Forside » Tandlægeskræk

Tandlægeskræk

Er du blandt en af de mange, som døjer med tandlægeskræk? Faktisk er hele 40% i større eller mindre grad påvirket af tandlægeangst. Tandlægeskræk, også kaldet odontofobi, har gennem årene vist sig at have stor indflydelse på de patienter, som lider herunder. Størstedelen af alle med odontofobi udskyder helt de anbefalede tandlægebesøg, hvorved dette i langt de fleste tilfælde ender med at have stor betydning for det almene helbred og for tændernes videre tilstand. Opretholdes de regelmæssige tandlægebesøg ikke som anbefalet, vil det i langt de fleste tilfælde føre til et mere omfattende behandlingsbehov. Af denne grund har vi hos VORES TÆNDER Tandklinik uddannede behandlere med speciale i tandlægeskræk, som sørger for at tandlægebesøget tager afsæt i den enkeltes ønsker og behov. Vores lange erfaring med patienter med tandlægeskræk har givet os den nødvendige erfaring. I langt de fleste tilfælde lykkes det os at få vores patienter til at føle ro og tryghed ved et tandlægebesøg hos os. Skal vi også hjælpe dig med din tandlægeskræk?

HVOR MANGE HAR TANDLÆGESKRÆK? 

Hos VORES TÆNDER Tandklinik ved vi således, hvor stor en andel af danskerne, der lider af tandlægeskræk. Man siger at hele 4 ud af 10 danskere har tandlægeskræk. Derfor har vi gennem årene specialiseret os i at behandle patienter, der netop lider af dette. På baggrund heraf indleder vi altid en behandling med tydelig dialog. Her snakker vi i fællesskab om dine ønsker og behov. På den måde kan vi møde dine forventninger og i højere grad forberede os på, hvordan vi kan gøre behandlingen tryg for dig. Uanset graden af din tandlægeskræk er vi vant til at tage hensyn og kan derfor med garanti også imødekomme dine ønsker og behov til en tandbehandling.

VED HJÆLP TIL TANDLÆGESKRÆK ER DU I CENTRUM

Det er vigtigt for os, at du føler, at der bliver taget hensyn til lige netop det, som skræmmer dig allermest ved et tandlægebesøg. Derfor prøver vi så vidt muligt at finde frem til, hvad der afholder dig fra tandlægebesøget. På den måde kan vi nemlig møde dig, hvor du er, og give dig den bedst mulige behandling. Uanset om du har brug for at få at vide trin for trin, hvordan behandlingen foregår. Eller du blot har brug for stilhed og en til at holde din hånd. Så kan vi med sikkerhed give dig det. I denne proces trækker vi på vores lange erfaring med behandling af tandlægeskræk, hvilket gør os i stand til at give dig en god og tryg oplevelse – hver gang.

Gennem vores erfaring er vi også klar over, at det er meget forskelligt og individuelt, hvad der skræmmer en ved tandlægebesøget. Uagtet om det er lydende, stemningen eller frygten for smerter, så kan vi med garanti imødekomme din frygt og forhåbentlig få den til at forsvinde helt. Faktisk lykkes det os 9 ud af 10 gange at få beroliget vores patienter og desuden give dem lysten til at komme igen, hvilket er vores største interesse som tandlægeklinik.

TANDLÆGER MED SPECIALE I TANDLÆGESKRÆK 

Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vores team af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere meget bevidste om, at blot det at møde op til en konsultation eller behandling kan være et stort skridt. Tandlægeskræk findes i mange grader, og der er derfor stor forskel på, hvilken behandling og fremgangsmåde der er mest hensigtsmæssig for dig. Dette tager vi højde for hver gang vi behandler en patient, som døjer med tandlægeskræk.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik råder vores kompetente team over en bred vifte af virkemidler, som alle medvirker til at gøre det mere behageligt for dig, som patient at gennemgå din behandling. Vi ønsker at favne dig og dine behov i forhold til din tandbehandling og vi anerkender tandlægeskrækkens medvirken til tandproblemer.

VI AFLEDER DIN OPMÆRKSOM PÅ DIN TANDLÆGESKRÆK MED MUSIK OG TV

Alle vores behandlingsrum er udstyret med Sonos musikanlæg og et fladskærms-tv i loftet. På den måde er det muligt at se din yndlingsserie eller høre lige netop den musik, som du ønsker. Dette ved vi kan være beroligende og give en afslappende oplevelse, mens du ligger i stolen. På den måde kan vi også fjerne fokus fra det, som kan være utrygt. I stedet kan vi forsøge at skabe en tryg oplevelse ved at se eller høre noget, som du kender og kan lide.

VI AFSÆTTER GOD TID AF TIL DIT TANDLÆGEBESØG 

Vi er klar over, at når man lider af tandlægeskræk, er det vigtigt, at der bliver taget sig tid til en. Dette går vi meget højt op. Det er nemlig ofte når tingene går lidt for hurtigt, at det bliver ubehageligt. Det er også vigtigt for os, at du ved, hvad du skal have lavet. Derfor udarbejder vi altid en behandlingsplan, så du på forhånd har oversigt over pris og procedure.
Husk at det er vigtigt altid at gøre os opmærksom på, at du lider af tandlægeskræk. Sig det gerne allerede når du ringer eller booker en tid hos os. På den måde har vi den bedste forudsætning for at hjælpe dig og for at gøre det til en rar oplevelse at besøge os hos. Det er vigtigt for os at sige, at det ikke er flovt at have tandlægeskræk. Det er derimod et stort skridt at indrømme det og tage kontakt til alligevel. Derfor gør vi altid vores absolut bedste, så du får en god oplevelse hos os.

Kontakt os via telefon eller benyt vores online bookingsystem. Vi håber på at være din foretrukne tandlæge!

5 GODE RÅD MOD TANDLÆGESKRÆK 

  • Vær ærlig omkring din frygt. Erkend således, at du har tandlægeskræk. På den måde har din behandler den bedste forudsætning for at hjælpe dig. Husk det er helt okay at være bange og at du langt fra er alene om din angst.
  • Vær åben i kommunikationen med din tandlægen. Lav i fællesskab præcise aftaler om behandlingen så begge parter er klar over, hvad der skal ske. Det er desuden vigtigt at du selv er med til at bestemme tempoet for din behandling.
  • Sig til, hvis det gør ondt. Det er vigtigt, at du ytrer dig, hvis du føler ubehag eller smerte undervejs i en behandling. Tandlægen ved ikke, hvornår det gør ondt på dig, hvorfor det er vigtigt du selv siger til.
  • Gå hyppigt til tandlægen. For at opbygge et tillidsforhold til din tandlæge er det vigtigt at du overholder de anbefalede aftaler som minimum to gange om året. Overhold de aftalte tidspunkter og meld derved kun afbud i god tid, hvis det bliver absolut nødvendigt.
  • Vælg den bedste behandlingstid for dig. De fleste, som døjer med tandlægeskræk ser ofte en fordel i at få en morgentid. På den måde risikerer du ikke at gå og være nervøs hele dagen.

Du kan læse meget mere om gode råd mod tandlægeskræk her. 

DERFOR ER VI EKSPERTER I TANDLÆGESKRÆK

Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vi yderst opmærksomme på, hvor svært det kan være at lægge sig i tandlægestolen, når man lider af tandlægeskræk. Derfor gør vi en særlig dyd ud af at tage alting i de rette tempi. Vi sørger altid for at give en grundig forklaring på, hvad der skal ske, og hvad vi vil foretage os. Sidst men ikke mindst behandler vi altid 100% smertefrit.

Et tandlægebesøg skal være en god oplevelse – hver gang. Dette er i vores største interesse at opnå med samtlige af vores patienter. Husk altid at gøre os opmærksom på, at du lider af tandlægeskræk, når du bestiller en tid. På denne måde vil vi have den bedste mulighed for at tage de særlige hensyn, som du har brug for.

Test din tandlægeskræk og lad os hjælpe dig med din angst.Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i Nordsjælland

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid