Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Tandlæge Holte

Tandlæge Holte

VORES TÆNDER Tandklinik er beliggende i Lyngby. Her får du en tandlæge, som er nem at komme til fra nærliggende områder som Holte. Vores team af tandlæger og tandplejere er erfarne og kompetente og giver en omsorgsfuld behandling med udgangspunkt i det enkelte menneske. VORES TÆNDER Tandklinik er derfor et oplagt valg, hvis du søger en professionel og god tandlæge, som ligger tæt på Holte.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Du kan læse mere om klinikken, vores behandlinger og team her på vores hjemmeside.

Omsorgsfuld og grundig tandlæge

tandlaege-holteI vores klinik tæt på Holte får du en tandlæge, som giver dig en omsorgsfuld og grundig behandling. Vi sætter en ære i at give vores patienter en behandling af høj kvalitet, og vores mål er at gøre en behandling hos os til en god oplevelse. Vi har fokus på gode og nære patientrelationer. Vi tager os god tid til at tale med den enkelte af vores patienter og sikre, at du føler dig inddraget og tryg som patient hos os.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og veltilpas ved at skulle til tandlæge hos os. Jo mere afslappet og veltilpas du er, jo mere behageligt vil du opleve behandlingen. Mange mennesker lider af tandlægeskræk eller er utilpas ved at skulle til tandlæge. Det vil vi meget gerne hjælpe dig med at ændre. Vores mål er at få vores patienter til at forbinde et tandlægebesøg hos os med noget positivt og afslappende. Derfor arbejder vi også skånsomt og omsorgsfuldt og med fokus på at alle behandlinger er smertefri.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik modtager du en grundig men skånsom og omsorgsfuld behandling, du kan føle dig tryg ved. Vi har alle en stor erfaring med at hjælpe mennesker med deres tandlægeskræk. Vi vil meget gerne høre om dine tanker og ønsker, så vi kan give dig den helt rette behandling.

Kontakt VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Hvis du bor i Holte eller et andet område i nærheden af Lyngby, og du gerne vil finde en professionel og omsorgsfuld tandlæge, så er VORES TÆNDER Tandklinik et oplagt valg. Det er nemt at komme til din tandlæge fra Holte, og vi har åben for tilgang af nye patienter.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at bestille tid, høre mere om vores behandlinger og klinikken eller for spørgsmål. Vi tager os god tid til dig, og vi hjælper dig gerne til en hurtig tid, hvis du har brug for det.

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Holte

Søger du akut tandlæge nær Holte kan du med fordel læse mere ved at klikke på dette link

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal medVi samarbejder med

×

Menu

Skriv til os

Book tid