Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Skæve tænder

Skæve tænder

Skæve tænder kan påvirke både smil og selvsikkerhed. Desværre forbinder mange ordet tandretning med lange og smertefulde behandlinger – det er dog ikke tilfældet! I dag findes der flere muligheder, hvis du ønsker at få rettet dine tænder. Derfor anbefaler vi hos VORES TÆNDER Tandklinik, at du får rettet tænderne, hvis du føler, at det er til gene for dig. Hvad enten det er fysisk eller psykisk.

Hvorvidt vores tænder er skæve eller lige kan gøre en stor forskel på, hvordan vores tandsæt og dermed vores udseende ser ud. Mange ønsker derfor at få hjælp til at få tænderne rettet ud, så de sidder pænt og lige igen. Uanset hvor længe du har haft skævheder på tænderne, kan det rettes op ved hjælp af moderne tandregulering med usynlige plastskinner. 

Hvad er årsagen til skæve tænder?

  • Misdannede tænder  
  • Pladsmangel i munden  
  • Sygdom i kæben 
  • Dårlige bid- og suttevaner 

Hvad kan jeg gøre for at få rettet mine tænder?

Skæve tænder kan være forårsaget af forskellige parametre. Af denne grund er det ikke på forhånd givet, hvilken type behandling, som skal til for at rette lige netop dine tænder. Der er nemlig også flere muligheder for behandling, hvis ens tænder er skæve. For at finde den helt rigtige behandlingstype kræver det en konsultation hos din tandlæge. Hos VORES TÆNDER Tandklinik vil din tandlæge ved første besøg opstille dine muligheder for tandretning.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi tandregulering med usynlige skinner. Vi anvender forskellige anerkendte systemer: Invisalign, Clear Smile Aligner og Clear Correct. Din tandlæge på klinikken vil anbefale hvilket af de tre systemer der er bedst egnet til dit behov. Kontakt os og få en snak om dine muligheder. Vi har bred erfaring med tandregulering med usynlige plastskinner. Du kan få det smil du drømmer om!

Hvis du er en af de mange som er kede af dine tænder og smil. Så vil vi hos VORES TÆNDER Tandklinik meget gerne hjælpe dig, til lige netop det smil du drømmer om. Det er for flere ofte uoverskueligt at få rettet tænder med tanken om, at skulle gå rundt med fast apparatur (togskinner) i flere år. Heldigvis er der i dag en smertefri, let og næsten helt usynlig løsning. Med tandregulering bliver dine tænder rettet permanent med en komfortabel skinne, som er næsten 100% usynlig. Skinnerne er nemlig lavet af gennemsigtigt plast, så det nærmest ikke ses på tænderne. Endvidere kan skinnen med fordel tages ud, når du skal spise eller hvis du skal til et arrangement, hvor du ikke har lyst til at have den på.  

Hos VORES TÆNDER Tandklinik vil vi meget gerne hjælpe dig til det smil du drømmer om. Kontakt os for viden om tandregulering eller for tidsbestilling.  

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid