Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Tandlæge Hellerup

Tandlæge Hellerup

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tæt på Hellerup får du en tandlæge, som har en lang erfaring og en stor viden inden for tandlægefaget. Vores klinik er beliggende tæt på Hellerup. Du får en tandlæge, som giver en professionel og omsorgsfuld behandling. Det er derfor et oplagt valg, hvis du bor eller arbejder i Hellerup, og du gerne vil finde en tandlæge i nærheden, som er nem at komme til.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden. Vi fortæller meget gerne mere om behandlinger, og hvad vi kan gøre for dig.

Konstant høj faglighed

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tæt på Hellerup får du en tandlæge, som hele tiden sørger for at holde sig ajour inden for tandlægefaget. Vi tager jævnligt på kurser og konferencer om de nyeste teknikker og udstyr inden for branchen. På den måde sikrer vi os, at vi kan tilbyde vores patienter den bedste behandling ud fra den mest opdaterede forskning og viden inden for god tandpleje og behandling.

Vi sørger også for at sparre med hinanden og vidensdele internt på klinikken. på den måde kan vi lære af hinandens erfaringer og holde os skarpe. Det er din sikkerhed for en god og professionel behandling hos din tandlæge hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Hellerup.

Om VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Hellerup

VORES TÆNDER Tandklinik er en lys og moderne klinik centralt beliggende i Lyngby.

Hos os får du en behandling i behagelige og hyggelige omgivelser. Vi har en rar atmosfære, som gerne skal bidrage til at vores patienter er afslappede og veltilpasse under deres tandlægebesøg. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og rolig, når du kommer til en tandbehandling hos os. Det gør vi vores bedste for både gennem en professionel og omsorgsfuld behandling og ved at have nogle behagelige omgivelser på klinikken.

Vores team består af erfarne og imødekommende tandlæger og tandplejere, som vil tage godt imod dig, når du kommer til klinikken. Det er nemt at komme til din tandlæge fra Hellerup og andre områder af Nordsjælland og København.

Kontakt VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Hvis du gerne vil finde en tandlæge, som er nem at komme til fra Hellerup, så er VORES TÆNDER Tandklinik et oplagt valg. Vi er nemme at komme til i både bil og med offentlig transport. Det er også muligt at cykle til klinikken fra Hellerup.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for tidsbestilling. Vi besvarer også meget gerne dine spørgsmål eller fortæller mere om vores behandlinger og team.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Hellerup

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Vi samarbejder medÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 14.00
Lørdag* 09.00 - 14.00

* Efter aftale

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 40 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid