan opnå en større økonomisk besparelse.

Faktisk vil vi gerne have at det skal være en lille smule billigere for dig at benytte os, som din foretrukne akut tandlæge. Vi finder den rette løsning for dig i fællesskab med udgangspunkt i dine ønsker.

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE OS, SOM DIN FORTRUKNE AKUT TANDLÆGE

  • Akut tandbehandling af høj kvalitet
  • Udvidede åbningstider, herunder weekendåbent
  • Fast behandlingstid så du ikke venter unødigt
  • Blandt de billigste tandlæger nær København
  • Stor erfaring med akutte tandbehandlinger samt eksperter i tandlægeskræk

BRUG FOR EN AKUT TANDLÆGE? LAD OS HJÆLPE DIG!

Uanset om du er kommet til skade med dine tænder eller har tandpine kan vi fortælle dig, hvad der er det rette at gøre i den situation, du befinder dig i. I nogle tilfælde vil det vurderes, at du hurtigst muligt skal komme ind på klinikken, mens det i andre tilfælde kan vurderes, at behandlingen kan vente i et vis tidsrum. Dette afgør vi i fællesskab med dig. Det vigtigste for dig er, at du i en akut situation kan vide dig sikker på, at du kan modtage en akut tandlægetid, hvor du kan få hjælp og vejledning, når du har allermest brug for det. Og dét kan du som patient hos VORES TÆNDER Tandklinik – her er dine tænders sundhed vores allesammens ansvar!

Vi har åben tilgang af nye patienter, så tøv aldrig med at kontakte os. Vi håber på at være din foretrukne akut tandlæge!

Behandlinger

Søger du akut tandlæge nær Virum kan du med fordel læse mere ved at klikke på dette link
Søger du akut tandlæge nær Gentofte kan du med fordel læse mere ved at klikke på dette link
Søger du en akut tandlæge nær Hillerød kan du med fordel læse mere ved at klikke på dette link
Søger du akut tandlæge nær Holte kan du med fordel læse mere ved at klikke på dette link
Søger du Tandlægevagten kan du med fordel læse mere ved at klikke på dette link
Søger du akut tandlæge nær Hørsholm kan du med fordel læse mere ved at klikke på dette link
Søger du akut tandlæge nord for København kan du med fordel læse mere ved at klikke på dette link
Søger du akut tandlæge nær Birkerød kan du med fordel læse mere ved at klikke på dette link

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid