Forside » Behandlinger » Kirurgi

Kirurgi

Kirurgi, herunder tand kirurgi omfatter både kirurgiske indgreb i kæben, tandkødet og i munden. Det er kun særligt erfarne tandlæger med en stor viden på området, som foretager kirurgiske indgreb. Hvis du står med et tandproblem, som kræver et kirurgisk indgreb, så er vi hos VORES TÆNDER Tandklinik et trygt tandlægevalg. Vi arbejder professionelt og omsorgsfuldt. Desuden har vi en stor viden om og erfaring med at foretage kirurgiske indgreb. Hos os kan du derfor føle dig tryg ved at få lavet et kirurgisk indgreb. På den måde kan du komme nemt og smertefrit over dine tandgener og smerter.

Et kirurgisk indgreb kan for eksempel være nødvendigt, hvis du har en visdomstand, som bliver ved med at forsøge at bryde frem eller ligger uhensigtsmæssigt og skader de andre tænder. Tanden kan være forhindret i at vokse op, hvis der eksempelvis ikke er plads i munden. Det kan være forbundet med mange smerter at have en visdomstand, som igen og igen forsøger at vokse op et sted, hvor der ikke er plads. Hvis du oplever problemer med en visdomstand, kan du altid komme ind til en vurdering hos os. Vi har en stor viden om behandling af generende visdomstænder. Af denne grund kan vi vurdere, om det er nødvendigt at fjerne tanden, og om der eventuelt skal et kirurgiske indgreb til. Uagtet hvad dine tandproblemer måtte skyldes kan vi med sikkerhed være dig behjælpelig!

TANDKIRURGI

Tandkirurgi er nødvendigt, når en behandling er så kompleks, at det er nødvendigt at skære i vævet. Det kan være fx fjernelse af visdomstænder, der ligger kompliceret, eller det kan være genopbygning af knogler eller generel rekonstruktion af kæbe/mund.

Vi ved gennem vores lange erfaring at det ikke altid er positivt forbundet, når et tandkirurgisk indgreb er en nødvendighed. Dette fordi ordet tand kirurgi kan lyde smertefuldt og kompliceret i manges ører. Men faktisk er det langt fra så slemt, som det lyder, og en operation i munden vil ofte give et rigtigt godt behandlingsresultat og bidrage til en forbedring af tændernes og mundens sundhed. Hos VORES TÆNDER Tandklinik vil vi desuden altid gøre vores ypperste for, at vores patienter føler sig i trygge hænder inden, under og efter en behandling. Vi mener, at god kommunikation og tillidsvækkende behandling er nøglen til et godt forløb med gode resultater.

TAND KIRURGI – OPERATION UDEN SMERTER OG UBEHAG

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilsigter vi så vidt muligt, at et tandkirurgisk indgreb er smertefrit. Der er mange patienter, der afholder sig fra at få lavet en operation, fordi de frygter, at der opstår smerter undervejs. Vi vil derfor altid sørge for, at vores patienter ikke får en ubehagelig oplevelse med smerter, og vi sikrer dig operation af højeste kvalitet. Vi har mange års erfaring med tand kirurgi, og vores kompetente og imødekommende tandlæger og tandplejere lægger vægt på altid at tilbyde en behandling, vores patienter kan føle sig trygge ved. Vi ser det som en fordel, at vi har kompetencer til at udføre tandkirurgiske indgreb. Vores patienter kender vores klinik og har mødt vores behandlere før, og det er derfor nemmere skabe en ro inden en operation, når vi udfører den i vores egne lokaler.

Vores erfaring har vist, at patienter føler sig meget bedre tilpas op til en operation, hvis de ved præcis, hvad vi vil gøre, hvornår vi vil gøre det og hvorfor. Derfor begynder ethvert behandlingsforløb med tandkirurgi med en samtale om dine tænder. Her vil vi rådgive dig om den løsning, vi mener, vil have den bedste effekt og forklare dig grundigt om forløbet. Her vil der selvfølgelig også være mulighed for at stille spørgsmål til behandlingen. Det er vigtigt for os at understrege at en behandling er helt op til dig. Når du således kender til både pris og procedure for behandlingen er det din egen vurdering om du ønsker at takke ja.

Kirurgisk indgreb – Fjernelse af tænder eller rodstumper

Det hyppigste kirurgiske indgreb i tandlægepraksis er fjernelse af en rod, rodstump eller en ikke- eller kun delvist frembrudt tand. Særligt visdomstænder anbefales i mange tilfælde at fjernes, da der ofte er pladsproblemer for disse tænder. Desuden er det omkringliggende tandkød ofte løsere end de øvrige tænder, hvorfor der lettere kommer betændelse og bakterier som medgiver problemer. Udover fjernelse af tænder, er en rodspidsamputation også et mindre kirurgisk indgreb, hvor rodstumper skal fjernes. Dette gør tandlægen ved at åbne op til den pågældende tands rodspids, hvor der er betændelse. Efterfølgende overskærer tandlægen rodspidsen og fjerner den. Afslutningsvis lukkes forbindelsen ind til rodkanalen med en lille fyldning. Ovennævnte er de hyppigst forekommende kirurgiske indgreb i tandlægepraksis.
Desuden ses der også en stigende hyppighed af indsættelse af tandimplantater, af og til med sinusløft samt knogleopbygning. Anden tandkirurgi er fjernelse af cyster, tandbylder og tandkødstransplantationer

VI TILBYDER ALLE FORMER FOR TANDLÆGE KIRURGISKE BEHANDLINGER

Vi udfører alle former for kirurgiske indgreb, og vi har mange års erfaring. Hos VORES TÆNDER Tandklinik sørger vi altid for at rådgive dig om det bedste valg i forhold til netop dit tandproblem. Hos os tager vi os god tid til spørgsmål og inddragelse af dig som patient.

Hvis du er i tvivl, om du har behov for et kirurgisk indgreb, er du altid velkommen til at komme ind til en konsultation hos os. Her får du professionelle øjne på dit tandproblemer. I dialog med dig finder vi frem til den behandling, som er den rigtige for dig. Kontakt os i dag og lad os i fællesskab finde frem til, hvad vi kan gøre dig for!

Hvad er tandkirurgi
Er der forskel på tandkirurgi og operationer?
Gør alle kirurgiske indgreb ondt?
Har man smerter efter et kirurgisk indgreb?

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid