Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Charlottenlund

Tandlæge Charlottenlund

Tandlæge Charlottenlund. Hvis du leder efter en tandlæge i nærheden af Charlottenlund, som er nem at komme til i både bil og med offentlig transport, så er VORES TÆNDER Tandklinik et sikkert og oplagt valg. Hos os får du en tandlæge, som har en lang erfaring og en stor viden om god forebyggende tandpleje. Vores kompetente tandlægeteam udfører desuden alle former for tandbehandlinger, store som små. På den måde kan vi med garanti hjælpe dig med det du måtte have brug for. Det er hurtigt at komme til din tandlæge hos VORES TÆNDER Tandklinik fra nærliggende områder som Charlottenlund.

Vi har åben adgang for nye patienter. Du er derfor meget velkommen til at ringe til os eller benytte vores online bookingsystem for bestilling af tid. Vi besvarer også meget gerne eventuelle spørgsmål eller giver dig en uddybende viden om vores behandlinger samt det vi kan gøre for dig.

Tandlæge Charlottenlund - akut tandlægerneKVALITETSRIG OPLEVELSE

Det skal være en kvalitetsrig oplevelse at besøge vores tandlægeklinik. Vi går således ikke på kompromis med kvaliteten og takket være gode indkøbsaftaler og specialiserede behandlere lykkes det os samtidig at holde prisen nede. På den måde kommer du i gennemsnit ikke til at betale mere hos os end hos andre.

Faktisk vil vi gerne være en lille smule billigere end tandlægklinikker. Vidste du at vi er blandt de billigste tandlæger i København?

Vores behandlinger, er af bedste kliniske standard. Det kan vi med stolthed sige, fordi vi bl.a. anvender det nyeste udstyr og de mest gennemtestede varer og instrumenter til alle vores tandbehandlinger. Vores team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter er blandt de dygtigste inden for deres felt. Vi sørger desuden hele tiden for at holde os ajour med den nyeste viden om tandlægevidenskaben. Slutteligt sender vi ikke nogen patienter hjem igen førend vi og ikke mindst du som patient er 100% tilfreds.

VI FØLGER MED I UDVIKLINGEN

Hos VORES TÆNDER Tandklinik får du en tandlæge tæt på Charlottenlund, der sørger for at følge med i udviklingen inden for tandlægefaget. Vores team tager regelmæssigt på kurser og konferencer inden for området for at få den nyeste viden om behandlinger, udstyr og teknikker. På den måde sikrer vi os altid at kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling.

Hos VORES TÆNDER går vi meget op i, at det skal være smertefrit at gå til tandlæge. Vores behandlere er uddannet i at anvende de mest moderne bedøvelsesmetoder, hvorfor vi kan behandle vores patienter 100% smertefrit. Vi sørger for at informere dig grundigt både inden, under og efter behandlingen. Af denne grund oplever vi også at flere af vores patienter med tandlægeskræk, bliver helt eller delvist kureret for deres tandlægeskræk efter 1-2 besøg hos os.

VI HJÆLPER DIG MED DIN TANDLÆGESKRÆK

Tandlægeskræk er et problem, som ligger os meget på sinde at hjælpe med. Derfor er vi meget opmærksomme på at give vores patienter en skånsom og omsorgsfuld behandling. Hos os er der altid tid til at informere og inddrage den hver enkelt patient. Vi ønsker at gøre dig rolig og tryg ved dit tandlægebesøg. Derfor tager vi os god tid til spørgsmål og information og til at give dig en behagelig behandling, du føler dig tryg ved. Vi tager også desuden god tid til, at vi kan lære hinanden at kende, og til at tale med dig om din specielle situation og dine ønsker for behandlingen.

Gennem vores lange erfaring som tandlægeklinik ved vi hvor vigtigt det er at have god tid til en grundig undersøgelse og få afstemt de behandlingsmuligheder, der er, med afsæt i patientens ønsker og behov. Da vi dagligt har med patienter med tandlægeskræk at gøre, har vi fuld forståelse for, at tempoet skal sættes efter hver enkelt patient, og du skal vide at vi som udgangspunkt altid har den tid der skal til, for at du kan følge med og føle dig tryg.

Kontakt os – VORES TÆNDER Tandklinik

Hvis du bor i Charlottenlund eller andre områder i nærheden af Lyngby, og du gerne vil finde en tandlæge tæt på, er VORES TÆNDER Tandklinik et oplagt valg. Det er nemt at komme til klinikken fra nærliggende områder som Charlottenlund. Hos os får du en omsorgsfuld tandlæge, du kan føle dig tryg ved.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Vi ser frem til at høre fra dig og håber på at være din foretrukne tandlæge Charlottenlund.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Charlottenlund

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid