Forside » Akut tandlæge København

Akut tandlæge København

akut tandlæge københavn

Søger du akut tandlæge København? Det kan i de fleste tilfælde være meget forstyrrende at gå rundt med tandpine eller andre former for tandsmerter. I nogle tilfælde kan du holde smerterne hen med smertestillende medicin. Det er dog vigtigt, at den bagvedliggende årsag til de akutte tandsmerter findes, ellers risikerer du at problemet forværres og at smerter tillige bliver af mere generende karakter.

Desuden vil tiden ofte medføre at dit tandproblem udvikler sig til et værre stadie, hvor en større behandling dermed bliver aktuel. Uagtet hvad dine smerter i tænderne skyldes, kan det give mening at besøge en akut tandlæge i nærheden af dig. Jo før du opsøger akuttandlægen, desto hurtigere forsvinder smerterne.

Er uheldet ude behøver du ikke vente alt for længe med at blive tilset samt behandlet. VORES TÆNDER Tandklinik nær København tilbyder akut tandlægehjælp helt uden gebyr eller andre former for tillæg. Vi ønsker således at være dig behjælpelige, når du har brug for det!

TANDLÆGEVAGTEN KØBENHAVN – VORES TÆNDER TANDKLINIK

Står du pludselig og har brug for en akut tandlægetid, så vil vi gerne hos VORES TÆNDER Tandklinik være løsningen på problemet. Vi er altid klar til at hjælpe dig, som har akutte tandproblemer. Selvom tandpine og andre former for tandsmerter kan være nogle af de mest generende smerter vi mennesker overhovedet kan opleve, så bør du vide, at du ved at modtage den rette behandling, kan blive smertefri overraskende hurtigt igen.

Kontakt os i dag og lad os i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig!

AKUT TANDLÆGE KØBENHAVN DØGNÅBEN

Akutte tandsmerter opstår oftest på ubelejlige tidspunkter, men uagtet dag og tidspunkt er vi såfremdeles klar til at hjælpe dig. Det kan være generende at skulle vente fra fredag eftermiddag og helt frem til mandag morgen på at blive tilset, behandlet og dermed smertedækket. Af denne grund er vi en klinik med meget lange åbningstider. Vores klinik har åbent fra 07:30 og helt frem til 17:30 i hverdagene. Endvidere har klinikken lørdagsåbent, hvorfor vi altid har mulighed for at imødekomme dine ønsker og behov uanset hvornår du har brug for en akut tandlæge nær København. Såfremt du står og har brug for en akut tandlæge vil VORES TÆNDER Tandklinik således være dig behjælpelige.

INGEN GEBYR ELLER SÆRLIGE TILLÆG FOR AKUT BEHANDLING

Hos VORES TÆNDER Tandklinik opkræver vi hverken gebyr eller andre særlige tillæg blot fordi der er tale om et akut tandlægeproblem. Det er vigtigt for os at du bliver behandlet, når du har brug for det og det skal ikke koste dig noget ekstra. Så om du har brug for en tid tidlig onsdag morgen eller lørdag formiddag gør ikke en forskel på hvad det vil koste. Det synes vi kun er fair!

Forinden en behandling påbegyndes er det vigtigt for os, at du altid føler dig vel informeret om både procedure og pris. Af denne grund får du altid givet en pris inden vi påbegynder selve behandlingen. På den måde sikrer vi os i fællesskab at træffe den bedst mulige beslutning om din tandsundhed. Du får på den måde heller ingen uventede overraskelser, når du får den afsluttende tandlægeregning.

AKUTTANDLÆGE MED STOR ERFARING I TANDLÆGESKRÆK

Det kan virke skræmmende at skulle besøge en akut tandlæge, hvis man i forvejen har svært ved at gå til tandlægen. I og med en akuttandlæge tit er en løsning, når ens egen tandlægeklinik har lukket så kan det bevirke at man bliver endnu mere nervøs. Derfor bør du vide at vi har specialiserede os i tandlægeskræk, og ved derfor med vores lange erfaring inden for området, hvordan vi kan hjælpe dig på bedst mulig måde. Husk at fortæl os om din tandlægeskræk, så vi kan hjælpe dig!

FÅ RÅD OG VEJLEDNING ELLER BESTIL TID

Som ikke fag-person kan det være svært selv at vurdere, hvad der ligger til grund for de akutopstået tandsmerter. Af denne grund bør du vide at det er helt okay at kontakte os. Også hvis du blot søger råd og vejledning i forhold til din specifikke tandsituation. Det er oftest aldrig fordelagtigt at vente med at få behandling, men det kan være besværligt selv at vurdere, hvor akut problemet i virkeligheden er. Dette kan vi heldigvis hjælpe dig med at afgøre. Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vi fælles om at skabe en god tandsundhed for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os og på den måde kan vi afgøre om du har behov for en akut tandlæge. Samtidig kan vi vurdere, hvis din situation godt kan vente indtil det er mere belejligt for dig at opsøge en tandlæge. Hos VORES TÆNDER Tandklinik sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi deler meget gerne ud af vores erfaringer så du kan blive afhjulpet med dine akutte tandproblemer hurtigst muligt!

DET FÅR DU HOS AKUTTANDLÆGEN KØBENHAVN

  • Lange åbningstider.
  • Ingen weekendgebyr eller andre tillæg – samme lave priser.
  • Fast tid så du undgår ventetid.
  • Høj faglighed og kvalitet.
  • Eksperter i tandlægeskræk.

Vi ser frem til på den ene eller anden måde at hjælpe dig på vores klinik placeret centralt i Kongens Lyngby ikke langt fra København.

Behandlinger

Søger du akut tandlæge nær Birkerød kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Gentofte kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Holte kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Hørsholm kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Lyngby kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Virum kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du Tandlægevagten kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid