Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Eltandbørste

Eltandbørste

Du har måske tænkt over hvilken tandbørste, som vil være bedst til at få dine tænder rene – en almindelig eller en elektrisk tandbørste? Hos VORES TÆNDER Tandklinik anbefaler vi dig at bruge en eltandbørste. Du kan læse mere om fordelene herunder.

Fordelene ved en eltandbørste

Ved at bruge en elektrisk tandbørste bliver din tandbørstning mere korrekt og ensformig. Fordelen ved eltandbørsten er nemlig, at den laver alle bevægelserne for dig. Af den grund skal du derfor kun sørge for at bevæge eltandbørsten rundt mellem tænderne. Ydermere gør eltandbørsten den daglige tandbørstning mere dybdegående og på den måde forebygger du samtidig plak og bakteriebelægninger på tænderne.

Endvidere kan eltandbørsten hjælpe med, at du rent faktisk børster dine tænder de 2 minutter, som det anbefales. De fleste typer eltandbørster har nemlig også en timer inkluderet. Undersøgelser har vist, at det for nogle går lidt for stærkt på trods af, at de selv er overbevist om, at de bruger minimum to minutter to gange dagligt på tandbørstning. Timeren i din eltandbørste kan derved sikre, at du får større bevidsthed om, hvor længe du egentlig børster dine tænder.

Endelig kan nogle eltandbørster ved hjælp af en særlig indikator også fortælle dig, hvornår du børster for hårdt og den kan samtidig bidrage til, at du får taget din børstemetode op til revision og får sagt farvel til gamle vaner og skurrende børstemønstre.

Din børstemetode er vigtig!

Børster du i cirkelbevægelser eller skurrer du frem og tilbage, mens du presser mod tænder og tandkød? Den rigtige børstemetode er af afgørende betydning for dine tænder. Børster du for hårdt kan du lave skader på både tandkød og tænder. Husk at du altid kan spørge din tandplejer eller tandlæge, hvis du er i tvivl om hvorvidt du benytter en optimal børstemetode.

Det vigtigste når du børster dine tænder er, at tandbørstningen er rolig. Husk desuden, at det ikke handler om at trykke tandbørsten hårdt mod tænderne, men at gøre det grundigt.

Vidste du, at de nyeste typer af elektriske tandbørster har en indbygget bluetooth teknologi, som gør det muligt for dig at tilslutte din eltandbørste til en app på din mobiltelefon. Appen lager informationer om, hvor længe du har børstet, hvornår det er tid til at skifte børstehoved og husker dig endvidere på at bruge tandtråd.

Brug det, der er bedst for dig!

Dit tandbørstevalg er helt individuelt. Det vigtigste er, at du selv føler at dine tænder bliver rene med den ene eller anden børstetype. Du skal fortsætte med det som fungerer for lige netop dig! Faktisk kan en kombination af både en manuel og en elektrisk tandbørste være fordelagtig. Flere forskere hævder også, at kombinationen af de to tandbørstetyper vil give det bedste resultat, fordi de to typer er af forskellig karakter og samtidig supplerer hinanden rigtig godt.

Du kan altid kontakte din tandplejer eller tandlæge hos VORES TÆNDER Tandklinik hvis du er i tvivl om børsteteknik, valg af tandbørste eller mere viden herom.

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Vi samarbejder medÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag* 09.00 - 14.00

* Efter aftale

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

×

Menu

Skriv til os

Book tid