Forside » Tandprotese Lyngby

Tandprotese Lyngby

Tandprotese Lyngby: Kvalitetsbehandling til rimelige priser

Hvis du mister en eller flere tænder, har du mulighed for at erstatte dem med en tandprotese på klinik i Lyngby. Du kan få enten en fast eller en aftagelig protese, alt efter dit behov og økonomi. Hos VORES TÆNDER Tandklinik i Lyngby kan du vælge mellem flere typer tandproteser. Vi tilbyder både helproteser, delproteser og tryklåsproteser – vi vælger den bedste løsning i samarbejde med dig.

Det vigtigste ved en tandprotese er, at den kan bruges som et almindeligt tandsæt. Da der er tale om kunstige tænder, vil det aldrig være helt den samme oplevelse, som hvis du havde dine naturlige tænder. Med moderne tandteknologi kan vi dog sørge for, at din protese bliver så behagelig og giver dig en så naturlig oplevelse som muligt. Vi benytter os altid af de bedste materialer og vi kan holde konkurrencedygtige priser – vores tandlæger går ikke på komprimis.

Hvad er en tandprotese?

En tandprotese er en kunstig erstatning for manglende tænder. Den kan bruges til at genskabe både funktion og æstetik i munden. Der findes forskellige typer tandproteser, herunder helproteser, delproteser og tryklåsproteser. Helproteser erstatter alle tænder i en kæbe, mens delproteser erstatter enkelte manglende tænder og kan fastgøres til de tilstødende tænder. Tryklåsproteser er en form for delprotese, hvor kunstige tandrødder i form af tryklåse bruges til at sikre en bedre pasform og stabilitet. Tandproteser kan være en effektiv løsning for dem, der har mistet tænder på grund af sygdom eller skader. Vores tandlæge kan vejlede dig om de forskellige typer tandproteser og vi i samarbejde kan finde den bedste løsning til dine behov.

Helprotese – VORES TÆNDER Tandklinik i Lyngby

En helprotese er en løsning vores tandlæger kan klare. Hvis du mister alle dine tænder. Det kan eksempelvis være i forbindelse med særligt fremskreden paradentose. Helprotese, også kendt som gebis, er fremstillet af akryl og erstatter alle tænder. De kunstige tænder sidder på en bund af lyserødt akryl. Det ligner til forveksling almindeligt tandkød. Det giver et så naturligt udtryk som muligt. Det er med til at give dig oplevelsen af, at du stadig har et funktionelt tandsæt.

Når du får lavet en helprotese af vores tandlæger i vores klinik i Lyngby, formes tandprotesen efter gummerne. Så den passer perfekt til din kæbe ligesom et ægte tandsæt. Protesen lægges oven på gummerne og holdes fast ved det vakuum som dannes i overkæben og underkæbens gummer/muskulatur. Her vil protesen være større, da den både dækker gummer og den hårde del af ganen. Derved har den nemmere ved at sidde fast. I undermunden hviler helprotesen kun på selve gummerne, og derfor holdes den primært på plads ved hjælp af musklerne i kinderne og tungen.

Æstetiske protese løsning

Hos VORES TÆNDER Tandklinik i Lyngby lægger vi stor vægt på, hvordan din tandprotese ser ud. Tænderne er en vigtig del af udseendet hos de fleste mennesker. Derfor sørger vi for at tage dig med på råd, når din tandprotese skal fremstilles. I stedet for et sæt kridhvide tænder kan det være en fordel at tilpasse protesens udseende til din alder og udseendet på dine oprindelige tænder. Det vil give din tandprotese et mere naturligt udtryk.

Har du stadig et par enkelte tænder tilbage, når du skal have lavet en helprotese, vil det muligvis være nødvendigt at fjerne disse. Derfor vil en helprotese som regel egne sig bedst, hvis de fleste af dine naturlige tænder ikke længere står til at redde. Hvis det kun drejer sig om enkelte mistede tænder, vil en delprotese ofte være en bedre løsning.

Delprotese – Tandprotese lyngby der udføres på vores klinik

En delprotese kan være en løsning, hvis du kun mangler enkelte tænder. Ligesom en helprotese vil en delprotese kunne tages ud efter behov, for eksempel når du skal sove. Delprotesen består af kunstige tænder, der sammenkædes med de almindelige tænder ved hjælp af bøjler. Hvor en helprotese aldrig vil føles så fast som et naturligt tandsæt, vil en delprotese føles meget mere fast og lettere at styre. En delprotese kan fremstilles i forskellige materialer. Den billigste løsning er tandproteser, der sidder fast i kunstigt tandkød fremstillet af akryl. Det giver et mere naturligt udtryk, men som regel fungerer denne model bedst som en midlertidig løsning. Akryl er nemlig ikke så holdbart i længden. En mere holdbar løsning er delproteser i støbt metalstel. Dette materiale er lettere og hårdere, og tandprotesen kan derfor gøres smallere og fylde mindre end en delprotese af akryl. Det er til gengæld en dyrere løsning.

En delprotese kræver ret grundig tandhygiejne og rengøring, da dens kanter kan tiltrække flere bakterier end normale tænder. Derfor er det også nødvendigt, at du kommer til regelmæssige tandlægetjek på vores tandklinik Lyngby, hvis du får en tandprotese.

Tryklåsprotese – Vi kan lave den på klinik i Lyngby

En tryklåsprotese kan ligesom en delprotese erstatte enkelte tænder. Her får du indsat kunstige tandrødder i form af tryklåse, som tandprotesen derefter kan sættes fast på med et enkelt tryk. Det gør, at tandprotesen sidder bedre fast, og kan give en større fornemmelse af stadig at have naturlige tænder. Tryklåsproteser kan være et prisbilligt alternativ til implantater.

Hvis du har brug for at få erstattet en eller flere manglende tænder, står vi klar med grundig rådgivning. Vores erfarne tandlæger i Lyngby vil vejlede dig om de forskellige muligheder inden for erstatningstænder og tandproteser, baseret på din individuelle situation. Vi sørger for at give dig den nødvendige information, så du kan træffe det rigtige valg.

Du kan booke en tid i vores klinik i Lyngby for at få mere information om tandproteser og for at få en grundig vejledning. Kontakt os allerede i dag for at få en tid hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine tandproblemer..

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid