Forside » Akut tandlæge Hillerød

Akut tandlæge Hillerød

Akut tandlæge Hillerød - Tandlægevagt nær HillerødHar du tandpine og brug for en akut tandlæge nær Hillerød? Hos VORES TÆNDER Tandklinik i nærheden af Hillerød kan du hurtigt få hjælp til dine tandproblemer. Dette er uanset om du har akut tandpine, en knækket tand eller et helt tredje akut tandproblem. Grundet vores erfaring inden for akutområdet ved vi hvor smertefuldt og generende det kan være at gå rundt med tandproblemer, hvorfor vi tilbyder akutte tandlægetider, når du har brug for det. Du kan således benytte os, som din akut tandlæge Hillerød og slippe af med dine tandsmerter hurtigst muligt.

Der kan være mange grunde til at du f.eks. har tandpine. Oftest er årsagen et ubehandlet hul, som får lov til at vokse sig større. Bakterierne fra det ubehandlede hul vil med tiden nærme sig tandens nerve og derved vil en frygtelig tandsmerte opstå. Det kan også være en visdomstand, som volder dig tandsmerter og derfor har bedst af at blive fjernet eller på anden vis behandlet. Der kan således forekomme flere forskellige årsager til akutte tandsmerter. Heldigvis er der hjælp at hente hos os. Som akut tandlæge Hillerød tilbyder vi behandlingstider i ydertimerne, hvor de fleste andre tandklinikker holder lukket. Desuden kan du få en akut tandlægetid om lørdagen, hvis uheldet måtte være ude.

GENNEMSIGTIGE PRISER, NÅR DU BENYTTER OS SOM DIN AKUT TANDLÆGE HILLERØD

Mange frygter at deres tandlægeregning bliver fordoblet, så snart det gælder akutte tandbehandlinger. Hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Hillerød tillægger vi din akutte behandling et beskedent akut-gebyr, hvis du ikke allerede er eksisterende patient. Er du i forvejen patient hos os skal du ikke betale ekstra, blot fordi der er tale om et akut tandproblem. Det synes vi kun er fair. Inden en behandling vil du altid blive informeret om både pris og procedure for din pågældende situation. På baggrund af kendskabet til prisen kan du derfor selv tage stilling til, hvorvidt du ønsker behandling eller ej. Vores største interesse, som tandlægeklinik er at levere en tryg og ærlig behandling til vores patienter, hvorfor det aldrig skal være en overraskelse hvad tingene koster.

Har du brug for en akut tandlæge nær Hillerød kan vi således være dig behjælpelige!

AKUT TANDLÆGE HILLERØD – ET TRYGT VALG

Vores team, bestående af engagerede og dygtige behandlere, står altid klar til at hjælpe dig, hvad enten det er akut eller ej. Som tandklinik ser vi en stor fordel i at kunne agere almindelig tandlæge og samtidig være behjælpelige, hvis noget akut pludseligt måtte opstå. Oplever man akutte smerter i mundregionen kan det således for de fleste være rart at få sin behandling hos en allerede velkendt klinik og behandler, som man følger sig tryg ved. Vi tilbyder stort set alle former for behandlinger og samtidig er vi eksperter i tandlægeskræk.

Som erfaren akut tandlæge Hillerød indleder vi altid med en dialog. Her tales der om dine forventninger, om behandlingen og det der gør dig utryg ved tandlægebesøget. På den måde kan vi hele tiden være opmærksom på dig og dine behov, så det bliver en god oplevelse at gå til tandlægen, uanset om det er akutopstået smerte eller ej.

VI RÅDER OG VEJLEDER DIG, NÅR DU HAR AKUTTE TANDPROBLEMER

Sidder du lige nu med en generende smerte i munden, som du ikke helt ved hvad skyldes? Så kan vi som erfaren akut tandlæge Hillerød hjælpe dig. I en akut tandsituation er det vigtigt at tale med nogen, som kan guide og rådgive dig, så du hurtigt kan slippe af med dit ubehag. Uanset hvilken situation du befinder dig i er du altid meget velkommen til at benytte dig af vores service, hvis du sidder med et akutopstået tandproblem. Vores største interesse er at råde og guide dig i din pågældende situation således, at du kan blive smertedækket hurtigst muligt. Selv hvis du blot har spørgsmål til din situation eller blot ønsker at vide mere om vores forskellige behandlinger, priser eller andet er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Med klinikkens centrale placering i hjertet af Lyngby er det nemt at komme til og fra Hillerød. Dette er uanset om du benytter bil eller offentlig transport. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har akut brug for en tandlæge.

Vores team står altid klar til at hjælpe dig, hvad end det er et akut problem eller ej. Vi ser frem til at møde dig hos din akut tandlæge nær Hillerød.

Behandlinger

Søger du akut tandlæge nær Birkerød kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Gentofte kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Holte kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Hørsholm kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Lyngby kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Virum kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du Tandlægevagten kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid