Tandregulering med Inman Aligner, Clear Smile Aligner og Invisalign i Lyngby

Et smukt smil kræver lige tandrækker. Måske fik du bøjle på tænderne som barn for at sikre flotte, lige tænder. Trods år med togskinner beholder tænderne desværre ikke altid deres position. Med tiden kan tænderne rykke sig, dreje ud af deres lige position og komme til at sidde skævt i munden. Det sker især, hvis du ikke har gået med en holdebøjle bag på tænderne, efter du fik bøjlen af. Måske havde du pæne tænder som barn og gik aldrig med bøjle, men i løbet af dit voksenliv har fortænderne gradvist drejet sig og er blevet skæve. VORES TÆNDER Tandklinik garanterer dygtig tandregulering i hjertet af Lyngby.

Hvorvidt vores tænder er skæve eller lige kan gøre en stor forskel på, hvordan vores tandsæt og dermed vores udseende ser ud, og mange ønsker derfor at få hjælp til at få tænderne rettet ud, så de sidder pænt og lige igen. Uanset hvor længe du har haft skævheder på tænderne, kan det rettes op ved hjælp af moderne tandregulering.

VORES TÆNDER TANDKLINIK I LYNGBY SIKRER DIG EN HØJ KVALITET

Hos VORES TÆNDER Tandklinik i Lyngby kan du få lavet en professionel tandregulering, som på bare få uger kan rette op på mindre skævheder på fortænderne. Vi tilbyder tandregulering i form af Clear Correct Aligner, Inman Aligner, Clear Smile Aligner eller Invisalign, der er nye behandlingsmetoder, som er langt mere effektfulde og hurtigere end de ældre metoder. Med Clear Correct Aligner, Inman Aligner, Clear Smile Aligner eller Invisalign undgår du at skulle have togskinner på, som fylder meget i munden og er ubehagelige at have på.

Inman Aligner er en nem og effektiv behandlingsform, som bliver mere og mere almindelig at anvende og har udseende som en ganeplade af akryl med små fjedre til fastgørelser af denne på kindtænderne.

En aligner fra Clear Correct, Clear Smile Aligner og Invisalign består af et vis antal gennemsigtige og nærmest usynlige plastskinner, som udskiftes på ugebasis indtil det ønskede resultat opnås.

Denne tandretningsform bruges ved de mere komplekse tandstillinger, som bl.a. ikke kan afhjælpes med en Inman Aligner.

Udover en meget hurtigere behandlingstid er behandlingen også langt billigere end den traditionelle metode for en tandregulering med for eksempel togskinner. Du kan spare op til ca. halvdelen af det beløb, du ellers skulle have givet, og resultaterne er mindst lige så gode.

Clear Correct Aligner, Inman Aligner, Clear Smile Aligner og Invisalign er desuden en mere fleksibel løsning end de ældre behandlingsmetoder, fordi bøjlen kan tages af. Det gør løsningen langt mere bekvem for dig, fordi du har friheden til at tage den af i bestemte situationer – eksempelvis når du spiser.

Hos os kan du altså få en skånsom men effektiv tandregulering på typisk mellem 6 og 16 uger uden at skulle have en ubehagelig togskinne på, og så endda til meget færre penge end normalt.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik er du sikret en kompetent tandregulering i Lyngby. Hos os får du en omsorgsfuld og professionel behandling, og vi har en stor erfaring med at foretage tandreguleringer med klare plastskinner – de såkaldte aligners fra Clear Correct Aligner, Inman Aligner, Clear Smile Aligner og Invisalign.

SÅDAN VIRKER INMAN ALIGNER

Inman Aligner retter op på dine fortænders skævhed på enkel og effektiv vis. Ved hjælp af en aftagelig og diskret bøjle på fortænderne med ganeplade, vil de forreste tænder gradvist blive presset på plads. Inman Aligner har den fordel, at den kan tages ud, når det passer dig. For det hurtigste resultat bør du bære den så længe som muligt. Du kan godt have bøjlen ude af munden i op til 6 timer, uden at det påvirker tandreguleringen, men du bør ikke gøre det for ofte, for det vil forsinke behandlingen. Hvis du bærer bøjlen de fleste timer i døgnet, tager behandlingen i gennemsnit 12-16 uger.

Du skal være opmærksom på, at Inman Aligner kun kan påvirke fortændernes placering, og altså ikke kan hjælpe med for eksempel skæve hjørnetænder. Her vil man typisk anbefale Clear Correct Aligner, Clear Smile Aligner eller Invisalign. Tandregulering med Clear Correct aligner, Inman Aligner, Clear Smile Aligner eller Invisalign foregår på vores klinik i Lyngby, hvor vi informerer dig grundigt om hele forløbet, og også tilbyder efterbehandling, hvis vi skønner at dette kan være nødvendigt. Resultatet holder som regel i lang tid, men det kan være en god idé at få påsat en wire bag på fortænderne – kaldes også for en retainer – for at holde dem på plads på længere sigt.

SÅDAN VIRKER CLEAR CORRECT ALIGNER, CLEAR SMILE ALIGNER/INVISALIGN

En Clear Correct Aligner, Clear Smile Aligner eller Invisalign er ligeledes en effektiv og meget nem behandlingsform i form af gennemsigtige skinner, som kun tages ud ved spisning. Skinnerne er næsten usynlige og derfor også en meget populær form for tandregulering.

Med Clear Correct Aligner, Clear Smile Aligner eller Invisalign er det muligt at foretage større rettelser af skævheder i tandstillingen, end med en Inman Aligner. Afhængig af behandlingens sværhedsgrad fremstilles et vis antal skinner for at opnå tilfredsstillende resultat. Skinner skal bruges ca. 1 uge ad gangen, hvorefter man skifter til en ny skinne.

Denne behandlingsmetode varer ofte lidt længere end en Inman Aligner, men er også den mest behagelige og mest usynlige måde at få rettet sine tænder til det perfekte smil.

Desuden anbefaler vi denne form for tandregulering, når der skal tages højde for flere parametre og skævheder, som Inman Aligner ikke kan klare.

HØR MERE OM EN TANDREGULERING I LYNGBY

Hvis du gerne vil have en professionel og effektiv tandregulering i vores klinik i Lyngby, er du altid velkommen til at kontakte vores klinik i Lyngby. Vi har en lang erfaring med at lave flotte tandreguleringer fra klinikken i Lyngby på en effektiv men skånsom måde, og vi giver dig en omsorgsfuld og professionel behandling, du kan være tryg ved.

Vi fortæller også meget gerne mere uddybende om behandlingen, så du kan vurdere, om det er det rigtige for dig. Fra klinikken i Lyngby giver vi dig en flot tandregulering, du kan være glad for resten af livet.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag07.30 - 17.30
Tirsdag07.30 - 17.30
Onsdag07.30 - 17.30
Torsdag07.30 - 17.30
Fredag07.30 - 14.00

Følg os

Facebook

Instagram

VORES TÆNDER har 4.8/5
ud af 30 anmeldelser på Facebook.

×

Menu

Skriv til os

Book tid