Forside » Om VORES TÆNDER Tandklinik

Om VORES TÆNDER Tandklinik

5 gode grunde til at vælge VORES TÆNDER Tandklinik

En tandlæge du kan have tillid til
Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
Eksperter i behandling af tandlægeskræk
Mulighed for rabat og tilskud
Lørdagsåbent

VORES TÆNDER Tandklinik er placeret centralt i Kongens Lyngby overfor Magasin og Lyngby Storcenter, på hjørnet af Lyngby Hovedgade og Lyngby Torv. Klinikken ligger desuden blot et stenkast fra Lyngby Station og Jernbanepladsen, hvor busserne holder. Om ganske få år kan du desuden benytte Letbanen, som stort set får stoppested ved indgangen til klinikken.

VORES TÆNDER Tandklinik bygger på et fælles ansvar

Som tandlæge og tandplejerklinik sætter vi en ære i at vejlede dig om den forebyggende tandpleje og eventuel tandbehandling. Vi tager gerne ansvaret for at hjælpe dig til sunde tænder gennem hele livet. Ofte ser vi dog kun vores patienter et par gange om året, og derfor er det særlig vigtig at du også selv tager ansvar for din tandsundhed og husker tandbørsten, tandtråden og eventuelt anden forebyggende tandpleje, som foregår i hjemmet. Det er desuden vigtigt, at du går til tandlægen mindst én gang om året for at få dine tænder efterset. Ved eftersynet finder vi i fællesskab frem til den rette tandpleje og eventuelle behandling for dig under hensyn til din generelle tandsundhed, pengepung, æstetiske løsninger eller andre hensyn.

Tillid, faglighed, kvalitet

VORES TÆNDER Tandklinik vægter tillid, faglighed og kvalitet højt. Vi mener at vejen til sunde tænder gennem hele livet sker bedst ved at gøre det til en positiv oplevelse at gå til tandlægen – hver gang.

Tillidsfuld tandlæge

Tillid er vores vigtigste valuta – vi måler vores succes på din oplevelse af tandlægebesøget og din lyst til at komme igen og/eller anbefale os til andre patienter. Se nogle af vores fine bedømmelser på Trustpilot.

På tandklinikken får du et prisoverslag inden vi går i gang. Det gør vi fordi vi gerne vil levere en ærlig og samvittighedsfuld tandbehandling, hvor du på forhånd ved hvad tandlægebesøget kommer til at koste og hvad der skal ske. Hos os kender du altså altid til pris og procedure på forhånd.

Faglighed er tandlægens DNA

Vores høje faglighed er din garanti for den rette behandling for dig. Vi sætter samtidig en ære i at tage fagligheden ud af problematikken og forklare udfordringerne i lægmandssprog.

Vores klinik tilbyder de bedste og nyeste metoder inden for tandbehandlinger og tandpleje. Samlet dækker vi alle tandbehandlinger da vores behandlere har bred erfaring på de mest almindelige tandbehandlinger. Desuden har behandlerne specialiseret sig yderlige i enkelte dele af faget, hvorfor vi kun i sjældne tilfælde henviser til en specialtandlæge såsom kæbekirurg eller orthodontist. Vidste du fx at man hos VORES TÆNDER Tandklinik kan få lavet en tandkrone på blot et par timer? Ønsker du at læse mere omkring de behandlinger vi tilbyder, kan du  læse mere her.

Kvalitet i top og samtidig blandt Lyngby’s og København’s billigste tandlæger

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og takket være gode indkøbsaftaler og specialiserede behandlere er det lykkes at holde prisen nede så du i gennemsnit ikke kommer til at betale mere hos os end hos andre – det må faktisk gerne være en lille smule billigere. Faktisk er vi blandt de billigste tandlæger i København.

VORES TÆNDER Tandklinik vibrerer af en hyggelig, afslappet stemning, så du kan føle dig tryg og tilpas når du besøger os. Vi vægter vores gode patientforhold højt, så vores behandlinger stemmer overens med vores patienters ønsker. Af den grund tager vi os god tid til dig og indleder tandlægebesøget med en snak om forløbet, og vi afslutter også med en snak om, hvordan du selv kan pleje dine tænder fremadrettet.

Hvis du har tandlægeskræk, så frygt ej. Vores team har netop specialiseret sig inden for feltet tandlægeskræk og kan derfor hjælpe dig på den bedst mulige måde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores klinik – husk at VORES TÆNDER bygger på et gensidigt ansvar. Vi finder den rette løsning for dig i fællesskab med udgangspunkt i dine ønsker.


Vi tilbyder

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid