Forside » Akut tandlæge Gentofte

Akut tandlæge Gentofte

AKUT TANDLÆGE NÆR GENTOFTE – VORES TÆNDER TANDKLINIK

Akut tandlæge Gentofte - Få tandlægehjælp tæt på digHar du brug for en akut tandlæge nær Gentofte? Det kan være enorm forstyrrende for resten af din dag, hvis du pludselig knækker en tand eller hvis du render rundt med en tandpine der bare ikke vil gå væk. I nogle tilfælde kan man holde tandpinen hen med noget smertestillende. Har man knækket en tand kan det godt give mening at få set på det med det samme, så tanden ikke knækker yderligere. Uanset om det er den ene eller anden årsag kan det give mening at opsøge en akut tandlæge. Når uheldet sker vil man helst ikke vente alt for længe med at få gjort noget ved det, og hvorfor gå og vente når man kan få en akut tid hos VORES TÆNDER Tandklinik. Smerterne kan forsvinde overraskende hurtigt når man har modtaget den rette behandling. Har du akutte tandproblemer kan VORES TÆNDER Tandklinik altså hjælpe. Klinikken ligger ikke langt fra Gentofte og det er utrolig nemt at komme frem til klinikken hvad enten man tager det offentlige eller kører i egen bil eller er på cykel.

VI VIL GERNE VÆRE LØSNINGEN PÅ PROBLEMET

Står du pludselig med behovet for at opsøge en akut tandlæge nær Gentofte, så kan VORES TÆNDER Tandklinik være løsningen på problemet. Du kan til enhver tid gøre brug af vores altid gode service fra nogle af landets dygtigste tandlæger og tandplejere. De vil på bedste vis hjælpe dig af med dine akutte tandproblemer, så det samtidig bliver en god oplevelse. Klinikken har åbent allerede fra 7:30 om morgenen og helt frem til 17:30 om aftenen. Vi har også åbent om lørdagen, hvor mange andre klinikker ellers har lukket. Om lørdagen har du mulighed for allerede at komme i kontakt med os fra kl. 08:00.

Såfremt du har brug for en akut tandlæge nær Gentofte vil VORES TÆNDER Tandklink naturligvis gerne hjælpe dig!

AKUT TANDLÆGE NÆR GENTOFTE – VORES TÆNDER TANDKLINIK

Der opkræves ikke vagtgebyr eller særlige tillægspriser hos VORES TÆNDER Tandklinik, hvis du i forvejen er vores patient, blot fordi der er tale om akutte tandproblemer. Er du ikke allerede eksisterende patient og har du tandpine og brug for en akut tandlæge, kan du naturligvis sagtens rette henvendelse til os. Det koster dig dog et beskedent gebyr. Du kan altid orientere dig om vores tandlæge priser på vores hjemmeside. Det er vigtigt for os, at du altid er informeret om hvad der skal til for at få styr på dine akutte problemer med tænderne og ikke mindst hvad det vil koste. Derfor får du altid givet en pris inden vi går igang med selve behandlingen. På den måde er vi fælles om at tage beslutning om din tandsundhed på et oplyst grundlag.

FÅ RÅD OG VEJLEDNING ELLER BESTIL TID HVIS DU SØGER EN AKUT TANDLÆGE NÆR GENTOFTE

Det kan være at du har isninger eller murren som du ikke helt ved om der skal gøres noget ved. Eller du har har fået en tandskade eller der pludselig er opstået tandpine og derfor har brug for en akut tandlæge nær Gentofte er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Det er helt okay at kontakte os selvom du blot søger råd og vejledning om akutte tandproblemer. Oftest er det ikke nogen fordel at vente med at få behandling, men det kan måske være vanskeligt som ikke-faglig at vurdere hvor akut problemet egentlig er. Heldigvis kan vi her på klinikken hjælpe dig med at afgøre dette.

Hvis du kontakter os kan vi afgøre om du har behov for en akut tandlæge nær Gentofte med det samme eller din situation gør at det godt kan vente indtil det er mere belejligt for dig at opsøge en tandlæge. VORES TÆNDER Tandklinik sidder klar og deler gerne ud af vores viden og erfaring og ikke mindst professionalisme. Så du kan blive hjulpet af med dine akutte tandproblemer.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vi fælles om at skabe god tandsundhed for dig!

Vi ser frem til på den ene eller anden måde at hjælpe dig på vores klinik i Kongens Lyngby ikke langt fra Gentofte.

 

Behandlinger

Søger du akut tandlæge nær Birkerød kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket

Søger du akut tandlæge nær Holte kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket

Søger du akut tandlæge nær Hørsholm kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Lyngby kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Virum kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du Tandlægevagten kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid