Forside » Behandlinger » Caries

Caries

Mange mennesker oplever at få et hul i tanden (caries) på et eller andet tidspunkt, og et hul i tanden kan opstå både i ubehandlede tænder og i tænder, som tidligere er blevet behandlet med en tandfyldning. Gamle tandfyldninger kan nemlig gå hen og blive utætte, og i så fald kan der komme bakterier ned til tanden og skabe hul i tanden igen.

Hvis du er uheldig og har fået et hul i tanden, kan du altid få en professionel og skånsom behandling hos VORES TÆNDER Tandklinik. Vi anvender oftest plastfyldninger til at behandle et cariesangreb. En plastfyldning giver dig et pænt og naturligt resultat, og det har en god holdbarhed, så din tand bliver så stærk som muligt.

Grundig Caries Tandlægebehandling hos VORES TÆNDER Tandklinik Lyngby

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tager vi regelmæssigt røntgenbilleder af dine tænder, hvis vi vurderer, at det er nødvendigt. På den måde er vi i stand til at følge med i dine tænders tilstand, så vi kan sikre os, at der ikke er ved at opstå et cariesangreb på en eller flere af dine tænder. Et røntgenbillede gør det muligt for os langt bedre at give dig en forebyggende tandpleje, så du så vidt muligt undgå mere komplicerede og omkostningsfulde behandlinger. En god forebyggende pleje er altid at foretrække, hvis du vil holde dit eget tandsæt pænt og stærkt livet ud. Det er også et langt mere økonomisk valg, fordi du skærer ned på eller helt undgår større tandbehandlinger.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tager vi os altid god tid til dig, og vi har en lang viden og stor erfaring med at udføre plastfyldninger og andre tandbehandlinger. Vi sørger altid for at bedøve dig, hvis du har fået et hul i tanden og skal have lavet en plastfyldning, så det ikke gør ondt. Du kan derfor føle dig rolig og tryg ved at få lavet en cariesbehandling hos os. Vi giver dig en professionel og omsorgsfuld behandling, så du ikke behøver at frygte dit tandlægebesøg.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Vi er ogsåÅbningstider

*Lukket 31. okt. & 26. dec. 2020

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med×

Menu

Skriv til os

Book tid