Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Gentofte

Tandlæge Gentofte

Hvis du søger en tandlæge i nærheden af Gentofte, så er VORES TÆNDER Tandklinik tæt på Gentofte et trygt valg. Her får du en tandlæge, som har mange års erfaring og en stor rutine i at udføre sikre, grundige behandlinger af høj kvalitet med fokus på den enkelte patient. Vi har stort fokus på kvalitet og vægter samtidig en omsorgsfuld behandling højt. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg og veltilpas som patient, og derfor gør vi vores bedste for at tage os god tid til dig og give dig en følelse af tryghed. Vores største interesse er således at efterkomme vores patienters ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at ringe til os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig og fortæller dig om, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os eller benyt dig af vores online bookingsystem for at bestille en tid.

Vi vægter en følelse af tryghed højt

tandlaege-gentofte

Vi ønsker at give alle vores patienter en følelse af veltilpashed og tryghed ved at komme til tandlæge hos os. Mange mennesker lider af tandlægeskræk, og vi vil gøre vores bedste for at skabe en positiv oplevelse for alle vores patienter. Vi ved gennem vores mange års erfaring på hvilken måde vi bedst kan hjælpe hver enkelt patient. Dette er selvfølgelig med forudsætning for, at du fortæller os om din ubekvemthed så vi kan gøre vores ypperste for at gøre det til en behagelige oplevelse.

Vi tager os altid god tid til at tale med hver enkelt patient og en konsultation begynder indledes således altid med en samtale om behandlingen. Desuden sørger vi for at alle behandlinger er 100% smertefrie, så vi mindsker ethvert ubehag.

Vores faglighed er naturligvis en vigtig faktor i forhold til at gøre vores patienter trygge. Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Gentofte får du en professionel behandling af høj kvalitet.

Vi holder os konstant ajour

Din tandlæge hos VORES TÆNDER Tandklinik tæt på Gentofte sørger hele tiden for at holde fagligheden høj. Det gør vi blandt andet ved at sparre med hinanden og vidensdele. Herudover tager vi jævnligt på kurser og konferencer i både ind- og udland for at holde os ajour inden for tandlægefaget. Vi vil kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling ud fra den nyeste viden og med de nyeste teknikker og metoder. Vi arbejder i små teams, hvor tandlæger, tandplejere og klinikassistenter bruger mest tid på det, de er uddannet bedst til. Dette er også med til at holde vores priser nede for vores patienter. Vidste du, at vi er blandt de billigste tandlæger i København?

ALLE FORMER FOR BEHANDLINGER – AKUT TANDBEHANDLING 

Hos VORES TÆNDER udfører vi alle former for tandbehandlinger, store som små. Fælles for alle vores behandlinger er, at de alle indledes med en grundig samtale. Om du skal have lavet en simpel fyldning eller en avanceret tandudtrækning gør ingen forskel. Vi afsætter altid god tid til at kunne gennemgå forløbet med dig, hvorfor du aldrig får noget ubehagelig oplevelser i stolen. Endvidere oplyser vi altid om både pris og procedure forinden en behandling påbegyndes. På den måde kan du som patient selv takke ja eller nej til en eventuel behandling efter at kende til alle detaljerne. Det synes vi kun er fair. Vi har fokus på forebyggende behandlinger, da vi på denne måde mener, at kunne bevare dine tænder længst og bedst muligt.

En fordel ved at vælge os som din tandlæge Gentofte er, at vi tilbyder akut tandlægehjælp. Har du således tandpine eller andre former for tandsmerter kan vi være dig behjælpelige. Vi har samme lave priser, akutbehov eller ej.

Vi håber på at være din foretrukne akut tandlæge Gentofte.

HOS DIN TANDLÆGE GENTOFTE FÅR DU:

  • Billige priser
  • Et team af eksperter i tandlægeskræk
  • Udvidede åbningstider – lørdagsåbent
  • Akut tandlægebehandling af høj kvalitet

KONTAKT VORES TÆNDER TANDKLINIK – TANDLÆGE I LYNGBY NÆR GENTOFTE

Hvis du gerne vil i kontakt med en tandlæge nær Gentofte eller omegn, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du er også velkommen til at besøge klinikken. Det er nemt at komme til din tandlæge fra Gentofte og omegn, og du kan både tage offentlig transport og komme i bil. Ring til os eller book tid online.

Vi glæder os til at give dig en tryg behandling.

Klinikken ligger blot 9 minutter i bil fra Gentofte. Derfor kan man med fordel besøge vores klinik, hvis man har brug for at besøge en tandlæge.

Find ruten til VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Gentofte

Søger du akut tandlæge nær Gentofte kan du med fordel læse mere ved at klikke på dette link

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid