Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Tandlæge Virum

Tandlæge Virum

Leder du efter en tandlæge i nærheden af Virum, som har en lang erfaring og stor viden inden for tandlægefaget? Så er VORES TÆNDER Tandklinik i Lyngby et sikkert valg. Hos os får du en kompetent og professionel tandlæge, som vægter at give alle sine patienter en behandling af høj kvalitet. Du får samtidig en tandlæge, som har fokus på at give en omsorgsfuld og skånsom behandling, så du som patient kan føle dig tryg og afslappet.

Hvis du bor eller arbejder i Virum, og du gerne vil finde en tandlæge i nærheden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål, lytter til dine tandgener, og fortæller dig om, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os for bestilling af et tandeftersyn eller en behandling, eller book en tid hos gennem vores online bookingsystem.

Fokus på trygge og veltilpasse patienter

tandlaege-virumMange mennesker oplever i dag et ubehag eller en frygt for at skulle til tandlæge. Et tandlægebesøg kan for nogle være forbundet med smerte, ubehagelige lyde og anspændthed. Derfor har vi stort fokus på at skabe en tryghed og ro hos vores patienter.

Din tandlæge på klinikken har stor erfaring med at hjælpe mennesker med tandlægeskræk ud af deres frygt, så de i stedet kan forbinde et tandlægebesøg med afslappethed og ro. Gennem en god samtale med vores patienter inden en behandling, sørger vi for at informere og inddrage. Vi besvarer også gerne spørgsmål, så vores patienter hele tiden ved, hvad der skal ske. Vi tager os god tid til at lytte til dig. Vi vil meget gerne høre om, hvordan du har det, og hvad vi kan gøre for at give dig den bedste oplevelse. Herudover sørger vi for at holde vores behandlinger smertefri, så du bedre kan slappe af og føle dig tryg.

Vores behandlinger

Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Virum kan du få foretaget alle almindelige tandbehandlinger. Så hvis du har knækket en tand, mistet en krone, fået et hul, eller der er gået betændelse i dit tandkød, kan vi hjælpe dig. Din tandlæge udfører behandlinger af høj kvalitet, så du kan være tryg ved at få et godt resultat. Vi har udført tandbehandlingerne mange gange, og vi kan vurdere dine tænders tilstand og give den behandling som er mest gavnlig for dig.

Kontakt os for tidsbestilling Tandlæge i Lyngby

Hvis du gerne vil bestille tid hos en omsorgsfuld tandlæge nær Virum, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Du kan også booke en tid til en behandling eller et eftersyn på vores online bookingsystem.

Det er nemt at komme til VORES TÆNDER Tandklinik fra Virum, og derfor er vi et oplagt valg, hvis du bor eller færdes meget i Virum eller omegn. Det tager kun 10 minutter i bil at komme til klinikken og endnu kortere med S-toget. Se nedenfor for rutevejledning.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Virum

Søger du akut tandlæge nær Virum kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal medVi samarbejder med

×

Menu

Skriv til os

Book tid