Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Sygeforsikring Danmark tandlæge

Sygeforsikring Danmark tandlæge

Sygeforsikring Danmark tandlæge? Som medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få tilskud til tandbehandlinger. Hos “danmark” kan du vælge mellem fire forskellige grupper og supplere med tilvalgsforsikringer. Forsikringen giver tilskud til en lang række behandlinger hos tandlægen. Er du ikke medlem i forvejen, vil det således være fordelagtigt at blive det, hvorfor du kan opnå tilskud til blandt andet din tandbehandling. Bliv meget klogere på, hvilke fordele du har som medlem hos Sygeforsikringen Danmark, hvordan du bliver medlem samt hvordan det kan blive muligt for dig mellem 18-25 år at gå gratis til tandlæge.

FORDELE – SYGEFORSIKRINGEN DANMARK TANDLÆGE 

Hos sygeforsikringen Danmark får du ikke blot tilskud til dine tandlægebesøg. Du kan også få tilskud til briller, medicin, fysioterapi, kiropraktik, psykolog, diætist og jordemoder. Som medlem af “danmark” har du således mulighed for at få op mod 350 forskellige former for tilskud. Som medlem vil du få en enkel, billig, fleksibel og gennemskuelig forening, hvor mere en 90% af kontingentet udbetales som tilskud til foreningens medlemmer. Du opnår automatisk tilskud fra det offentlige til en lang række behandlinger. Er du endnu ikke medlem, bør du overveje at blive medlem og på den måde få tilskud til fremtidige tandbehandlinger. Du kan læse meget mere her om fordelene ved at være medlem hos Sygeforsikringen Danmark 

Det er vigtigt, at du melder dig ind i “danmark” mens du stadig er rask eller uden nogen former for tandproblemer. Dette er nemlig foreningens betingelse for at blive medlem.

HVORDAN BLIVER JEG MEDLEM?

Du kan nemt og hurtigt blive medlem af Sygeforsikringen Danmark og spare penge på dit næste tandlægebesøg. Din ansøgning vil ske elektronisk, hvor du som udgangspunkt kun skal indtaste dit fulde navn samt CPR-nummer. Efterfølgende vil forsikringen selv indhente alle relevante oplysninger. Alt efter hvilken form for sygeforsikring du ønsker at tegne, samt hvilke behov du måtte have er der således forskellige grupper, som du kan være medlem af. Som udgangspunkt kan du få tilskud til almindelige tandbehandlinger, hvis du er i gruppe 1, 2 og 5. For at opnå tilskud til andre behandlinger afhænger det af, hvilken gruppe du tilhører. Bliv medlem af Sygeforsikringen Danmark i dag og få tilskud ved dit næste tandlægebesøg.

For mange vil et medlemskab af Danmark Sygeforsikring være en fordel. Danmark yder nemlig tilskud til mange behandlinger. Tilskuddets størrelse afhænger af den valgte forsikringsgruppe.

GRATIS TANDLÆGE? SYGEFORSIKRINGEN DANMARK TANDLÆGE

Er du mellem 18-25 år og medlem af Sygeforsikringen Danmark har du mulighed for at få 100% tilskud til en almindelig tandundersøgelse samt tandrensning. Du kan således få et gratis tandlægebesøg, når du er medlem af en tilskudsberettiget gruppe ved Sygeforsikringen Danmark. Er du medlem af gruppe 1, 2 eller 5 giver det dig således mulighed for at komme gratis til en regelmæssigundersøgelse og tandrensning hos tandlægen. Dette gælder også hos VORES TÆNDER Tandklinik. Du skal dog være opmærksom på at det “kun” er tandeftersyn og tandrensning, som dækkes 100% af forsikringen.

Vurderer din tandlæge, at et røntgenbillede eller en decideret tandbehandling er en nødvendighed i din specifikke tandsituation, gives der forsat en del tilskud. Dog ikke 100 procent, som ved den regelmæssige undersøgelse eller tandrensning. Som patient og medlem af “danmark” lægger du i første omgang selv ud for tandlægebesøget men efterfølgende får du det hele refunderet af Sygeforsikringen Danmark. Hos VORES TÆNDER Tandklinik indsender vi regningen elektronisk til “danmark”. På den måde behøver du ikke selv at indsende du tandlægeregning, når udgiften til din behandling skal refunderes. Det klarer vi således for dig.

HVIS DU ER MELLEM 18-25 ÅR FÅR DU 100% TILSKUD

Som ung mellem 18-25 år er der en række af ting hos tandlægen, som du kan få 100% tilskud til.

  • Diagnostisk grundundersøgelse
  • Statusundersøgelse
  • Tandrensning
  • Individuel forebyggende behandling
  • Kontrolundersøgelse uden offentligt tilskud
  • Individuel profylakse uden offentligt tilskud

Skal du have fjernet en visdomstand kan du også få et forhøjet tilskud som medlem af “danmark”.

HVOR MEGET KAN JEG FÅ I TILSKUD? SYGEFORSIKRINGEN DANMARK TANDLÆGE

Hvor meget du kan få i tilskud afhænger som sagt af, hvilken forsikringsgruppe du vælger at indmelde dig i hos Sygeforsikringen Danmark, samt hvilken behandling du får lavet hos tandlægen. Nedenstående tandbehandlinger er eksempler på, hvor meget du kan opnå i tilskud ved at være medlem af “danmark”. Vær opmærksom på at dette er vejledende og du altid er velkommen til at kontakte os for at få en helt specifik pris på det du ønsker at få lavet.

  • Almindelige ydelser

Når det glæder almindelige ydelser som en regelmæssigundersøgelse eller et tandeftersyn, så kan alle tre grupper (1, 2 og 5) få tilskud. Tilskuddene er ens for alle grupper, men varierer fra 68 kr. til 215 kr. afhængig af ydelse.

Hvis du skal have lavet en tandbehandling, som kræver bedøvelse kan du som medlem af Sygeforsikringen Danmark få 75 kr. i tilskud.

Prisen på en plastfyldning varierer alt efter hvor mange flader, som skal behandles og det samme gør tilskuddet fra “danmark”. Tilskuddet varierer mellem 138 kr. og 300 kr.

En tandkrone kan være en omfattende behandling. Tilskuddet til kronebehandlinger afhænger hvilken forsikringsgruppe du er medlem af. Som medlem i gruppe 5 får du 300 kr. i tilskud, mens du får 1200 kr. i henholdsvis gruppe 1 og 2.

Har du mistet en eller flere tænder, så er det oplagt at få lavet en tandbro, hvilket du som medlem af “danmark” også får tilskud til. Som medlem i gruppe 5, får du henholdsvis 300 kr. og 900 kr. i tilskud afhængig af hvor mange tænder broen indeholder. I gruppe 1 og 2 er tilskuddet lidt højere. Her kan du få henholdsvis 1200 kr. og 3600 kr. i tilskud afhængig af hvad der skal laves.

FÅ TILSKUD TIL ÆSTETISKE TANDBEHANDLINGER

Hvis du er medlem af “danmark” kan du som sagt få tilskud til en række behandling, herunder æstetiske behandlinger som tandregulering. Går du således og drømmer om lige rækker så kan vi gennem professionel tandregulering imødekomme ønsket om et unikt smil.

Hvis du er ked af dine skæve tandrækker og derfor ønsker tandregulering med usynlige plastskinner, kan du således opnå tilskud til behandling, som medlem af “danmark”. Du kan få hele 4.175 kr. i tilskud, hvis du er medlem af gruppe 1, 2 eller 5.

Hvis du fortsat har spørgsmål angående Sygeforsikringen Danmark er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at dele ud af vores ekspertise og viden.

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid