Forside » Behandlinger » Tandkroner i Lyngby – på kun 3 timer!

Tandkroner i Lyngby – på kun 3 timer!

En tandkrone er en tandbehandling, hvis formål er at beskytte en skadede eller skrøbelig tand således at tanden stadig bevares. Har du fået foretaget en rodbehandling, er din tand knækket eller på anden måde så skadet eller slidt, at det ikke er muligt at udbedre ved hjælp af en fyldning, kan tanden reddes med en tandkrone på. Nedenfor kan du læse meget mere om tandkroner. Vi forklarer blandt andet hvornår du bør overveje en tandkrone, hvordan behandlingen udføres, prisen på en tandkrone samt holdbarhed og garanti.

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning til din specifikke tandsituation, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Dette er helt gratis og uforpligtende og vores team vil sætte en ære i at hjælpe dig med din pågældende tandsituation.

HVAD ER EN TANDKRONE?

En tandkrone fungerer som en form for hætte, der lægges uden på den beskadigede tand. I mange tilfælde kan tanden bevares på denne måde. Kun i særlige tilfælde er tanden så ødelagt, at det er nødvendigt at fjerne den helt og erstatte den med et implantat, bro eller protese. En kronebehandling er en æstetisk flot løsning, der holder i mange år. Hos VORES TÆNDER Tandklinik kan vi rådgive dig omkring tandkroner og give dig den behandling, der egner sig bedst til din pågældende tandsituation. Vores tandlæger er alle specialiserede i at udføre tandkronebehandlinger til perfektion, hvorfor du med fordel kan benytte dig af vores lange erfaring inden for området.

DERFOR BØR DU OVERVEJE EN TANDKRONE

Hvis din tand er beskadiget bør du få foretaget en behandling, der kan bevare tanden. En skadet tand eller en tand, hvor nerven er fjernet i forbindelse med betændelse i rodkanalen, er en skrøbelig tand. Skrøbelige tænder er vigtige at få behandlet da problemet ellers kan udvikle sig og skabe flere skader på de omkringsiddende tænder og tandkød. Dette kan i værste tilfælde resultere i at tanden mistes helt.

Et forsøg på at fylde en meget beskadiget tand med for eksempel en meget stor fyldning er ofte en lappeløsning, hvilket som regel resulterer i en knækket tand. Derfor anbefaler vi hos VORES TÆNDER Tandklinik en tandkrone, når det ikke længere er forsvarligt eller muligt at reparere med en fyldning. Som patient hos os er det altid helt op til dig, hvorvidt du ønsker en behandling. Som erfaren tandlægeklinik anbefaler vi altid den bedste løsning for dig og dine tænder. Det er dog altid op til dig selv om du vil takke ja til en eventuelt behandling.

PRIS PÅ TANDKRONE?

Det er meget forskelligt, hvad en tandkronebehandling koster. Dette skyldes at prisen udregnes efter din konkrete tandsituation. Prisen på en tandkrone hos VORES TÆNDER Tandklinik er 7.398 kr. Dette er eksklusiv røntgenbilleder samt bedøvelse. Dertil kan det ydermere være nødvendigt med en plastisk opbygning, hvis den pågældende tand er voldsomt nedcarieret. Dette vil koste dig omkring 1.000 kr. yderligere. Alt efter din situation varierer prisen således. Du kender altid til din individuelle pris forinden en behandling påbegyndes. Det er således på et oplyst grundlag, at du som patient kan takke ja til en behandling.

EN DYR TANDBEHANDLING

At få lavet en krone på en tand er en kostbar behandling. Det kan være svært som patient at forstå, hvorfor behandlingen skal være så dyr. Men i og med at behandlingsformen består af en masse delprocesser og ligeledes involverer mange mennesker bliver behandlingen en lidt dyrere tandbehandling. Man skal være opmærksom på, at man som patient kun ser en lille del af, hvad der sker. Trods det at behandlingen prismæssigt ligger i den dyre ende så tilbyder vi flere former for rabatter samt tilskud. Du kan læse meget mere om de konkrete besparelser nedenfor.

TILSKUD, RABAT ELLER FINANSIERING AF DIN TANDBEHANDLING

Mulighederne er mange, når tandlægeregningen skal betales. Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi både tilskud, rabat samt finansiering af din tandbehandling. Dette gør vi for at imødekomme ønsket om at være en tandlægeklinik, som tilgodeser vores patienters ønsker og behov, også økonomisk. Vi ved gennem vores lange erfaring, at tandlægeregningen kan være en økonomisk og uforudsigelig udgift. Af denne grund har vi patientvenlige priser. Desuden kan du få tilskud fra Sygeforsikringen danmark. Tilskuddet fra Sygeforsikringen afhænger af, hvilken gruppe du er medlem af. I gruppe 1 og 2 kan du opnå det største tilskud til din tandbehandling. Ved en kronebehandling kan du få 1200 kr. i tilskud til din behandling, hvis du er medlem af henholdsvis gruppe 1 eller 2. Er du medlem af gruppe 5 kan du få 300 kr. i tilskud.
Er du studerende kan du få 20% i studierabat på din kronebehandling.

Er tilfældet det, at du hverken er studerende eller kan opnå tilskud til din tandbehandling og derfor har brug for hjælp til at betale din tandlægeregning så har vi også løsningen hertil. Med markedets billigste finansiering af din tandbehandling kan du låne til tandlægen så du kan få den behandling du har brug for. Gennem Sundhed+ kan du få et uforpligtende tilbud på din regning, hvor du kan se dine muligheder i forbindelse med tandlægelånet. Det skal således ikke være økonomien, som sætter en stopper for dine tænders fremtid.

TANDKRONENS FORMÅL

En krone er opkaldt efter tandens egen tandkrone. En tand er delt op i: tandens ”krone”, som er den hvide del, som kan ses i mundhulen og tandens ”rod”, som er den del af tanden under tandkødsranden, som fæstner tanden i kæbeknoglen.

Formålet med at lave en krone er, at genskabe tandens funktion og æstetik. Tandkronen sættes oven på den tilbageværende rest af sund tandsubstans, og derved benyttes tandens egen rod. Hvis der er for lidt tandsubstans til, at tandkronen kan sidde fast er der mulighed for at opbygge tanden med plast. En krone kan laves på et dentallaboratorium af en dentaltekniker eller hos ganske få klinikker af tandlægen selv, hvis man har udstyr til at udarbejde en krone. Denne teknologi har vi hos VORES TÆNDER Tandklinik, hvorfor vi kan fremstille en individuel tandkrone på under 3 timer.

HVORDAN LAVES EN KRONE? 

En tandkrone kan laves i forskellige materialer. Hos VORES TÆNDER Tandklinik fremstiller vi porcelænskroner. Især porcelænskronen har en god holdbarhed og i modsætning til de to andre typer tandkroner et flot og meget naturligt udseende. En fordel ved porcelænskronen er, at den kan laves, så den nøjagtigt ligner en tand, og den kan laves i en farve, som passer præcis til farven på dine resterende tænder. På den måde skiller den sig ikke ud fra de andre tænder, og du vil som regel slet ikke kunne se forskel på tandkronen og dine almindelige tænder.

Tandkronen bliver fremstillet, så den passer nøjagtigt til din tand, og så den føles behagelig i dit tandsæt. Alt dette er muligt at lave på få timer, da vi på vores klinik har den nyeste teknologi i fremstilling af kroner. Vi har mulighed for at scanne området, hvor kronen skal laves, uden brug af ubehagelige aftryksmaterialer. Herefter designer vi kronen, så denne får optimal form og farve, hvorefter denne bliver fremstillet i vores 3D fræser på under 3 timer.

Med en tandkrone kan du få rettet op på din ødelagte tand, så den bliver stærk og holdbar igen. Du undgår på den måde gener og smerter og yderligere tandproblemer, og du får en tand, som fungerer og er til at tygge med.

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS, SOM DIN FORETRUKNE TANDLÆGE

FÅ FREMSTILLET DIN TANDKRONE HOS VORES TÆNDER TANDKLINIK I LYNGBY

Som patient på vores klinik i Lyngby vil vi tage os god tid til at undersøge dine tænder, så vi kan vurdere om det er en tandkrone, du har behov for. Vi vil selvfølgelig inddrage dig og tage en god dialog med dig, så du kan få alle de nødvendige informationer om dine tænders tilstand og mulige behandlinger. Du har således altid kendskab til både behandlingens konkrete procedure samt pris.

Mange steder tager det flere uger at få lavet en tandkrone. På vores klinik i Lyngby kan vi lave det på blot 3 timer! Kontakt os allerede i dag for rådgivning og et uforpligtende tilbud.

KRONENS HOLDBARHED OG GARANTI

Der er mange forskellige faktorer, som spiller ind på en krones holdbarhed. Faktorer som god mundhygiejne, herunder børsteteknik samt brugen af tandtråd. Desuden har kronens udformning og tykkelse også indflydelse på holdbarheden.

Generelt holder de fleste tandkroner minimum 10-15 år og oftest mange flere. Men er nogle af de ovennævnte faktorer til stede, kan dette betyde, at kronen får en kortere levetid. Dette ses oftest hvis de regelmæssige undersøgelser samt eftersyn ikke opretholdes som anbefalet. Det er således vigtigt at din tandpleje er god for at holdbarheden på tandkronen holder længst muligt. Hos VORES TÆNDER Tandklinik giver vi 2 års garanti på alt porcelænsfraktur på din tandkrone. Desuden er vi altid til din rådighed såfremdeles at du måtte have brug for råd og vejledning.

SKAL VI VÆRE DIN FORETUKNE TANDLÆGE?

Hos VORES TÆNDER Tandklinik i Lyngby har vi en stor viden om og erfaring med behandling af tandkroner. Vores team af tandlæger er nøje udvalgt og kan alle fremstille en krone efter ønsker og behov. Hos os er du i trygge hænder, og vores professionelle og kompetente personale sørger for at give dig den bedst mulige behandling. Vores mål er at have afslappede og trygge patienter, og vi har derfor en omsorgsfuld og forstående tilgang. Hos os behøver du derfor ikke at frygte dit tandlægebesøg.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid