Forside » Finansiering af din behandling

Finansiering af din behandling

VORES TÆNDER tilbyder lån til tandlægeregningen

Hos VORES TÆNDER afregner vi efter endt behandling. Vi er dog godt klar over, at tandlægeregningen kan være en stor økonomisk udgift. Derfor tilbyder vi dig et lån til din tandlægeregning, som finansieres gennem vores samarbejdspartner Sundhed+. Gennem Sundhed+ kan du få et uforpligtende tilbud på din regning, hvor du kan se dine muligheder i forbindelse med tandlægelånet. Det vigtigste for os er, at du har flere betalingsmuligheder i forhold til at få behandlet dine tænder. Det er ofte økonomien, der ligger til grund for, at mange får store tandskader eller undlader at få ordnet tænderne. Det vil vi gerne lave om på! Derfor samarbejder vi med Sundhed+ om at give dig markedets billigste finansiering af din tandlægebehandling.

Lad os hjælpe dig med finansiering af din behandling

Gennem vores samarbejde kan du låne til tandlægen, så du kan få den behandling, du har behov for. Ved et tandlægelån hos Sundhed+ er der et hav af fordele. For det første er der ingen skjulte omkostninger, så du er altid klar over, hvad dit lån kommer til at koste. Alt efter hvordan din økonomi ser ud, kan du få en kredit på helt op til 50.000 kr. En tredje fordel er, at du næsten er sikker på at blive godkendt, da 90 % af alle Sundhed+’s ansøgere får godkendt deres ansøgning. Hvis du er nysgerrig, kan du endda få et skræddersyet tilbud på under 2 minutter ved at bruge dit MitID. Dette er ganske gratis og helt uforpligtende. På den måde kan du indtaste det beløb du ca. ønsker at låne til, vælge antal måneder du vil tilbagebetale over, og herefter se om et lån til tandlægeregningen er noget for dig.

Vi har nøje udvalgt Sundhed+ som vores samarbejdspartner, som vores patienter trygt henvender sig til. Din garanti er at Sundhed+ er medlem af Dansk Kredit Råd og registreret hos Finanstilsynet. Det allervigtigste er naturligvis, at du bliver behandlet uanset din økonomi, så du ikke skal døje med tandsmerter eller være ked af dine tænders udseende.

Vil du vide mere om vores lån til tandlæge?

Hvis du ønsker at vide mere om finansiering af din behandling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du kan vende tilbage til en hverdag uden bekymring om dine tænder eller din tandlægeregning. Ring til os på tlf. 45 87 22 61, hvis du ønsker at høre mere om en smertefri finansiering. Der er mange, der foretrækker at dele betalingen op i mindre bidder, så betalingen bliver mere overskuelig. Vi går højt op i sunde tænder, der ikke volder smerte, og derfor hjælper vi dig gerne med tandlægefinansieringen. I sidste ende er det billigere at få udredet skaden så tidligt som muligt, da det ofte ender med at blive meget dyrere, jo længere man venter.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+ en attraktiv betalingsordning, der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder. Sundhed+ hjælper dig med finansiering af vores behandlinger. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit. Afhængigt af din økonomi kan du blive godkendt til en kredit på op til 50.000 kr. Det kræver blot et MitID og et par minutter af din tid.


Ansøg om en Sundhed+ Kredit


Ansøg om en Sundhed+ Kredit

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid