• Ny tandlæge
  Søger du ny tandlæge

  Bestil tid online når det passer dig. Vi har tider til de morgenfriske før arbejde. Vi har også tider efter arbejde.
  Læs mere

 • Skræk
  Tandlægeskræk?

  Det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen. 4 ud af 10 danskere har tandlægeskræk – vi har værktøjer til at hjælpe dig af med det.
  Læs mere

 • Venteværelset
  Føl dig hjemme hos os!

  Den rolige og behagelige stemning på klinikken går igen i venteværelset. Tag plads i sofaen og føl dig hjemme. Skænk dig en god kop kaffe eller sluk tørsten med en flaske kildevand.
  Læs mere

 • Ny patient
  Ny patient?

  Gør brug af vores fine intropris, hvor man kan spare 500,- på behandlinger
  Læs mere

Tandlæge Holte

VORES TÆNDER Tandklinik er beliggende i Lyngby, og her får du en tandlæge, som er nem at komme til fra nærliggende områder som Holte. Vores team af tandlæger og tandplejere er erfarne og kompetente og giver en omsorgsfuld behandling med udgangspunkt i det enkelte menneske. VoresTænder Tandklinik er derfor et oplagt valg, hvis du søger en professionel og god tandlæge, som ligger tæt på Holte.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Du kan læse mere om klinikken, vores behandlinger og team her på vores hjemmeside.

Omsorgsfuld og grundig tandlæge

tandlaege-holteI vores klinik tæt på Holte får du en tandlæge, som giver dig en omsorgsfuld og grundig behandling. Vi sætter en ære i at give vores patienter en behandling af høj kvalitet, og vores mål er at gøre en behandling hos os til en god oplevelse. Vi har fokus på gode, nære kunderelationer, og vi tager os god tid til at tale med den enkelte af vores patienter og sikre, at du føler dig inddraget og tryg som patient hos os.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og veltilpas ved at skulle til tandlæge hos os. Jo mere afslappet og veltilpas du er, jo mere behageligt vil du opleve behandlingen. Mange mennesker lider af tandlægeskræk eller er utilpasse ved at skulle til tandlæge, og det vil vi meget gerne hjælpe dig med at ændre. Vores mål er at få vores patienter til at forbinde et tandlægebesøg hos os med noget positivt og afslappende. Derfor arbejder vi også skånsomt og omsorgsfuldt og med fokus på at alle behandlinger er smertefri.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik modtager du en grundig men skånsom og omsorgsfuld behandling, du kan føle dig tryg ved. Vi har alle en stor erfaring med at hjælpe mennesker med deres tandlægeskræk, og vi vil meget gerne høre om dine tanker og ønsker, så vi kan give dig den helt rette behandling.

Kontakt VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Hvis du bor i Holte eller et andet område i nærheden af Lyngby, og du gerne vil finde en professionel og omsorgsfuld tandlæge, så er VORES TÆNDER Tandklinik et oplagt valg. Det er nemt at komme til din tandlæge på klinikken fra nærliggende områder som Holte, og vi har åben for nye patienter.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at bestille tid, høre mere om vores behandlinger og klinikken eller for spørgsmål. Vi tager os god tid til dig, og vi hjælper dig gerne til en hurtig tid, hvis du har brug for det.

Find rute til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Holte

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider


VORES TÆNDER Tandklinik Lyngby

Mandag07.30 - 17.30
Tirsdag07.30 - 17.30
Onsdag07.30 - 17.30
Torsdag07.30 - 17.30
Fredag07.30 - 14.00

Følg os


Facebook
Google+


VORES TÆNDER har 4.8/5
ud af 30 anmeldelser på Facebook.
×

Menu

Skriv til os

Book tid