Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Porcelænsfacade

Porcelænsfacade

En porcelænsfacade er en tandfarvet porcelænsskal, der placeres på forsiden af din tand, som en tandfacade. Porcelænsfacader går under navnet veneers på engelsk og med denne behandlingsmetode kan du få et blændende og flot smil. Tandfacaden er lavet af tyndt porcelæn eller plast, der placeres uden på dine allerede eksisterende tænder. Dette skaber en æstetisk flot og ensartet overflade og giver dig det perfekte smil. Det betyder for dig at behandlingen skaber mulighed for at bevare mest muligt af dine egne tænder.

Nedenfor kan du læse meget mere om behandlingens fordele, prisen samt hvorledes behandlingen udføres hos tandlægen. Har du spørgsmål eller brug for mere viden om den konkrete behandling er du altid meget velkommen til at kontakte os. Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi stor erfaring med at lave porcelænsfacader, hvorfor vi med sikkerhed også kan hjælpe dig.

Kosmetisk tandbehandling

En porcelænsfacade er en kosmetisk tandbehandling, som er til for blandt andet at korrigere slidt tandemalje, mellemrum mellem tænderne, misfarvninger, revner eller forkert placerede tænder.

Helt enkelt, er porcelænsfacader til dig, der ønsker et æstetisk flot og holdbart resultat. Med den moderne teknologi er det helt sikkert muligt at få det smil, du altid har drømt om. Tænder ødelagte efter caries, knækkede tænder eller rodbehandlede tænder, som er blevet misfarvede kan forskønnes. Og løsningen er oven i købet holdbar i længden – endda også uden det kræver omfattende behandling eller bliver på bekostning af dine egne tænder. Dette er en af behandlingens største fordele. Du kan læse meget mere om fordele ved pocelænsfacader i afsnittet nedenfor.

Fordele ved porcelænsfacader

Der findes en række fordele ved porcelænsfacader. Udover at behandlingen er under kategorien kosmetisk tandpleje, hvis formål er at skabe et lyst og ensartet smil, kan porcelænsfacader også være med til at beskytte overfladen af skadede tænder. En anden fordel ved en facadebehandling er den gode holdbarhed, som sikrer dig en livslang behandling. Desuden er behovet for fjernelse af kun lidt eller ingen sund tandsubstans også en af behandlingens fordele i hvert fald sammenlignet med andre tandbehandlinger, herunder kronebehandling.

Ønsker du at høre mere om fordele og eventuelle ulemper om behandlingen er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi vil på bedst mulig vis besvare dine spørgsmål og vejlede dig til den behandling, som vil være den bedste i henhold til din tandsituation.

Porcelænsfacade som behandling

Uagtet hvilken behandling du ønsker at få foretaget på vores klinik, laver vi en behandlingsplan så du er grundigt informeret omkring både proces og pris. På den måde er det helt op til dig som patient, hvorvidt du med kendskabet ønsker at takke ja til behandling. Dette gør sig også gældende, hvis du ønsker en porcelænsfacade. Når pris og procedure er afstemt kan behandlingen sættes i gang. Forløbet kræver typisk to besøg over et par uger. Ved første konsultation præpareres og klargøres de tænder, som skal have facader. Herefter tages der et aftryk. Aftrykket er afgørende for at fremstille de helt perfekte porcelænsfacader.

Ved dit andet besøg prøves facaderne på inden, de endeligt limes på, og det færdige resultat kan nydes. Din tandlæge vil desuden vejlede dig i forhold til forebyggelse og god mundhygiejne herunder specifik anvisning til korrekt børsteteknik, valg af tandbørste samt supplement til tandbørstningen, eksempelvis tandtråd.

Hvad er prisen på en porcelænsfacade?

Et tandlægebesøg bliver ofte forbundet med en større øknomisk byrde. Måske vil det derfor hjælpe dig at få et prisoverblik. Af denne grund udarbejder vi altid et prisoverslag inden et eventuelt behandlingsforløb sættes i gang. Med et prisoverslag kender du således prisen på din behandlingen inden tandlægen går i gang. Helt generelt varierer behandlingspriserne i og med at alle behandlinger og patienter er forskellige. For at vi kan give dig en reel pris, er vi derfor nødt til at se dig til en konsultation.

Det er vigtigt at du husker på at det i vores fag gør sig gældende, at pris og kvalitet i høj grad hænger sammen. Ved en større tandbehandling kan det således ikke betale sig at gå på kompromis. Selvom prisen på porcelænsfacader kan virke meget kostbar, er patienter altid meget tilfredse med deres resultat og føler at glæden ved behandlingen opvejer omkostningen.

Kontakt os i dag og få en specifik behandlingspris. Husk desuden at vi tilbyder 20% i studierabat, tilskud samt finansiering af din tandbehandling til markedets billigste pris. Vi hjælper dig gerne frem til den bedste økonomiske løsning.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid