Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandeftersyn priser

Tandeftersyn priser

Tandeftersyn priser? Et tandeftersyn er prissat efter en overenskomstaftale mellem Tandlægeforeningen og Danske Regioner. Derfor vil et tandeftersyn koste det samme hos alle tandlægeklinikker, da prisen hverken må sættes højere eller lavere ud fra denne aftale. Nedenfor kan du læse meget mere om hvad et tandeftersyn indebærer, hvorfor det er vigtigt at gå regelmæssigt til tandlægen samt hvilke gode råd du kan benytte dig af for at opretholde en sund og forebyggende tandpleje. Du kan endvidere læse mere om, hvilke fordele vi tilbyder dig som patient.

Hvad er et tandeftersyn?

Kort fortalt så er et tandeftersyn en grundig undersøgelse af dine tænder og generelle helbredstilstand i munden. Eftersynet kan foretages af en professionel tandlæge eller tandplejer.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik indbærer dit første tandeftersyn en diagnostisk grundundersøgelse, hvorefter undersøgelsen suppleres med røntgenbilleder, også kaldet bite-wings. Undersøgelsen foretages som nævnt ovenfor for at tandlægen eller tandplejeren kan få et generelt billede af, hvordan dine tænder og munds tilstand er. Afhængig af tilstanden vil vi tilbyde forebyggende behandling i form af professionel tandrensning. En tandrensning fjerner eventuelle tandsten og hjælper dit tandkød med at holde sig stramt og sund. Endvidere vil det også være muligt for din behandler at opdage eventuelle huller (caries) og desuden bremse udviklingen af disse.

For at bremse udviklingen vil vi vejlede dig i, hvordan du bedst muligt kan forbedre din mundhygiejne. Hvis det viser sig, at du har behov for yderligere behandling, udarbejder vi et konkret behandlingsoverslag. Således får du kendskab til både pris og procedure og ud fra dette kendskab er det helt op til dig, hvorvidt du ønsker at takke ja til behandling.

En tandlæge du kan føle dig tryg ved

På klinikken gør vi meget for at skabe et trygt rum for vores patienter. Dette er uagtet hvilke ønsker og behov du har for din behandling. Vi lytter således altid til dine ønsker og behov som patient. Frygter du dit tandlægebesøg, skal du blot fortælle os om det. Vores team af behandlere er specialiserede i at behandle patienter, der netop døjer med alle former for tandlægeskræk.

Ved dit første tandeftersyn vurderer vi om du er sund og rask samt hvad dine vaner inden for tandpleje er og om disse bør forbedres. I samråd med dig finder vi ud af hvilke tandpleje vaner, som vil være de bedste.

Billig tandlæge – Tandeftersyn priser

Selvom vi er blandt de billigste tandlæger i Storkøbenhavn så koster et tandeftersyn det samme hos alle tandlægeklinikker. Når det er sagt så kan det betale sig at finde en erfaren tandlægeklinik, som desuden tilbyder behandlinger til patientvenlige priser. Viser det sig ved dit tandeftersyn, at du har et tandproblem som skal udbedres ved hjælp af en behandling, kan vi således tilbyde dig behandlinger til overkommelige priser. Vi tilbyder desuden 20% i studierabat og har sommetider akutelle tilbud, som måske kan passe til din behandling. Kontakt os i dag helt uforpligtende og lad os i fællesskab finde ud af, hvad du har brug for og hvordan vi kan hjælpe dig.

Dine tænder og dit helbred er vores største interesse

Dine tænder og dit helbred er vores største interesse. Derfor er vi også meget interesseret i at høre, hvem du er som person, om du har nogle sygdomme, allergier eller tager nogle former for medicin, som vi skal være særligt opmærksomme på. Måske undrer du dig over, hvorfor det kan være nødvendigt for os at vide. Men nogle systemiske sygdomme som eksempelvis hjertekarsygdomme og diabetes kan interagere med sygdomme i mundhulen. Desuden kan medicin påvirke dit spyt i mundhulen. Hvis du indtager anden form for medicin kan denne også interagere med de bedøvelsesmidler vi anvender. Derfor er det vigtigt for os at kende til eventuelle sygdomme og medicinforbrug.

Tandplejevaner?

Dine tandplejevaner har stor betydning for dine tænders sundhed og ikke mindst fremtid. Derfor vil vi også ved det første tandeftersyn spørge ind til dine tandplejevaner. Herunder hvordan du børster dine tænder (børsteteknik), hvilken tandbørste du benytter, om du bruger tandtråd m.m. Disse vaner er en forudsætning for at opnå sunde tænder resten af livet. Eftersom langt det meste af den forebyggende tandpleje foregår i hjemmet vil vi råde og vejlede dig således at din tandpleje bliver perfekt. Eftersom vi kun ser dig et par gange om året til de regelmæssige undersøgelser, så er disse vigtige. Det er nemlig ved disse eftersyn at dine tænder renses. Dette foregår på en måde, som kun din tandlæge eller tandplejer kan udføre. Endvidere vil eventuelle påbegyndende tandproblemer opdages ved disse årlige besøg. En kombination af en veludført tandpleje i hjemmet og de årlige besøg hos tandlægen giver dine tænder de bedste forudsætninger for at leve sundt og længe.

I langt de fleste tilfælde vil vi anbefale en elektrisk tandbørste, som det foretrukne tandbørstevalg. Dette fordi din tandbørstning bliver mere korrekt og ensformig. Fordelen ved eltandbørsten er nemlig, at den laver alle bevægelserne for dig. Du skal derfor kun sørge for at bevæge eltandbørsten rundt mellem tænderne og i mundregionen. Ydermere gør eltandbørsten den daglige tandbørstning mere dybdegående, hvilket medfører at du forebygger plak og bakteriebelægninger på tænderne.

Hvad kigger vi på ved et tandeftersyn?

Ved et tandeftersyn hos VORES TÆNDER Tandklinik undersøger vi indledningsvis om du har nogle forandringer på din hud i munden, samt dine tænders generelle tilstand. Ved at undersøge dine tænders tilstand, tjekker vi for plak og tandsten. Desuden undersøger vi dit tandkød for tandkødsbetændelse og andre former for tandsygdomme. Efterfølgende undersøger vi tænderne for caries, revner samt tjekker gamle fyldninger og behandlinger. Vi holder undersøgelsens resultater op mod dine røntgenbilleder. Dette gør vi for at være helt sikker på at alt er som det ser ud til. På den måde kan du som patient være sikker på at få den korrekte behandling.

Afslutningsvist kigger vi på, om du har noget atypisk slid af tænderne. Dette kan forekomme, hvis du skærer tænder om natten, indtager en meget syreholdig kost, er for hård med tandbørsten eller har problemer med sure opstød. Er nogle af disse ting tilfældet vil vi råde og vejlede dig til en bedre tandpleje fremover.

Gode råd og vejledning til din specifikke tandpleje – Tandeftersyn priser

Dine tænder er også vores ansvar, hvoraf vores navn VORES TÆNDER er opstået. Derfor vil vi inden vi sender dig ud ad døren give dig tips og specifik vejledning til bedring af dine tandplejevaner. På den måde ved vi med sikkerhed at du har fået den rette hjælp til din fremtidige tandpleje. Hvis dit tandeftersyn viser at der er behov for tandbehandling vil vi gennemgå det pågældende tandproblem med dig. Vi vil udarbejde en behandlingsplan, som er sammensat efter dine ønsker og behov. På denne behandlingsplan vil både behandlingsmetode og pris fremgå. Efter dit kendskab til både pris og behandling er det også helt op til dig, hvorvidt du ønsker at takke ja til behandling. Vi vil i samråd med dig, aftale hvornår vi ses igen. Slutteligt så sidder vi klar i receptionen til at give dig tider til en eventuelle behandling, eller opfølgende kontrolundersøgelser samt tag imod betaling. Ønsker du yderligere vide om vores tandeftersyn priser er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at tage imod dig her på klinikken.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid