Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Hvad er et tandimplantat

Hvad er et tandimplantat

Tandimplantater København? Et tandimplantat er en kunstig tandrod af metal, som skal erstatte én eller flere mistede tænder. Et tandimplantat består af en implantatskrue, et forbindelsesled og en tandkrone eller bro, som er den del af konstruktionen, du tygger med. Selve tandimplantatskruen sætter vi fast i kæbeknoglen, hvor den vokser fast i løbet af et par måneder. Dette kan lade sig gøre, fordi metallet indgår i en kemisk forbindelse med det naturlige knoglevæv. Dermed fungerer tandimplantatet stort set, som var det en naturlig tandrod. Ligeledes er det også nødvendigt at rengøre og vedligeholde det, akkurat som en almindelig tand. Et tandimplantat er normalt 3-5 mm tykt og 8-16 mm langt.

I dette blogindlæg kan du blive meget klogere på tandimplantater, hvor mange mistede tænder et implantat kan erstatte samt hvorfor du bør få foretaget en implantatbehandling. Måtte du efterfølgende have spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig med en kvalitetsløsning til dine tænder.

HVORDAN ADSKILLER ET TANDIMPLANTAT SIG FRA TANDBROER?

En tandbro har på sin vis samme formål som et tandimplantat: At erstatte en tand. En bro bliver dog hæftet fast på de naturlige tænder omkring den manglende tand. Nabotænderne fungerer derfor lidt groft sagt som bropiller for broen. Derfor vil det være nødvendigt at slibe forholdsvist kraftigt på dem for at få broen til at sidde fast. Det betyder i praksis, at man fjerner sund tandstruktur for at reparere en ødelagt eller mistet tand. Et tandimplantat bliver derimod skruet fast i kæbeknoglen, og derfor er der ikke behov for at slibe på de raske tænder omkring behandlingsområdet.

For at vurdere hvad der er bedst i din specifikke situation anbefaler vi altid at du kommer til en konsultation. På den måde kan din tandlæge vurdere, hvilken tandbehandling som ville være den bedste for dig og dit tandsæt. Dette sker selvfølgelig i samråd med dig og dine ønsker.

HVOR MANGE MANGLENDE TÆNDER KAN TANDIMPLANTATER ERSTATTE?

I de fleste tilfælde vil et tandimplantat støtte én tand og fungere som det, man kalder et enkelttandsimplantat. Tandimplantater kan dog i teorien erstatte så mange tænder, som det skal være. I tilfælde af flere manglende tænder vil tandimplantater fungere som en del af en bro eller en protese – her vil vi typisk sætte to eller flere tandimplantater fast. Det er dog mængden og tætheden af knoglevævet, der er med til at afgøre, hvor mange tandimplantater, der skal i brug. Hvis det er nødvendigt at erstatte samtlige tænder, vil vi typisk sætte broer med 8-10 tænder fast på 5-6 tandimplantater.

FÅ LAVET TANDIMPLANTATER NÆR KØBENHAVN

Tandimplantater har æstetik og funktion som rigtige tænder. Der kan være mange grunde til, at man har behov for implantater. Det er typisk fordi, man mangler en eller flere tænder. Manglende tænder kan blandt andet skyldes paradentose eller caries, at man har været ude for et uheld og har mistet en eller flere tænder, eller at man simpelthen er født uden. Uagtet hvilken årsag så kan vi med vores lange erfaring inden for området være dig behjælpelig!

DERFOR LAVES TANDIMPLANTATER KØBENHAVN

Implantater kan løse problemet med manglende tænder helt uden at bore i nabotænderne. En klar fordel ved tandimplantater er desuden, at de fungerer præcis ligesom rigtige tænder, både i forhold til æstetik og funktionalitet. Et tandimplantat består af en titaniumskrue, der fastgøres til kæbeknoglen, og som fungerer som en kunstig tandrod. På titaniumskruen påsættes en krone, som både ligner og føles som en rigtig tand.

BEHANDLING MED TANDIMPLANTATER HOS OS

Når man skal have lavet et tandimplantat er det, for at være sikker på at få et flot resultat, vigtigt at vælge en tandlæge, der har mange års erfaring inden for området. Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vores kompetente tandlæger flere års erfaring, hvorfor vi med garanti kan hjælpe dig til et flot og tilfredsstillende resultat. Som patient hos os tager vi højde for dine specfikke ønsker og behov.

Har du gået med tanker om at få en behandling, der kan erstatte en manglende tand, kan tandimplantater være løsningen for dig. Hvis du bor nær København eller omegn, og du gerne vil have lavet et tandimplantat af professionelle og erfarne tandlæger, så er VORES TÆNDER Tandklinik i hjertet af Lyngby et sikkert valg.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til proceduren for et tandimplantat og behandlingen generelt. Vi vil meget gerne foretage en undersøgelse af dine tænder, så vi kan finde ud af om tandimplantater er den rette behandlingsform for dig.

TANDIMPLANTATER KØBENHAVN PRISER

Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vi blandt Københavns billigste tandlægeklinikker, selvom vores behandlinger udføres af dygtige danske tandlæger, med de bedste og mest veldokumenterede materialer. Vi tilbyder både finansiering, tilskud samt studierabat på vores priser. Er du interesseret i at vide hvad en implantatbehandling eller en anden specifik behandling koster hos os er du meget velkommen til at kontakte os. Vi anbefaler dog altid vores patienter at komme til en konsultation, hvor tandlægen kan se dine tænder og dermed vurdere hvilke muligheder du har. Du vil altid få et prisoverslag på din behandling således at du selv efter kendskabet til både pris og procedure kan takke ja til behandling, hvis du ønsker det.

Her på klinikken har vi stor erfaring med store som små tandimplantatbehandlinger. Skal vi hjælpe dig?

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid