• Ny tandlæge
  Søger du ny tandlæge

  Bestil tid online når det passer dig. Vi har tider til de morgenfriske før arbejde. Vi har også tider efter arbejde.
  Læs mere

 • Skræk
  Tandlægeskræk?

  Det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen. 4 ud af 10 danskere har tandlægeskræk – vi har værktøjer til at hjælpe dig af med det.
  Læs mere

 • Venteværelset
  Føl dig hjemme hos os!

  Den rolige og behagelige stemning på klinikken går igen i venteværelset. Tag plads i sofaen og føl dig hjemme. Skænk dig en god kop kaffe eller sluk tørsten med en flaske kildevand.
  Læs mere

 • Ny patient
  Ny patient?

  Gør brug af vores fine intropris, hvor man kan spare 500,- på behandlinger
  Læs mere

Tandlæge Charlottenlund

Hvis du leder efter en tandlæge i nærheden af Charlottenlund, som er nem at komme til i både bil og med offentlig transport, så er VORES TÆNDER Tandklinik et trygt valg. Her får du en tandlæge, som har en lang erfaring og en stor viden om god forebyggende tandpleje og behandling af tandproblemer. Det er hurtigt at komme til din tandlæge hos VORES TÆNDER Tandklinik fra nærliggende områder som Charlottenlund, og hos os er du garanteret en omsorgsfuld og professionel behandling.

Vi har åben adgang for nye patienter, og du er derfor meget velkommen til at ringe til os for bestilling af en ny tid. Vi besvarer også meget gerne eventuelle spørgsmål eller giver dig en uddybende viden om vores behandlinger og det, vi kan gøre for dig.

Vi følger med i udviklingen

Hos VORES TÆNDER Tandklinik får du en tandlæge tæt på Charlottenlund, der sørger for at følge med i udviklingen inden for tandlægefaget. Vores team tager regelmæssigt på kurser og konferencer indenfor området for at få den nyeste viden om behandlinger, udstyr og teknikker. På den måde sikrer vi os at kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling.

Vi hjælper dig ud af din tandlægeskræk

tandlaege-charlottenlundMange mennesker lider af tandlægeskræk og flere føler sig utilpasse ved at skulle til tandlæge. Det er et problem, som ligger os meget på sinde at hjælpe med. Derfor er vi meget opmærksomme på at give vores patienter en skånsom og omsorgsfuld behandling, hvor der altid er tid til at informere og inddrage den enkelte patient. Vi ønsker at gøre dig rolig og tryg ved dit tandlægebesøg, og derfor tager vi os god tid til spørgsmål og information og til at give dig en behagelig behandling, du føler dig tryg ved.

Kontakt os – VORES TÆNDER Tandklinik (Tandlæge i Lyngby)

Hvis du bor i Charlottenlund eller andre områder i nærheden af Lyngby, og du gerne vil finde en tandlæge tæt på, er VORES TÆNDER Tandklinik et oplagt valg. Det er nemt at komme til klinikken fra nærliggende områder som Charlottenlund, og hos os får du en omsorgsfuld tandlæge, du kan føle dig tryg ved.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Vi ser frem til at høre fra dig.

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Charlottenlund

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider


VORES TÆNDER Tandklinik Lyngby

Mandag07.30 - 17.30
Tirsdag07.30 - 17.30
Onsdag07.30 - 17.30
Torsdag07.30 - 17.30
Fredag07.30 - 14.00

Følg os


Facebook
Google+


VORES TÆNDER har 4.8/5
ud af 30 anmeldelser på Facebook.
×

Menu

Skriv til os

Book tid