Forside » Behandlinger » Tandregulering med Clear Correct i Lyngby

Tandregulering med Clear Correct i Lyngby

Et smukt smil kræver lige tandrækker. Måske fik du bøjle på tænderne som barn for at sikre flotte og lige tænder. Trods år med togskinner beholder tænderne desværre ikke altid deres position. Med tiden kan tænderne rykke sig, dreje ud af deres lige position og komme til at sidde skævt i munden. Det sker især, hvis du ikke har gået med en holdebøjle bag på tænderne, efter du fik bøjlen af. Måske havde du pæne tænder som barn og gik aldrig med bøjle, men i løbet af dit voksenliv har fortænderne gradvist drejet sig og er blevet skæve. Du har måske også vanskeligt ved at holde rent omkring tænderne, da de ikke sidder som perler på en snor. VORES TÆNDER Tandklinik garanterer kyndig og professionel tandregulering i hjertet af Lyngby.

Hvorvidt vores tænder er skæve eller lige kan gøre en stor forskel på, hvordan vores tandsæt og dermed vores udseende ser ud. Derfor ønsker flere og flere også at få hjælp gennem tandretning, så tænderne igen sidder pænt og lige. Uanset hvor længe du har haft skævheder på tænderne, kan det rettes op ved hjælp af moderne tandregulering med usynlige plastskinner.

VORES TÆNDER Tandklinik i Lyngby sikrer dig tandregulering af høj kvalitet

Hos VORES TÆNDER Tandklinik i Lyngby kan du få lavet en professionel tandregulering, som på bare en kortvarig periode, kan rette op på mindre skævheder på fortænderne. Vi tilbyder tandregulering med Clear Correct, der er en sikker og effektiv behandlingsmetode, som er langt mere effektfuld og hurtigere end fx togskinner. Med Invisalign, Clear Correct, Clear Smile Aligner eller Inman Aligner undgår du at skulle have de såkaldte togskinner på.

Inman Aligner er en nem og effektiv behandlingsform, som bliver mere og mere almindelig at anvende. Denne behandlingstype har udseende som en ganeplade af akryl, med små fjedre til fastgørelser af denne på kindtænderne. Modsat Inman Aligner består aligners fra henholdvis Invisalign, Clear Correct og Clear Smile Aligner af et vis antal gennemsigtige og nærmest usynlige plastskinner, som udskiftes på ugebasis indtil det ønskede resultat opnås. Denne tandretningsform bruges ved de mere komplekse tandstillinger, som bl.a. ikke kan afhjælpes med en Inman Aligner.

Udover en meget hurtigere behandlingstid er behandlingen også langt billigere end den traditionelle metode for en tandregulering med for eksempel togskinner. Du kan spare op til ca. halvdelen af det beløb, du ellers skulle have givet, og resultaterne er mindst lige så gode.

Hos os kan du altså få en skånsom men effektiv tandregulering på typisk mellem 6 og 16 uger uden at skulle have ubehagelige togskinner på, og så endda til meget færre penge end normalt. Hos VORES TÆNDER Tandklinik er du sikret en kompetent tandregulering i Lyngby. Hos os får du en omsorgsfuld og professionel behandling, og vi har en stor erfaring med at foretage tandreguleringer med klare plastskinner – de såkaldte aligners fra Clear Correct.

Sådan virker Inman Aligner

Inman Aligner retter op på dine fortænders skævhed på enkel og effektiv vis. Ved hjælp af en aftagelig og diskret bøjle på fortænderne med ganeplade, vil de forreste tænder gradvist blive presset på plads. Inman Aligner har den fordel, at den kan tages ud, når det passer dig. For det hurtigste resultat bør du bære den så længe som muligt. Du kan godt have bøjlen ude af munden i op til 6 timer om dagen, uden at det påvirker tandreguleringen. Du bør dog ikke gøre det for ofte, for det vil forsinke behandlingen. Hvis du bærer bøjlen de fleste timer i døgnet, tager behandlingen i gennemsnit 12-16 uger.

Du skal være opmærksom på, at Inman Aligner kun kan påvirke fortændernes placering. Det kan således ikke hjælpe med fx skæve hjørnetænder. Her vil man typisk anbefale Invisalign, Clear Correct eller Clear Smile Aligner. Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi kun tandregulering med Clear Correct. Vi informerer dig grundigt om hele forløbet og tilbyder efterbehandling, hvis vi skønner at dette kan være nødvendigt. Resultatet holder som regel i lang tid, men det kan være en god idé at få påsat en wire eller tråd bag på fortænderne – også kaldet retainer – for at holde tænderne på plads på længere sigt.

Sådan virker Invisalign, Clear Correct og Clear Smile Aligner

Invisalign, Clear Correct og Clear Smile Aligner er alle effektive og meget nemme behandlingsformer, når det drejer sig om tandregulering. Ved brug af gennemsigtige skinner, som kun tages ud ved spisning, kan du få det smil du går og drømmer om! Skinnerne er næsten usynlige og derfor også en meget populær form for tandregulering.

Med Invisalign, Clear Correct eller Clear Smile Aligner er det muligt at foretage større rettelser af skævheder i tandstillingen. Afhængig af behandlingens sværhedsgrad fremstilles et vis antal skinner for at opnå et tilfredsstillende resultat. Skinnerne skal bruges ca. 1 uge ad gangen, hvorefter man skifter til en ny skinne. Denne behandlingsmetode varer ofte lidt længere end ved Inman Aligner. Men med dette in mente, er det også den mest behagelige og usynlige måde at få rettet sine tænder til det perfekte smil. Desuden anbefaler vi denne form for tandregulering, når der skal tages højde for flere parametre og skævheder, som Inman Aligner ikke kan.

Invisalign eller inman aligner

Nedenfor listes fordele og ulemper ved invisalign eller inman aligner. Det skal bemærkes at invisalign i store træk kan direkte sammenlignes med Clear Correct.

Invisalign:

Fordele:

 • Usynlig: Diskret og næsten usynlig behandling.
 • Aftagelig: Tillader lettere spisning og rengøring af tænder.
 • Komfortabel: Brugerne rapporterer ofte mindre irritation sammenlignet med traditionelle bøjler.

Ulemper:

 • Længere behandlingstid: Behandlingen kan tage længere tid sammenlignet med andre metoder.
 • Dyrere: Prisen kan være højere end nogle andre tandretningstyper.

Inman Aligner:

Fordele:

 • Hurtige resultater: Effektiv til hurtig korrektion af fronttændernes position.
 • Aftagelig: Tillader lettere rengøring og spisning.
 • Mindre synligt end traditionelle bøjler

Ulemper:

 • Synlig: Mindre diskret end Invisalign.
 • Begrænset anvendelse: Primært effektiv til fronttændernes justering.
 • Potentielt ubehag: Nogle brugere kan opleve ubehag eller irritation på grund af metal- og fjederkomponenter.

Ved at overveje disse fordele og ulemper kan du bedre beslutte, hvilken tandretningstype der bedst passer til dine individuelle behov og præferencer. Det anbefales altid at konsultere en kvalificeret tandlæge eller ortodontist for at få personlig rådgivning. Vi står klar til at hjælpe og guide. Book en konsultation idag!

RETAINER BØJLER

Retainer bøjler er uvurderlige redskaber, der hjælper med at bevare dit smukke smil og sikre, at din tandretning forbliver intakt. Uanset om du lige har fået fjernet din faste tandretning eller har brug for at korrigere mindre tandjusteringer, spiller retainer bøjler en afgørende rolle i at opretholde dine resultater.

For at sikre, at din retainer bøjle fungerer effektivt og varer så længe som muligt, er det vigtigt at følge nogle enkle vedligeholdelsesrutiner.

 • For det første er det afgørende at rengøre din retainer bøjle regelmæssigt. Brug en blød tandbørste og mild sæbe til forsigtigt at fjerne eventuelle madrester eller plak, der kan samle sig på bøjlen. Undgå at bruge varmt vand, da dette kan forvride plastikkomponenterne.
 • Desuden skal du huske at opbevare din retainer bøjle sikkert, når den ikke er i brug. En ren opbevaringsbeholder, der er designet til formålet, hjælper med at beskytte bøjlen mod skader og forhindrer, at den udsættes for bakterier eller støv.
 • Når du har din retainer bøjle på, er det vigtigt at undgå at spise hårde eller klistrede fødevarer, da dette kan forårsage skader eller deformiteter på bøjlen. Desuden skal du undgå at bøje bøjlen unødvendigt, da dette kan påvirke dens pasform og effektivitet.

Ved at følge disse enkle tips kan du maksimere effektiviteten af din retainer bøjle og sikre, at dit smukke smil forbliver intakt i årene fremover. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende pleje af din retainer bøjle, så ræk ud til os. Vi står klar med råd og vejledning som din tandlæge eller ortodontist.

Hør mere om tandregulering i Lyngby

Hvis du gerne vil have en professionel og effektiv tandregulering på vores klinik i Lyngby, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har en lang erfaring med at lave æstetisk tandretning. Behandlingen foregår på en effektiv men skånsom måde, og vi giver dig en omsorgsfuld og professionel behandling, du kan være helt tryg ved.

Vi fortæller også meget gerne mere uddybende om behandlingen, således at du har den bedste forudsætning for at vurdere, hvorvidt behandlingen vil være den rigtige for dig. Fra klinikken i Lyngby giver vi dig en flot tandregulering, du kan være glad for resten af livet.

Lån til tandlægeregningen ved tandregulering

Skal man have reguleret sine tænder kommer det nok ikke bag på nogen, at der er tale om en større behandling. Dermed er det også for de fleste noget af en udskrivning når regningen kommer. Det behøver dog i realiteten ikke at være noget at bekymre sig om. Sammen med vores finansielle partner tilbyder vi smertefri finansiering til markedets absolut mest attraktive lånevilkår. Sundhed+ tilbyder samtidig en enkel finansiering. Du validerer dig blot med dit MitID og i løbet af et par minutter får du et personligt og uforpligtende kredittilbud. Det er også muligt at få rente- og gebyrfri ratebetaling af din tandregulering. Spørg din behandler herom. Bestil en uforpligtende forundersøgelse på tandregulering her på siden. Du kan også se nedenfor hvad dine muligheder er for at dele tandlægeregningen op i mindre bidder.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+ en attraktiv betalingsordning, der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder. Sundhed+ hjælper dig med finansiering af vores behandlinger. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit. Afhængigt af din økonomi kan du blive godkendt til en kredit på op til 50.000 kr. Det kræver blot et MitID og et par minutter af din tid.


Ansøg om en Sundhed+ Kredit


Ansøg om en Sundhed+ Kredit

Book en gratis forundersøgelse til tandregulering

Hos VORES TÆNDER har vi bred erfaring med tandregulering med usynlige plastskinner. Book en forundersøgelse og find ud af hvad vi kan gøre for at du kan få flotte og lige tænder.

Sådan foregår forundersøgelsen:
Vi udfører en kort undersøgelse, hvor vi blandt andet tager røntgen billeder af tandrødderne for at konstatere om tandsættet er egnet til tandregulering. Vi tager kliniske før fotos så vi visuelt kan dokumentere udgangspunktet før tandreguleringen. Herefter scanner vi dine tænder med vores 3D scanner så vi kan se dine tænder i præcis sammenhæng med hinanden. Scannet bearbejdes på klinikken og sendes elektronisk og krypteret til vores samarbejdspartner i USA fx Clear Correct. Sammen med Clear Correct udarbejdes en behandlingsplan. Planen er unik for det enkelte individ og dermed tilpasset din egen mund og dine tænder. Vi ved på baggrund heraf lige præcis hvad der så skal til, for at skabe de lige tænder du drømmer om.

Book en tid i vores online booking system eller udfyld formularen og vi ringer dig op.


JA TAK, JEG VIL GERNE RINGES OP FOR AT BESTILLE TID TIL EN GRATIS FORUNDERSØGELSE TIL TANDREGULERING

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Kom i gang med Clear Correct i Lyngby

Når du har været til din gratis forundersøgelse vedrørende tandregulering, skal du beslutte om behandlingen er noget for dig. Nedenfor kan du læse om de respektive steps der er i behandlingen.

Step 1

Til forundersøgelsen scannes dit tandsæt med vores state-of-the-art 3D scanner. Dette scan sendes til vores teknikere i USA, som visualiserer ved hjælp af animation hvordan dine tænder kan se ud i fremtiden ved brug af usynlige plastskinner til regulering af dine tænder. Du får visualiseringen til gennemsyn, så du kan træffe beslutningen på et oplyst grundlag. Det er faktisk ret unikt at man kan se sit eget resultat inden man går i gang med behandlingen.

Step 2

Når du har godkendt resultatet fra animationen, produceres dine individuelt tilpassede plast skinner. Skinnerne skal du gå med i 1-2 uger ad gangen og så skifter man til en ny skinne. Man skal typisk bruge fra 12-48 plastskinner afhængig af hvor krævende en behandling der er tale om.

Step 3

Ca. 10 hverdage efter du har sagt ja til behandlingen startes det op. Du skal igen forbi klinikken og have udleveret dine aligners af vores dygtige tandlæger, som har specialiseret sig i tandregulering. De usynlige bøjler i form af plastskinner – også kaldt aligners – er nemme at tage af og på. Du kan nemt tage dem ud når du fx skal spise eller hvis du har et møde eller præsentation på jobbet og selv ikke det mindste skal forstyrre dig i din fremtræden.

Step 4

Efter at skinnerne udleveres skal du til løbende kontrol hos vores specialiserede tandlæger. Her føres der opsyn med at behandlingen skrider frem som den skal eller om der skal ske småjusteringer på skinnerne. Kontrolbesøgene er en del af behandlingen og man betaler ikke ekstra. Det koster heller ikke ekstra hvis der er behov for småjusteringer i behandlingen.

Step 5

Afhængig af dit behandlingsbehov vil du typisk være ved vejs ende efter 6, 12 eller 18 måneder. Her kommer du så til dit sidste tjek af behandlingen. Ved det sidste tjek tages kliniske efter-fotos som sammenlignes med de kliniske før-fotos. Mange af dem som har fået reguleret sine tænder er blæst bagover når de ser på deres egne før og efter fotos. Det nye tandsæt med flotte lige tænder har fået stor betydning for deres ydre fremtræden og ikke mindst deres humør.

Blegning af tænder efter tandregulering

Det kan være en god idé at blege dine tænder efter du har fået rettet dem. Når du bleger dine tænder efter tandregulering får du nemlig fuld valuta på dit nye æstetisk flotte tandsæt. Det er således prikken over i’et at blege sine tænder efter et afsluttet tandreguleringsforløb. Hos VORES TÆNDER foregår blegningen i hjemmet, hvor du på klinikken får udleveret blegegel og unik tilpasset blegeskinne, som du skal sove med eller have på i en kort periode i løbet af dagen. Denne metode er den mest skånsomme og kontrollable måde at blege tænder på, fordi blegningen ikke er lige så intens som ved klinikblegning. Desuden kan man gradvist holde øje med blegningen og finde frem til et naturligt men hvidt smil. Ring til klinikken og hør mere om blegning af dine tænder i forbindelse med tandregulering.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid