Forside » Finansiering af din behandling

Finansiering af din behandling

VORES TÆNDER tilbyder lån til tandlægeregningen

Hos VORES TÆNDER afregner vi med kort eller kontant efter behandlingen, men vi er godt klar over, at tandlægeregningen kan være en stor økonomisk udgift. Derfor tilbyder vi dig et lån til tandlægen, som finansieres gennem vores samarbejdspartner DENTI. Gennem DENTI kan du få et uforpligtende tilbud på din regning, hvor du kan se dine muligheder i forbindelse med tandlægelånet. Det vigtigste for os er, at du har flere betalingsmuligheder i forhold til at få behandlet dine tænder – da det ofte er økonomien, der ligger til grund for, at mange får store tandskader eller undlader at få ordnet tænderne. Det vil vi gerne lave om på, og derfor samarbejder vi med DENTI om at give dig markedets billigste finansiering af din tandlægebehandling.

Lad os hjælpe dig med tandlægefinansieringen

Gennem vores samarbejde kan du låne til tandlægen, så du kan få den behandling, du har behov for.
Ved DENTI tandlægelån er der et hav af fordele. For det første er der ingen skjulte omkostninger, så du er altid klar over, hvad dit lån kommer til at koste. Alt efter hvordan din økonomi ser ud, kan du få en kredit på helt op til 50.000 kr. En tredje fordel er, at du næsten er sikker på at blive godkendt, da 90 % af alle DENTI’s ansøgere får godkendt deres ansøgning. Hvis du er nysgerrig, kan du endda få et skræddersyet tilbud på under 2 minutter ved at bruge dit NemID – og det er helt uforpligtende. På den måde kan du indtaste et cirka beløb du ønsker at låne til, vælge antal måneder du vil tilbagebetale over, og herefter se om et lån til tandlægeregningen er noget for dig. Vi har nøje udvalgt DENTI som vores samarbejdspartner, som vores kunder trygt henvender sig til. Din garanti er, at DENTI er medlem af Dansk Kredit Råd og registreret hos Finanstilsynet. Det allervigtigste er naturligvis, at du bliver behandlet uanset din økonomi, så du ikke skal døje med tandsmerter eller være ked af dine tænders udseende.

Vil du vide mere om vores lån til tandlæge?

Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du kan vende tilbage til en hverdag uden bekymring om dine tænder eller din tandlægeregning. Ring til os på tlf. 45 87 22 61, hvis du ønsker at høre mere om en smertefri finansiering. Der er mange, der foretrækker at dele betalingen op i mindre bidder, så betalingen bliver mere overskuelig. Vi går højt op i sunde tænder, der ikke volder smerte, og derfor hjælper vi dig gerne med tandlægefinansieringen. I sidste ende er det billigere at få udredet skaden så tidligt som muligt, da det ofte ender med at blive meget dyrere, jo længere man venter.

Denti


Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i Nordsjælland

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid