• Ny tandlæge
  Søger du ny tandlæge

  Bestil tid online når det passer dig. Vi har tider til de morgenfriske før arbejde. Vi har også tider efter arbejde.
  Læs mere

 • Skræk
  Tandlægeskræk?

  Det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen. 4 ud af 10 danskere har tandlægeskræk – vi har værktøjer til at hjælpe dig af med det.
  Læs mere

 • Venteværelset
  Føl dig hjemme hos os!

  Den rolige og behagelige stemning på klinikken går igen i venteværelset. Tag plads i sofaen og føl dig hjemme. Skænk dig en god kop kaffe eller sluk tørsten med en flaske kildevand.
  Læs mere

 • Ny patient
  Ny patient?

  Gør brug af vores fine intropris, hvor man kan spare 500,- på behandlinger
  Læs mere

Tandlæge Søborg

VORES TÆNDER Tandklinik ligger i Lyngby tæt på Søborg, og vi er nemme at komme til med både offentligt transport og bil. Hos VORES TÆNDER Tandklinik får du en tandlæge tæt på Søborg, som lægger vægt på høj faglighed og stærke kundeforhold. Vi har som mål at gøre det til en god oplevelse for vores patienter af komme til tandlæge, og det stræber vi hver dag efter at realisere.

Hvis du har brug for en kompetent og omsorgsfuld tandlæge tæt på Søborg, er VORES TÆNDER Tandklinik det helt rigtige valg. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål, tidsbestilling eller mere info om vores behandlinger.

Skånsomme behandlinger og stor omsorg

tandlaege-soeborgHos VORES TÆNDER Tandklinik tæt på Søborg får du en tandlæge, som gør en dyd ud af at gøre dine behandlinger så skånsomme og behagelige som muligt. Vi har en omsorgsfuld tilgang til vores patienter, og vi tilpasser vores behandlinger til den enkelte. Du kan derfor altid fortælle os om, hvad der er vigtigt for netop dig, når du skal til tandlæge, og så gør vi vores bedste for at imødekomme det.

Vi mener, at den bedste behandling, er en individuel behandling, og det er også med til at gøre vores kunderelationer så gode.

Vi hjælper dig til at blive tryg

Mange mennesker er utilpas ved at skulle til tandlæge eller lider af tandlægeskræk, og derfor har vi fokus på at tale med vores patienter og tage os god tid til at informere og besvare spørgsmål. Hvis du er utilpas ved at skulle til tandlæge eller du frygter en behandling, vil vi meget gerne høre om det, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Når du deler din frygt og dine bekymringer, kan vi bedst muligt hjælpe dig og tilpasse vores behandling til dine behov. Vi kan bedøve dig og sikre at din behandlinger bliver smertefri, og vi kan fortælle dig om, præcis hvad der skal ske, så du kan føle dig så tryg og inddraget som muligt.

Kontakt VORES TÆNDER – din tandlæge nær Søborg

Hvis du bor i Søborg, og du gerne vil finde en tandlæge i nærheden, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål eller tager imod en tidsbestilling. Vi tager os god tid til dig, og vi fortæller dig gerne mere uddybende om vores behandlinger og teamet hos os.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Søborg

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider


VORES TÆNDER Tandklinik Lyngby

Mandag07.30 - 17.30
Tirsdag07.30 - 17.30
Onsdag07.30 - 17.30
Torsdag07.30 - 17.30
Fredag07.30 - 14.00

Følg os


Facebook
Google+


VORES TÆNDER har 4.8/5
ud af 30 anmeldelser på Facebook.
×

Menu

Skriv til os

Book tid