Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Kosmetisk tandbehandling

Kosmetisk tandbehandling

Kosmetiske tandbehandlinger bliver mere og mere almindelige. Dette skyldes at flere i dag går langt mere op i deres udseende og i den forbindelse får lavet indgreb på kroppen for at blive smukkere. Dette gør sig også gældende i mundregionen, hvor tænderne har stor betydning smil og selvværd, hvorfor flere får en kosmetisk tandbehandling. Tidligere behandlede man kun tandsygdomme, hvor der i dag foretages indgreb på ellers raske tænder for at gøre dem pæne. Tænderne er vigtige elementer i ansigtets helhed, og nogle mener, at et attraktivt smil kan føre til større selvværd. Der kan gøres mange ting, for at du får det smil du drømmer om. Tænderne kan gøres hvidere, formen kan ændres, mellemrum kan lukkes m.v.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik udfører vi kosmetiske tandbehandlinger, hvorfor du trygt kan benytte os som din foretrukne tandlæge. Nedenfor kan du læse meget mere om hvilke kosmetiske tandbehandlinger vi tilbyder samt gode råd fra tandlægen.

Nødvendige og unødvendige tandbehandlinger

Når man snakker om kosmetiske tandbehandlinger bør man skelne mellem nødvendige og unødvendige behandlinger. Ved nødvendige behandlinger, hvor tænderne har været præget af en tandsygdom og har brug for behandling, må man leve med eventuelle bivirkninger. Men når det drejer sig om raske tænder, der udsættes for kosmetiske behandlinger, bør man tænke lidt mere over, hvilke bivirkninger der kan være. For tænderne skal holde hele livet uden for mange reparationer. Derfor anbefaler vi altid forinden en kosmetisk tandbehandling at du rådfører dig med din tandlæge. På den måde kan du blive vejledt til den bedste løsning, hvor der både tages højde for dine ønsker og behov samt dine tænders sundhed. Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi stor erfaring med kosmetiske tandbehandlinger, herunder tandblegning, tandregulering m.v. Vi udfører alle former for tandbehandlinger, hvorfor du kan få den behandling, der passer til dig.

Kosmetisk tandpleje

Kosmetisk tandpleje kræver specialviden, høj kvalitet og erfaring. Dette er netop hvad du får hos VORES TÆNDER Tandklinik. Få dit drømmesmil som patient hos os. Vi tilbyder mange former for kosmetisk tandpleje. Nedenfor kan du se de kosmetiske tandbehandlinger, som vi oftest udfører:

  • Tandblegning
  • Tandregulering
  • Porcelænsfacader

Tandblegning som kosmetisk tandbehandling

En professionel tandblegning er til for dig som har misfarvede tænder. Når det gælder misfarvning af tænder, er kaffe, rødvin og cigaretter nogle af de største syndere. Desuden kan tændernes farve også ændres fordi tandemaljen slides gennem tiden. Tænder kan ligeledes se misfarvede ud, hvis de har store gamle fyldninger, er snavsede eller sidder på en speciel måde i tandrækken. Er dette tilfældet hjælper blegning ikke. Hvis du går med overvejelser om at få en tandblegning skal du sikre dig ved en konsultation hos tandlægen, at dine tænder er egnet til blegning. Dette vil tandlægen vurdere.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi stor erfaring i professionel tandbegning. Vores team af behandlere er specialiserede i at fremstille individuelle blegeskinner til perfektion. Ved en konsultation med et ønske om hvidere tænder, vil vi først tale om hvad du ønsker at opnå med resultatet. Efterfølgende vil vi undersøge dine tænder grundigt for at se om dine tænder er egnet til en tandblegning. Dernæst vil vi vurdere farvebestemmelsen på dine tænder, så du opnår det bedste resultat.

Når farvebestemmelsen er på plads, laver vi et aftryk af dine tænder. Dermed får du din helt egen individuelle blegeskinne, som du kan tage med hjem. Du putter den blegende gele i skinnen og blege dine tænder over natten. Efter kort tid vil du se resultater. Har du benyttet blegeskinnen i 2 uger, vil du opnå et effektivt og flot resultat, uden at skade tænderne. Ønsker du at vedligeholde dine hvide tænder, kan du flere år efter din første blegning, få det endnu billigere, da du allerede har skinne og derfor kun behøver den blegende gele. En tandblegning er således en effektiv og langvarig kosmetisk tandbehandling.

Moderne og professionel tandregulering

En smukt smil kræver lige tandrækker. Hvorvidt vores tænder er skæve eller lige kan gøre en stor forskel på, hvordan vores tandsæt og dermed vores udseende ser ud. Det er netop af denne grund, at mange ønsker at få hjælp til at få rettet tænderne. Uanset hvor længe du har haft skævheder på tænderne, kan det rettes op ved hjælp af moderne tandregulering med usynlige plastskinner. Hos VORES TÆNDER Tandklinik er du sikret en kompetent tandregulering i hjertet af Kongens Lyngby. Hos os får du en omsorgsfuld og professionel behandling. Vi har stor erfaring med at foretage tandregulering med metoden ClearCorrect, som er en ideel løsning for dig, der gerne vil undgå en synlig bøjle.

En af fordelene ved ClearCorrect er at du kan tage skinnerne ud, hvis du eksempelvis skal spise eller til et arrangement, hvor du ikke ønsker at have skinnerne i. Behandlingen er anerkendt verden over og viser rigtig flotte resultater på overraskende tid. Dette er netop årsagen til, hvorfor vi benytter denne behandlingsmetode. Faktisk kan du på blot 3 måneder få rettet op på dine tænder og få det smil du drømmer om. Du skal dog være opmærksom på at behandlingstiden afhænger af den enkeltes tandsæt. Der er ingen tvivl om, at der er mange fordele ved denne behandling både i forhold til udseende og i effektivitet, hvorfor du med fordel kan benytte dig af vores moderne og professionelle tandregulering.

Kosmetisk tandbehandling – Gode råd fra tandlægen

Forinden du får foretaget en kosmetisk tandbehandling skal du huske på at rene, sunde og ubehandlede tænder på lang sigt er det bedste man kan have. Særligt når du er ung, skal du passe på med ikke at kaste sig ud i unødvendig kosmetisk behandling som ung, hvis det skader én som gammel. Af denne grund er det vigtigt, hvis du ønsker at få foretaget en kosmetisk tandbehandling at tage en grundig snak med tandlægen om muligheder, bivirkninger, holdbarhed, økonomi og ikke mindst tandsundhed, før man tager beslutningen om en kosmetisk behandling.

Ofte findes der milde løsninger, som kan forbedre udseendet, uden at man går på kompromis med, hvad der er sundt for tænderne. Det er disse løsninger, som vi som erfaren tandlægeklinik gerne vil hjælpe dig med at finde frem til. En behandling hos os tager altid afsæt i dine ønsker og behov, hvorfor vi skræddersyr behandlingen efter dig.

Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe og vejlede dig. Vi håber på at være din foretrukne tandlæge.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid