Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Virum

Tandlæge Virum

Tandlæge i Virum - Tandlæger i Virum-SorgenfriTandlæge Virum. Leder du efter en tandlæge i Virum eller omegn, som har en lang erfaring og stor viden inden for tandlægefaget? Så er VORES TÆNDER Tandklinik i Kongens Lyngby et trygt og oplagt valg. Hos os får du en kompetent og professionel tandlægeklinik, hvis største interesse er at give vores patienter en behandling af høj kvalitet. Du får desuden en tandlægeklinik, som har fokus på at give dig en omsorgsfuld og skånsom behandling, så du som patient kan føle dig tryg og afslappet, når du besøger os.

Vi har udvidede åbningstider, hvorfor vi med sikkerhed kan imødekomme dine ønsker og behov for en tandlægetid tilpasset til en travl hverdag. Hvis du ønsker en tandlægetid om lørdagen kan vi også tilbyde det.

Hvis du bor eller arbejder i Virum, og du gerne vil finde en tandlæge i nærheden, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål, lytter til dine tandgener, og fortæller dig om, hvad vi kan gøre for dig i din specifikke situation. Ring til os for bestilling af et tandeftersyn, en tandbehandling eller book en tid hos gennem vores online bookingsystem.

FOKUS PÅ TRYGGE OG VELTILPASSE PATIENTER

Mange mennesker oplever i dag et ubehag eller en frygt for at skulle til tandlæge. Det er faktisk helt normalt at døje med tandlægeskræk. Det er hele 4 ud af 10 danskere, som oplever et ubehag, når de skal placere sig i tandlægestolen. Et tandlægebesøg kan for nogle være forbundet med smerte, ubehagelige lyde og anspændthed. Af denne grund har vores team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter stort fokus på at skabe tryghed og ro hos vores patienter. En konsultation hos VORES TÆNDER Tandklinik starter indledningsvis med en samtale mellem patient og behandler. På den måde er ønsket, at du som patient hos os føler dig velinformeret og har vished over både behandling og pris. Vi afsætter således god tid til hver enkelt patient, hvorfor der altid er tid til, at du som patient kan stille spørgsmål og føle dig tryg ved tandlægebesøget.

EKSPERTER I TANDLÆGESKRÆK

Det er meget individuelt, hvad der skal til for at gøre mennesker, som lider af tandlægeskræk, tryg ved et besøg hos tandlægen. Af denne grund har vi gennem årene forsøgt at finde frem til, hvad der bedst muligt kan hjælpe på frygten og dermed forsøge at få patienterne til at opnå en afslappethed og ro. Uagtet hvad du har brug for, kan vi således imødekomme det. Alle vores behandlingsrum er udstyret med et tv i loftet og sonos-anlæg. På den måde kan vi aflede din frygt med din favorit serie eller yndlingsmusik i højtalerne. Hvis du blot har brug for en rolig hånd eller ro omkring dig, kan vi ligeledes give dig dette.

Som patient hos os er det vigtigt at du er ærlig omkring din tandlægeskræk. Vi vil meget gerne høre om, hvordan du har det, og hvad vi kan gøre for at give dig den bedste oplevelse. Herudover sørger vi for at holde vores behandlinger smertefrie, så du bedre kan slappe af og føle dig tryg.

ALLE FORMER FOR TANDBEHANDLINGER

Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Virum kan du få foretaget alle almindelige tandbehandlinger. Så hvis du har knækket en tand, mistet en krone, fået et påbegyndende hul, eller har betændelse i tandkødet, kan vi hjælpe dig. Din tandlæge udfører behandlinger af høj kvalitet, så du kan være tryg ved at få et godt resultat. Vi har udført alle vores tandbehandlinger mange gange, hvorfor vi altid er i stand til at vurdere dine tænders tilstand og give dig den behandling som er mest gavnlig for dig og dine tænder. Vores dygtige team af behandlere udfører alle former for tandbehandlinger, store som små.

Hvis du pludselig står i en situation, hvor et akut tandproblem opstår så bør du vide, at vi som din tandlæge også udfører akutte tandbehandlinger. Uagtet dag og tidspunkt kan du få en akut behandlingstid, som vil gøre dig smertefri hurtigst muligt. Vi har samme billige priser i hverdagen som om lørdagen. Så har du akut brug for hjælp så tøv ikke med at kontakte os!

KONTAKT OS FOR TIDSBESTILLING TANDLÆGE I LYNGBY

Hvis du gerne vil bestille tid hos en omsorgsfuld tandlæge nær Virum, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Du kan også booke en tid til en behandling eller et eftersyn på vores online bookingsystem.

Det er nemt at komme til VORES TÆNDER Tandklinik fra Virum, og derfor er vi et oplagt valg, hvis du bor eller færdes meget i Virum eller omegn. Det tager kun 10 minutter i bil at komme til klinikken og endnu kortere med S-toget. Se nedenfor for rutevejledning. Vi håber på at være din foretrukne tandlæge Virum.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Virum

Søger du akut tandlæge nær Virum kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid