Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Tandlæge Gentofte

Tandlæge Gentofte

Hvis du søger en tandlæge i nærheden af Gentofte, så er VORES TÆNDER Tandklinik tæt på Gentofte et trygt valg. Her får du en tandlæge, som har mange års erfaring og en stor rutine i at udføre sikre, grundige behandlinger af høj kvalitet. Vi har stort fokus på kvalitet og vægter samtidig en omsorgsfuld behandling højt. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg og veltilpas som patient, og derfor gør vi vores bedste for at tage os god tid til dig og give dig en følelse af tryghed.

Du er altid velkommen til at ringe til os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig og fortæller dig om, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os eller benyt dig af vores online bookingsystem for at bestille en tid.

Vi vægter en følelse af tryghed højt

tandlaege-gentofteVi ønsker at give alle vores patienter en følelse af veltilpashed og tryghed ved at komme til tandlæge hos os. Mange mennesker lider af tandlægeskræk, og vi vil gøre vores bedste for at skabe en positiv oplevelse for alle vores patienter.

Vi tager os altid god tid til at tale med hver enkelt patient og en konsultation begynder altid med en samtale om behandlingen. Desuden sørger vi for at alle behandlinger er smertefrie, så vi mindsker ethvert ubehag.

Vores faglighed er naturligvis en vigtig faktor i forhold til at gøre vores patienter trygge. Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Gentofte får en professionel behandling af høj kvalitet.

Vi holder os konstant ajour

Din tandlæge hos VORES TÆNDER Tandklinik tæt på Gentofte sørger hele tiden for at holde fagligheden høj. Det gør vi blandt andet ved at sparre med hinanden og videndele. Herudover tager vi jævnligt på kurser og konferencer i både ind- og udland for at holde os ajour inden for tandlægefaget. Vi vil kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling ud fra den nyeste viden og med de nyeste teknikker og metoder.

Kontakt VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Gentofte

Hvis du gerne vil i kontakt med en tandlæge nær Gentofte eller omegn, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du er også velkommen til at besøge klinikken. Det er nemt at komme til din tandlæge fra Gentofte og omegn, og du kan både tage offentlig transport og komme i bil.

Vi glæder os til at give dig en tryg behandling.

Klinikken ligger blot 9 minutter i bil fra Gentofte. Derfor kan man med fordel besøge vores klinik, hvis man har brug for at besøge en tandlæge.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Gentofte

Søger du akut tandlæge nær Gentofte kan du med fordel læse mere ved at klikke på dette link

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal medVi samarbejder med

×

Menu

Skriv til os

Book tid