Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Søborg

Tandlæge Søborg

Søger du en tandlæge nær Søborg, som både er omsorgsfuld, kompetent og som samtidig tilbyder nogle af Københavns billigste tandlægepriser? I såfald er VORES TÆNDER Tandklinik et oplagt og trygt valg. Vi er en moderne og erfaren tandlægeklinik centralt placeret i hjertet af Lyngby tæt på Søborg. Klinikken er nem at komme til med både offentlig transport og bil. Hos VORES TÆNDER Tandklinik får du en tandlæge tæt på Søborg, som lægger vægt på høj faglighed og stærke patientforhold. Vi har som mål at gøre det til en god oplevelse for vores patienter at komme til tandlæge hver gang. Dette stræber vi hver dag efter at realisere. Vores største interesse er således at efterkomme hver enkelt patients ønsker og behov i forbindelse med et tandlægebesøg hos os.

Hvis du har brug for en kompetent og omsorgsfuld tandlæge tæt på Søborg, kan VORES TÆNDER Tandklinik muligvis være det helt rigtige valg. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål, tidsbestilling eller mere info om vores behandlinger eller tandlægeteam.

Skånsomme behandlinger og stor omsorg

tandlaege-soeborg

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tæt på Søborg får du en tandlæge, som gør en dyd ud af at gøre dine behandlinger så skånsomme og behagelige som muligt. Vi har en omsorgsfuld tilgang til vores patienter hver især og vi tilpasser således vores behandlinger til den enkelte. Du kan derfor altid fortælle os om, hvad der er vigtigt for netop dig, når du skal til tandlæge, og så gør vi vores bedste for at efterkomme dine ønsker og behov.

Vi mener at den bedste behandling, er en individuel behandling, hvilket også har vist sig at være med til at gøre vores patientrelationer så gode.

Vi hjælper dig til at blive tryg

Mange mennesker er utilpas ved at skulle til tandlæge eller lider af tandlægeskræk. Derfor har vi fokus på at tale med vores patienter og tage os god tid til at informere og besvare spørgsmål. Hvis du er utilpas ved at skulle til tandlæge eller du frygter en behandling, vil vi meget gerne høre om det, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Når du deler dit ubehag og dine bekymringer, kan vi bedst muligt hjælpe dig og tilpasse vores behandlinger til dine behov. Vi kan bedøve dig og sikre at din behandlinger bliver 100% smertefri. Vi kan fortælle dig om, præcis hvad der skal ske, så du kan føle dig så tryg og inddraget som muligt. Har du brug for blot at blive afledt og få tankerne på noget helt andet kan du se din yndlingsserie på vores tv i loftet. Du kan også få lyden af din yndlingsmusik ud gennem vores Sonos-anlæg. Har du blot brug for en rolig hånd fra en ven eller et familiemedlem er du også meget velkommen til at tage det med. Uanset hvad du har brug for kan vi med sikkerhed imødekomme det hos din tandlæge Søborg.

BLANDT DE BILLIGSTE TANDLÆGER I KØBENHAVN

I valget om et tandlægeskift er det tit den økonomiske del, som også gør sig gældende for det endegyldige valg. Dette har vi fuld forståelse for, hvorfor vi kan imødekomme dine ønsker om et prisniveau, som er fair. Grundet gode indkøbsaftaler kan vi således formå at være blandt de billigste tandlæger i København. Vi tilbyder desuden studierabat, finansiering af din tandbehandling samt tilskud. Kontakt din tandlæge Søborg i dag og hør hvad dine muligheder er.

Kontakt VORES TÆNDER – din tandlæge nær Søborg

Hvis du bor i Søborg, og du gerne vil finde en tandlæge i nærheden, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål eller tager imod en tidsbestilling. Vi tager os god tid til dig og fortæller dig gerne mere uddybende om vores behandlinger og teamet hos os. Det tager kun 12 minutter i bil fra Søborg til klinikken og 18 minutter på cykel.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Søborg

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid