• Ny tandlæge
  Søger du ny tandlæge

  Bestil tid online når det passer dig. Vi har tider til de morgenfriske før arbejde. Vi har også tider efter arbejde.
  Læs mere

 • Skræk
  Tandlægeskræk?

  Det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen. 4 ud af 10 danskere har tandlægeskræk – vi har værktøjer til at hjælpe dig af med det.
  Læs mere

 • Venteværelset
  Føl dig hjemme hos os!

  Den rolige og behagelige stemning på klinikken går igen i venteværelset. Tag plads i sofaen og føl dig hjemme. Skænk dig en god kop kaffe eller sluk tørsten med en flaske kildevand.
  Læs mere

 • Ny patient
  Ny patient?

  Gør brug af vores fine intropris, hvor man kan spare 500,- på behandlinger
  Læs mere

Tandlæge Virum

Leder du efter en tandlæge i nærheden af Virum, som har en lang erfaring og stor viden inden for tandlægefaget? Så er VORES TÆNDER Tandklinik i Lyngby et sikkert valg. Hos os får du en kompetent og professionel tandlæge, som vægter at give alle sine patienter en behandling af høj kvalitet. Du får samtidig en tandlæge, som har fokus på at give en omsorgsfuld og skånsom behandling, så du som patient kan føle dig tryg og afslappet.

Hvis du bor eller arbejder i Virum, og du gerne vil finde en tandlæge i nærheden, er du altid velkommen til at kontakte VORES TÆNDER Tandklinik. Vi besvarer gerne dine spørgsmål, lytter til dine tandgener, og fortæller dig om, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os for bestilling af et tandeftersyn eller en behandling, eller book en tid hos.

Fokus på trygge og veltilpasse patienter

tandlaege-virumMange mennesker oplever i dag et ubehag eller en frygt for at skulle til tandlæge. Et tandlægebesøg kan for nogle være forbundet med smerte, ubehagelige lyde og anspændthed. Derfor har vi stort fokus på at skabe en tryghed og ro hos vores patienter.

Din tandlæge i klinikken har en stor erfaring med at hjælpe mennesker med tandlægeskræk ud af deres frygt, så de i stedet kan forbinde et tandlægebesøg med afslappethed og ro. Gennem en god samtale med vores patienter inden en behandling, sørger vi for at informere og inddrage samt besvare spørgsmål, så vores patienter hele tiden ved, hvad der skal ske. Vi tager os god tid til at lytte til dig og vi vil meget gerne høre om, hvordan du har det, og hvad vi kan gøre for at give dig den bedste oplevelse.

Herudover sørger vi for at holde vores behandlinger smertefri, så du bedre kan slappe af og føle dig tryg.

Vores behandlinger

Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Virum kan du få foretaget alle almindelige tandbehandlinger. Så hvis du har knækket en tand, mistet en krone, fået et hul, eller der er gået betændelse i dit tandkød, kan vi hjælpe dig. Din tandlæge udfører behandlinger af høj kvalitet, så du kan være tryg ved at få et godt resultat. Vi har udført tandbehandlingerne mange gange, og vi kan vurdere dine tænders tilstand og give den behandling som er mest gavnlig for dig.

Kontakt os for tidsbestilling Tandlæge i Lyngby

Hvis du gerne vil bestille tid hos en omsorgsfuld tandlæge nær Virum, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger, og du kan også booke en tid til en behandling eller et eftersyn på vores online booking system her på hjemmesiden.

Det er nemt at komme til VORES TÆNDER Tandklinik fra Virum, og derfor er vi et oplagt valg, hvis du bor eller færdes meget i Virum eller omegn. Det tager kun 11 minutter i bil at komme til klinikken og endnu kortere med S-toget. Se nedenfor for rutevejledning.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Virum

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider


VORES TÆNDER Tandklinik Lyngby

Mandag07.30 - 17.30
Tirsdag07.30 - 17.30
Onsdag07.30 - 17.30
Torsdag07.30 - 17.30
Fredag07.30 - 14.00

Følg os


Facebook
Google+


VORES TÆNDER har 4.8/5
ud af 30 anmeldelser på Facebook.
×

Menu

Skriv til os

Book tid