Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Tandlæge Charlottenlund

Tandlæge Charlottenlund

Hvis du leder efter en tandlæge i nærheden af Charlottenlund, som er nem at komme til i både bil og med offentlig transport, så er VORES TÆNDER Tandklinik et trygt valg. Her får du en tandlæge, som har en lang erfaring og en stor viden om god forebyggende tandpleje og behandling af tandproblemer. Det er hurtigt at komme til din tandlæge hos VORES TÆNDER Tandklinik fra nærliggende områder som Charlottenlund. Du er hos os garanteret en omsorgsfuld og professionel behandling.

Vi har åben adgang for nye patienter. Du er derfor meget velkommen til at ringe til os eller benytte vores online bookingsystem for bestilling af tid. Vi besvarer også meget gerne eventuelle spørgsmål eller giver dig en uddybende viden om vores behandlinger og det, vi kan gøre for dig.

Vi følger med i udviklingen

Hos VORES TÆNDER Tandklinik får du en tandlæge tæt på Charlottenlund, der sørger for at følge med i udviklingen inden for tandlægefaget. Vores team tager regelmæssigt på kurser og konferencer inden for området for at få den nyeste viden om behandlinger, udstyr og teknikker. På den måde sikrer vi os at kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling.

Vi hjælper dig ud af din tandlægeskræk

tandlaege-charlottenlundMange mennesker lider af tandlægeskræk og flere føler sig utilpas ved at skulle til tandlæge. Det er et problem, som ligger os meget på sinde at hjælpe med. Derfor er vi meget opmærksomme på at give vores patienter en skånsom og omsorgsfuld behandling. Hos os er der altid tid til at informere og inddrage den enkelte patient. Vi ønsker at gøre dig rolig og tryg ved dit tandlægebesøg. Derfor tager vi os god tid til spørgsmål og information og til at give dig en behagelig behandling, du føler dig tryg ved.

Kontakt os – VORES TÆNDER Tandklinik

Hvis du bor i Charlottenlund eller andre områder i nærheden af Lyngby, og du gerne vil finde en tandlæge tæt på, er VORES TÆNDER Tandklinik et oplagt valg. Det er nemt at komme til klinikken fra nærliggende områder som Charlottenlund. Hos os får du en omsorgsfuld tandlæge, du kan føle dig tryg ved.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Vi ser frem til at høre fra dig.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Charlottenlund

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal medVi samarbejder med

×

Menu

Skriv til os

Book tid