• Ny tandlæge
  Søger du ny tandlæge

  Bestil tid online når det passer dig. Vi har tider til de morgenfriske før arbejde. Vi har også tider efter arbejde.
  Læs mere

 • Skræk
  Tandlægeskræk?

  Det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen. 4 ud af 10 danskere har tandlægeskræk – vi har værktøjer til at hjælpe dig af med det.
  Læs mere

 • Venteværelset
  Føl dig hjemme hos os!

  Den rolige og behagelige stemning på klinikken går igen i venteværelset. Tag plads i sofaen og føl dig hjemme. Skænk dig en god kop kaffe eller sluk tørsten med en flaske kildevand.
  Læs mere

 • Ny patient
  Ny patient?

  Gør brug af vores fine intropris, hvor man kan spare 500,- på behandlinger
  Læs mere

Tandlæge Gentofte

Hvis du søger en tandlæge i nærheden af Gentofte, så er VORES TÆNDER Tandklinik tæt på Gentofte et trygt valg. Her får du en tandlæge, som har mange års erfaring og en stor rutine i at udføre sikre, grundige behandlinger af høj kvalitet. Vi har stort fokus på kvalitet og vægter samtidig en omsorgsfuld behandling højt. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg og veltilpas som patient, og derfor gør vi vores bedste for at tage os god tid til dig og give dig en følelse af tryghed.

Du er altid velkommen til at ringe til os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig og fortæller dig om, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os eller send os en mail, så vender vi hurtigt tilbage. Du kan også bestille en tid til et eftersyn eller en behandling via vores online booking system.

Vi vægter en følelse af tryghed højt

tandlaege-gentofteVi ønsker at give alle vores patienter en følelse af veltilpashed og tryghed ved at komme til tandlæge hos os. Mange mennesker lider af tandlægeskræk, og vi vil gøre vores bedste for at skabe en positiv oplevelse for alle vores patienter.

Vi tager os altid god tid til at tale med hver enkelt patient og en konsultation begynder altid med en samtale om behandlingen. Desuden sørger vi for at alle behandlinger er smertefrie, så vi mindsker ethvert ubehag.

Vores faglighed er naturligvis en vigtig faktor i forhold til at gøre vores patienter trygge. Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Gentofte får en professionel behandling af høj kvalitet.

Vi holder os konstant ajour

Din tandlæge hos VORES TÆNDER Tandklinik tæt på Gentofte sørger hele tiden for at holde fagligheden høj. Det gør vi blandt andet ved at sparre med hinanden og videndele. Herudover tager vi jævnligt på kurser og konferencer i både ind- og udland for at holde os ajour inden for tandlægefaget. Vi vil kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling ud fra den nyeste viden og med de nyeste teknikker og metoder.

Kontakt VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyndby nær Gentofte

Hvis du gerne vil i kontakt med en tandlæge tæt på Gentofte, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du er også velkommen til at besøge klinikken. Det er nemt at komme til din tandlæge fra Gentofte og omegn, og du kan både tage offentlig transport og komme i bil.

Vi glæder os til at give dig en tryg behandling.

Klinikken ligger blot 11 minutter i bil fra Gentofte. Derfor kan man med fordel besøge vores klinik, hvis man har brug for at besøge en tandlæge.

Følg os på facebook – VORES TÆNDER Tandklinik – Tandlæge i Lyngby nær Gentofte

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider


VORES TÆNDER Tandklinik Lyngby

Mandag07.30 - 17.30
Tirsdag07.30 - 17.30
Onsdag07.30 - 17.30
Torsdag07.30 - 17.30
Fredag07.30 - 14.00

Følg os


Facebook
Google+


VORES TÆNDER har 4.8/5
ud af 30 anmeldelser på Facebook.
×

Menu

Skriv til os

Book tid