Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlægerne ved Lyngby Station

Tandlægerne ved Lyngby Station

Tandlægerne ved Lyngby Station, VORES TÆNDER Tandklinik og Tandlægerne på Jernbanepladsen er moderne tandklinikker i hjertet af Kongens Lyngby. Det er vigtigt, at du føler dig velkommen og veltilpas, når du besøger en af vores klinikker. Derfor har vi en uhøjtidelig og meget afslappet atmosfære, som vi ønsker alle kan være en del af. Dette giver både store smil, men også plads til faglig fordybelse, hvilket er vigtige faktorer for os. Hvis du har den mindste frygt ved at gå til tandlæge, så tøv ikke med at fortælle os om det. Vi planlægger hver behandling efter hver enkel patient. Vi lytter til dine ønsker og behov, og tilrettelægger din behandling herefter. Vi arbejder inden for de højeste standarder, herunder de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR). Dermed kan du føle dig sikker på, at vi lever op til de krav vi bliver stillet som tandklinik. Det er naturligvis vigtigt for os, at vi netop lever op til disse krav, da det er en stor del af den generelle patientsikkerhed. Spørg os endelig, hvis du har spørgsmål til vores høje standard af hygiejneforhold.

Nedenfor kan du blive meget klogere på, hvordan du som patient kan føle dig set og hørt ved et besøg hos os. Vi planlægger hver enkel behandling efter den enkelte patient. Er der således noget vi skal tage højde for til din kommende behandling, så tøv ikke med at fortælle os om det. Dermed har vi den bedste forudsætning for at tilrettelægge en god behandling til dig. Din tryghed er vores tryghed.

En tillidsfuld tandklinik, som du kan føle dig tryg ved

Hos VORES TÆNDER Tandklinik og Tandlægerne på Jernbanepladsen, gør vi os umage i at levere gennemsigtige behandlinger i øjenhøjde. Vi tilbyder en bred vifte af tandbehandlinger til voksne. Vores team af erfarne tandlæger, tandplejere og klinikassistenter arbejder tæt sammen for at sikre, at vores patienter får den bedst mulige behandling og tandpleje.

Vores tandklinikker ligger centralt i hjertet af Kongens Lyngby, på henholdsvis Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen. Begge lokationer ligger tæt ved Lyngby Station, Magasin og Lyngby Storcenter. Tandlægerne Lyngby Torv VORES TÆNDER Tandklinik er en tandklinik du kan have tillid til!

Tandlægerne ved Lyngby Station – En tandklinik der hjælper dig til et sundt smil hele livet

Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vores klinik designet til at skabe en beroligende og behagelig atmosfære, så vores patienter kan føle sig afslappede og trygge under deres besøg. Vi tilbyder en lang række forskellige behandlinger, herunder grundundersøgelser, tandrensninger, tandfyldninger, tandblegning, tandimplantater, proteser og meget mere. Vores erfarne tandlæger og tandplejere vil arbejde sammen med dig for at udvikle en individuel behandlingsplan, der tager hensyn til dine specifikke behov og ønsker.

En af de vigtigste faktorer for os som erfaren tandklinik ved Lyngby Station, er at skabe et tillidsfuldt forhold til vores patienter. Vi sætter os ind i vores patienters tilstand, og tager højde for tandlægeskræk. Vi vil altid gøre vores bedste for at sikre, at du føler dig så afslappet og tryg som muligt under dit besøg. Hvis du har brug for en tandlæge i Lyngby-området, håber vi at du vil overveje en af vores klinikker. Vores erfarne tandlæger og tandplejere vil arbejde sammen med dig for at sikre, at du får den bedst mulige behandling og pleje. Vi vil elske at hjælpe dig med at opretholde en god tandhygiejne og et sundt smil hele livet igennem.

Udforsk vores team hos tandlægerne Lyngby Station – VORES TÆNDER Tandklinik lige her.

Kom nemt til og fra klinikken

Begge vores tandklinikker er beliggende tæt på Lyngby Station og har let adgang via offentlig transport. Derfor er det nemt for dig, uanset hvor du kommer fra. Vi har desuden åbent på fleksible tidspunkter, så du kan arrangere en tid, der passer til din travle hverdag. Vidste du at vi har lørdagsåbent, og dermed kan placere dit besøg i weekenden?

Hos Tandlægerne ved Lyngby Station er patientpleje i fokus. Vores team af tandlæger og tandplejere er dedikeret til at give dig den bedst mulige behandling og pleje. Når du besøger en af vores klinikker vil vi gøre alt for, at du får oplevelsen af en behagelig og afslappende atmosfære, der vil hjælpe med at mindske eventuel angst eller frygt for at gå til tandlægen. Vores team vil i fællesskab med dig udvikle en individuel behandlingsplan, der passer til dine specifikke behov og ønsker.

Så hvis du leder efter en pålidelig og professionel tandlæge i Lyngby-området, håber vi at være dit foretrukne valg.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid