Forside » Firmaaftale

Firmaaftale

VORES TÆNDER Tandklinik & Tandlægerne på Jernbanepladsen tilbyder firmaaftale med din virksomhed. Vi har mange loyale patienter, som vælger os til igen og igen. Det er vi utrolig glade for, da vi gør os umage hver eneste dag. Som tak for loyaliteten vil vi naturligvis gerne tilbyde fordelagtige rabatter. Indgår din arbejdsplads således en firmaaftale med klinikken, tilbyder vi mange attraktive fordele. Uanset størrelsen på din virksomhed, tager vi altid gerne en snak om de vilkår, vi kan tilbyde lige netop jer.

Udfyld formularen nedenunder, hvis du er nysgerrig på en fordelagtig aftale hos os. Vi ringer dig op til en uforpligtende dialog, hvor du vil høre nærmere om vores fordele og rabatter.

Få en firmaaftale i dag

 

Opret en gratis firmaaftale, og giv dine medarbejdere en god besparelse

Opret en gratis firmaaftale med os i dag, som din virksomhed og tilhørende medarbejdere frit kan bruge efter ønsker og behov. Aftalen sikrer jer og jeres medarbejdere rabat på et utal af behandlinger.

Er I en virksomhed der gerne vil passe på jeres ansatte? I såfald tilbyder vi fordelagtige priser på tandbehandlinger. Firmaaftalen er helt omkostningsfri for virksomheden. Vi strækker os rigtig langt for at imødekomme vores patienters ønsker og behov. Send os en mail eller udfyld hurtigt formularen nederst på siden, hvis du er nysgerrig på en fordelagtig aftale hos os.

Spar 10% på vores behandlinger!

Med en firmaaftale hos os, får din virksomhed og tilhørende medarbejdere 10% på størstedelen af vores behandlinger. Grundet en overenskomstmæssig aftale mellem Tandlægeforeningen og den offentlige sygesikring, er priserne på tandeftersyn, tandrensninger, paradentose behandlinger mv. faste. Dette er ens for alle tandlæger i Danmark. Derfor kan vi ikke tilbyde rabatter på disse behandlinger. Dog er der en lang række behandlinger, hvor priserne er frie, hvorfor vi selv må fastsætte disse og give fordelagtige rabatter.

Disse behandlinger er blandt andet:

Vi gør opmærksom på at der ikke gives rabat på ovenstående behandlinger, udført af en specialist. Rabatter og kampagner kan desuden ikke kombineres.

Vi glæder os til at tage imod jer på klinikken, og give jer en kvalitetsfuld oplevelse! Ved interesse kan I læse mere om vores priser og behandlinger. Få en fordelagtig firmaaftale allerede i dag!

Få en firmaaftale i dag
Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid