Forside » Tandlæge åbent lørdag

Tandlæge åbent lørdag

Har du søgt tandlæge åbent lørdag? Hos VORES TÆNDER Tandklinik ved vi, at ikke alle vores patienter, har lige nemt, ved at finde en tid til deres tandlægebesøg på hverdage. Af denne grund har vi hos VORES TÆNDER Tandklinik åbent lørdag. Derved bliver det muligt for de af vores patienter, som ikke kan presse en tandlægetid ind i hverdagen, at holde sit tandlægebesøg ved lige.

Klinikken har åbent udvalgte lørdage efter vores patienters ønsker og behov. Dette er uden nogen form for ekstratillæg. Vores lørdagstider kan både bookes ved akutte tandproblemer om lørdagen, men kan også bookes i forvejen, hvis du allerede ved at lørdag passer bedst for dig. Ring blot til os på telefon 45872261, så finder vi i fællesskab en tid, som passer til dig.

AKUTTE TANDSMERTER

Tandsmerter er nogle af de mest ubehagelige smerter. Hvad enten det drejer sig om generelle tandsmerter, en tabt fyldning, tabt retentionstråd eller andet, er det vigtigt at du ikke går rundt for længe med tandsmerter. Det er nemlig sådan, at tandsmerter næsten aldrig forsvinder af sig selv. Tandsmerter er din munds måde at fortælle dig på, at der er noget som ikke er, som det skal være. Af denne grund anbefaler vi derfor at du søger tandlæge hurtigst muligt ved akutte tandsmerter. I værste fald kan du nemlig risikere, at problemerne vokser sig større, hvis tandsmerterne ikke behandles i tide. Hvis du har brug for en akut tid lørdag, er det vigtigt at du kontakter os hurtigst muligt. Derfor kan du kontakte os allerede fra kl. 9:00 på lørdage. Her kommer du i kontakt med klinikken, hvor vi kan vejlede dig i din specifikke situation.

Vi ser forskellige former for tandsmerter. Men tandsmerter som ofte går igen er særligt cariesangreb som har vokset sig ned til nerven, og af denne årsag kan resultere i at skulle rodbehandles. Ligeledes er visdomstænder og måden disse vokser frem på også typisk af smertefuld karakter. Hvis en visdomstand bryder igennem tandkødet eller presser på en eller flere af de resterende tænder i munden, giver dette oftest tandsmerter og vi råder derfor hurtigst muligt til at kontakte os.

VORES TÆNDER Tandklinik – En tandlæge med åbent lørdag

Du behøver i øvrigt ikke at være patient hos os i forvejen, for at få en akut tandlægetid om lørdagen. Vi byder velkommen til alle patienter med akutte tandsmerter.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik er det muligt at finde en tandlæge med åbent lørdag. Du får en tid lørdag som passer dig, hvad enten det er akut eller regelmæssig undersøgelse. Så ved du allerede nu, at en lørdagstid passer bedst for dig, kan du ringe til klinikken for at booke en tid lørdag.

Vi ser frem til at behandle dig i vores klinik i Kongens Lyngby.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid