Forside » Tandlægeskræk

Tandlægeskræk

Tandlægeskræk? – VORES TÆNDER Tandklinik har den nødvendige erfaring

Hos VORES TÆNDER Tandklinik ved vi, hvor stor en andel af danskerne, der lider af tandlægeskræk. Det er faktisk en hel del. Man siger 4 ud af 10 danskere har tandlægeskræk. Derfor har vi gennem årene specialiseret os i at behandle patienter, der lider af tandlægeskræk. Det vil sige, at hver gang vi skal behandle en patient, indleder vi med en dialog. Her snakker vi om dine ønsker og behov. På den måde kan vi møde dine forventninger og i højere grad forberede os på, hvordan vi kan gøre behandlingen tryg for dig.

Ved hjælp til tandlægeskræk er du i centrum

Det er vigtigt for os, at du føler, at der bliver taget hensyn til lige netop det, som skræmmer dig allermest ved et tandlægebesøg. Derfor prøver vi så vidt muligt at finde frem til, hvad der afholder dig fra tandlægebesøget. På den måde kan vi nemlig møde dig, hvor du er, og give dig den bedst mulige behandling. Uanset om du har brug for at få at vide trin for trin, hvordan behandlingen foregår. Eller du blot har brug for stilhed og en til at holde din hånd. Så kan vi med garanti give dig det. I denne proces trækker vi på vores lange erfaring med behandling af tandlægeskræk. Og det  gør os i stand til at give dig en god og tryg oplevelse.

Vi afleder din opmærksom på din tandlægeskræk med musik og tv

Alle vores behandlingsrum er udstyret med Sonos musikanlæg og et tv i loftet, så det er muligt at se din yndlingsserie eller høre lige netop den musik, som du ønsker. Dette ved vi kan være med til at berolige dig og give dig en afslappende oplevelse, mens du ligger i stolen. På den måde kan vi også fjerne fokus fra det, som kan være utrygt. Istedet kan vi forsøge at skabe en tryg oplevelse ved at se eller høre noget, som du kender og kan lide.

Vi tager os tid til dig

Vi er klar over, at når man lider af tandlægeskræk, er det vigtigt, at der bliver taget sig tid til en. Dette går vi meget højt op. Det er nemlig ofte når tingene går lidt for hurtigt, at det bliver ubehageligt. Det er også vigtigt for os, at du ved, hvad du skal have lavet. Derfor udarbejder vi altid en behandlingsplan, så du på forhånd har oversigt over pris og procedure.
Husk at det er vigtigt altid at gøre os opmærksom på, at du lider af tandlægeskræk. Sig det gerne allerede når du ringer eller booker en tid hos os. På den måde har vi den bedste forudsætning for at hjælpe dig og for at gøre det til en rar oplevelse at besøge os hos VORES TÆNDER Tandklinik i Lyngby. Det er vigtigt for os at sige, at det ikke er flovt at have tandlægeskræk- Det er derimod et stort skridt at indrømme det og tage kontakt til tandlægen alligevel. Derfor gør vi altid vores absolut bedste, så du får en god oplevelse hos os.
Kontakt os via telefon eller benyt vores online bookingsystem her. Vi ser meget frem til at behandle dig på vores klinik.Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal medVi samarbejder med

×

Menu

Skriv til os

Book tid