Forside » Akut tandlæge Hørsholm

Akut tandlæge Hørsholm

AKUT TANDLÆGE NÆR HØRSHOLM – VORES TÆNDER TANDKLINIK

akut tandlæge HørsholmHar du brug for en akut tandlæge nær Hørsholm? De fleste som har oplevet at have smerter i tænderne ved hvilken stor gene dette kan medføre. Det kan i flere tilfælde være meget forstyrrende, hvis du går rundt med en tandpine, som ikke vil forsvinde igen. Hvis du oplever at have tandpine, kan det i nogle tilfælde holde smerterne hen med noget smertestillende. Uanset hvad dine smerter i tænderne skyldes, kan det give mening at besøge en akut tandlæge i nærheden af dig.

Hvis uheldet er ude, skal du ikke vente alt for længe med at blive tilset af en tandlæge. Det kan nemlig forværre problemet, hvis du ikke bliver behandlet i tide. Så hvorfor gå og vente, når VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder akut tandlægehjælp? VORES TÆNDER Tandklinik står altid klar til at hjælpe dig. Klinikken ligger et stenkast fra Lyngby Station og det er derfor utrolig nemt at komme frem til klinikken. Så hvad enten du tager bus, tog eller kører i egen bil eller på cykel er klinikken nem at komme til.

BRUG FOR EN AKUT TANDLÆGE NÆR HØRSHOLM? VORES TÆNDER TANDKLINIK VIL GERNE VÆRE LØSNINGEN PÅ PROBLEMET

Har du pludselig behov for at blive tilset af en akut tandlæge nær Hørsholm, så vil VORES TÆNDER Tandklinik gerne være løsningen på problemet. Ved at modtage den rette behandling kan smerterne forsvinde overraskende hurtigt.

Hvad enten du har brug for en akut tid tidlig morgen eller sen eftermiddag/aften så kan vi hos VORES TÆNDER Tandklinik imødekomme dit behov. Klinikken har åbent fra 07:30 om morgenen og helt frem til 17:30. Desuden har klinikken åbent på lørdage, hvor mange andre tandklinikker holder lukket. Såfremt du har brug for en akut tandlæge nær Hørsholm vil VORES TÆNDER Tandklinik være klar til at hjælpe dig!

AKUT TANDLÆGE NÆR HØRSHOLM – PATIENTVENLIGE PRISER

Hos VORES TÆNDER Tandklinik opkræves der ikke vagtgebyr eller andre særlige tillægspriser, hvis du i forvejen er vores patient. Er du ny patient og har brug for akut tandlægehjælp tillægger vi din behandling et beskedent akut-gebyr. Det vil således aldrig opleve at betale tårnhøje gebyrer, når du benytter os, som din foretrukne akut tandlæge. Det synes vi kun er fair! Det er vigtigt for os at du bliver behandlet, når du har brug for det. Så uanset du har brug for en tid tidlig mandag morgen eller lørdag formiddag gør ikke en forskel på hvad det vil koste.

Forinden en behandling påbegyndes er det vigtigt for os, at du altid føler dig vel informeret om både procedure og pris. Af denne grund får du altid givet en pris inden vi påbegynder selve behandlingen. På den måde sikrer vi os i fællesskab at træffe den bedst mulige beslutning om din tandsundhed.

FÅ VEJLEDNING ELLER BESTIL TID HVIS DU SØGER EN AKUT TANDLÆGE NÆR HØRSHOLM – VORES TÆNDER TANDKLINIK

Oftest når noget akut opstår er det ikke altid let selv at finde løsningen på problemet. Derfor skal du vide at det er helt okay at kontakte VORES TÆNDER Tandklinik. Også selvom du kun søger råd og vejledning i forhold til det akutopstået problem. Det er oftest ikke nogen fordel at vente med at få behandling, men det kan nogle gange være besværligt som ikke-faglig person at vurdere, hvor akut problemet i virkeligheden er. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med at afgøre på klinikken. Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vi fælles om at skabe en god tandsundhed for dig!

Du er altid velkommen til at kontakte os og på den måde kan vi afgøre om du har behov for en akut tandlæge nær Hørsholm. Samtidig kan vi vurdere hvis din situation godt kan vente indtil det er mere belejligt for dig at opsøge en tandlæge. Hos VORES TÆNDER Tandklinik sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi deler meget gerne ud af vores erfaringer så du kan blive afhjulpet med dine akutte tandproblemer hurtigst muligt!

Vi ser frem til på den ene eller anden måde at hjælpe dig på vores klinik placeret centralt i Kongens Lyngby ikke langt fra Hørsholm.

Behandlinger

Søger du akut tandlæge nær Birkerød kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Gentofte kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Holte kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Lyngby kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Virum kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du Tandlægevagten kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid