Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandplejer – Hvad laver en tandplejer?

Tandplejer – Hvad laver en tandplejer?

Hvad laver en tandplejer egentlig? Og hvorfor skal jeg vælge en tandlægeklinik med en tandplejer? Disse ting kan du blive meget klogere på i dette blogindlæg.

Hvad laver en tandplejer?

En tandplejers kernefaglighed er forebyggende og sundhedsfremmende behandlinger. En tandplejer undersøger patientens tænder, tandkød og mundhygiejne. Desuden registrerer tandplejeren huller i tænderne (caries), stiller diagnose, laver journalføring og planlægger den nødvendige forebyggende og behandlende tandpleje. Tandplejeren udarbejder endvidere en behandlingsplan på baggrund af de røntgenbilleder, som patienten får taget ved første grundundersøgelse. Planen udarbejdes i samarbejde mellem tandplejeren og patienten, dog i høj grad på baggrund af patientens egne udtrykte ønsker og behov. Tandplejeren er yderligere uddannet til at lave tandrensninger, paradentosebehandlinger, mindre behandlinger i form af plastfyldninger m.m.

Hvorfor skal jeg vælge en tandlægeklinik med en tandplejer?

Tandplejere og tandlæger har en del overlappende faglige kompetenceområder, men professionerne er jo selvfølgelig af forskellig karakter. Dermed er tilgangen til b.la. tandpleje også forskellig. Tandlægens kernefaglighed har et behandlende udgangspunkt, hvor tandplejeren er specialiseret i at forebygge forekomsten af eksempelvis caries og paradentose. Dette gøres ved at give patienten grundig information og instruktion, samt behandling af den bagvedliggende årsag til disse sygdomme. Det giver dog den åbenlyse fordel, at tandlæger og tandplejer i hverdagen kan udøve en kvalificeret faglig sparring, som i sidste ende er til stor gavn for vores patienter.

Generelt er det altså en optimering af klinikkens opgave og behandlingsportefølje, at tandplejer og tandlæge er sparringspartnere i patientbehandlingen. Desuden sørger tandplejeren for, at fundamentet til de større tandlægefaglige behandlinger er i orden.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik oplever vi, at vores nye patienter har stor gavn af at komme ind hos tandplejeren – særligt ved første besøg på klinikken.

Kåret som månedens tandplejer

Vores dygtige og meget kompetente tandplejer Julie Jørgensen blev i maj måned 2019 kåret som månedens tandplejer af Dental Media. Julie var den tandplejer, ud af de samlet 350 tandplejere som er i Dental Medias system, som patienterne kårede til Nordens bedste. Julie har en stor faglig viden med et tilsvarende stort tandfagligt ordforråd. Trods den høje faglighed sørger hun for at tale et sprog, som alle vores patienter kan forstå. Når man som patient træder ind i et behandlingsrum, er det for de fleste en fremmed og lidt utryg verden at komme ind i – det vil Julie gerne ændre på! Det er af afgørende betydning for den gode oplevelse, at kommunikationen er i øjenhøjde, og at patienten hele tiden ved hvad der skal ske! Ved at tale i et almindeligt sprog gennem hele behandlingen gør vores tandplejer Julie Jørgensen behandlingsrummet til et trygt og menneskeligt rum for vores patienter.

Ønsker du at vide mere om tandplejerens arbejde på klinikken er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også booke en tid hos vores dygtige tandplejer.
Vi ser frem til at se dig på vores klinik.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid