Forside » Behandlinger » Implantatbehandling i Lyngby

Implantatbehandling i Lyngby

Har du mistet én eller flere tænder?

Manglende tænder kan føles som et handicap i dagligdagen, ikke kun fordi det skæmmer udseendet, men også fordi det skaber ubehag, når du spiser eller drikker. Desuden kan det have betydning for biddet, hvilket kan resultere i spændinger i og omkring kæbeled samt hoved- og halsregionen.

Det gør meget ved dit personlige velvære at mangle en eller flere tænder. Derfor er mange mennesker flove over deres udseende, hvis de mister en tand. Nogle mennesker forsøger at skjule den manglende tand ved at dække munden med hånden, når de taler eller spiser, eller endda ved at undgå at smile. Det er synd og faktisk helt unødvendigt.

Implantat – naturtro erstatningstand

Selvom du har mistet en hel tand, er det muligt at erstatte den. Ved hjælp af moderne tandteknologi kan du få et tandimplantat i stedet for én eller flere manglende tænder. Et tandimplantat giver dig en ny, kunstig tandrod af titanium. Selve tandimplantatet indsættes i kæbens knogle som en skrue, og ovenpå dette placeres en tandkrone eller tandbro, alt efter om der mangler én eller flere tænder, som skal erstattes.

Kan det betale sig med et tandimplantat? Ja, det kan det – faktisk er der rigtig mange fordele ved at få et implantat. Et tandimplantat er reelt en erstatning for din manglende tand. Hvis du mister en eller flere af dine tænder, vil du kunne mærke det i hverdagen, og ofte vil det være en gentagen gene for dig. Hvis du mangler én eller flere tænder, giver det som regel en række gener i hverdagen, som kan have stor betydning for din livskvalitet. De færreste tænker i det daglige over, hvor stor betydning den enkelte tand har. Men mangler du bare en enkelt tand, vil det påvirke din oplevelse af at spise og drikke. Hver gang du for eksempel skal spise og tygge på noget mad, vil du kunne mærke den manglende tand. Når du får en erstatningstand, vil dette ubehag forsvinde, og du vil igen have glæde ved at spise uden at være i stand til at mærke, at du har fået en kunstig tand i stedet.

Stærk holdbarhed

De implantater, du kan få indsat på vores klinik i Lyngby, er af høj kvalitet, da vi bruger de 3 mest anerkendte og veltestede implantater på markedet; Astra, Nobel og Straumann. Du vil have svært ved at se og mærke forskel på den nye, kunstige tand i forhold til dine naturlige tænder. Efter kort tid glemmer de fleste, at de har fået indsat en kunstig tand, for det er nærmest ikke til at mærke i dagligdagen.

Et tandimplantat har samtidig en stærk holdbarhed, som kan vare resten af livet, og det gør det til en god og solid løsning på din manglende tand eller tænder. Derfor vælger de fleste mennesker, der har mistet en eller flere tænder, også at få erstattet de manglende tænder med implantater, så de igen har et velfungerende og ikke mindst præsentabelt tandsæt.

Bør du vælge implantater?

Implantater er ikke den eneste løsning, hvis du ønsker at erstatte manglende tænder. Du kan også få indsat en tandbro i stedet for. Denne behandling er mere invasiv, da det her er nødvendigt at slibe nabotænderne til for at få plads til at broen kan sidde fast. Hvis nabotænderne er sunde, er dette ikke nødvendigvis en god idé. En implantatbehandling på vores klinik i Lyngby tager længere tid, end hvis du får indsat en tandbro, men fordelen er længere holdbarhed. Mens en tandbro kan holde op til 25 år, kan et implantat holde resten af livet, hvis du passer godt på dine tænder.

Hvis du har været uheldig at miste en tand eller to, er du altid velkommen til at komme ind på VORES TÆNDER Tandklinik i Lyngby og få lavet et professionelt tandimplantat. Et tandimplantat vil gøre dig i stand til at leve videre som normalt uden at skulle bekymre dig om problemer med at tygge eller være bange for at vise tænderne frem i et smil. Du behøver ikke længere at forsøge at skjule dit smil, men får igen et naturligt, pænt tandsæt, som du kan vise frem.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid