Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Sinusløft

Sinusløft

Et sinusløft er til for dig som har mistet én eller flere tænder, hvor det kan være problematisk at få plads nok til at indsætte et tandimplantat. Et sinusløft vil sige, at tandlægen med brug af kirurgi løfter slimhinden i kæbehulen. Samtidig lægger tandlægen en kunstig eller egen knogle op under den løftet slimhinde. Herved opnås et tykkere knoglelag, hvor implantatet langt bedre kan sidde fast. I nedenstående blogindlæg kan du blive meget klogere på, hvordan et sinusløft foregår og hvorfor du bør få foretaget behandlingen. Desuden kan du læse, hvordan vi hos VORES TÆNDER Tandklinik udfører et smertefrit sinusløft.

Hvad er et sinusløft?

I ansigtsknoglerne findes bihulerne. Disse er placeret forskellige steder i kraniet og er overordnet nogle slimhindebeklædte hulrum, som indeholder luft. I tæt relation til tænderne i overkæben findes de store kæbebihuler. På faglig term kaldes en bihule for sinus og overkæbeknoglen kaldes maxillaris. Derved kaldes de store kæbebihuler, for sinus maxillaris.

Et sinusløft er derfor, helt som navnet antyder, et løft af sinus, altså af bihulerne. En sådan behandling udføres typisk i forbindelse med implantatbehandling i kindtandsområdet i overkæben.

Hvordan foregår et sinusløft?

Ved et sinusløft skaber tandlægen en lille åbning. Dette gøres for at få adgang til bihulen. Bihulens bund er dækket af en slimhinde, som løftes forsigtigt op, for at tandlægen kan fylde selve knogle(gen)opbygningen. Herved løftes bihulens bund højere op i kæbeknoglen, og der vil på den måde blive skabt plads til et tandimplantat. Derefter sys tandkødet til igen. Helingen tager 4-6 måneder, og herefter vil der være tilstrækkelig med knogle til, at der kan indsættes et implantat efter det ønskede fæste. Behandlingen tager cirka en times tid og udføres smertefrit og skånsomt. Du er lokalbedøvet under hele behandlingen, hvorfor du ikke mærker nogle smerter eller andre former for gener under din behandling.

Erfaren tandlægeklinik – Lad os hjælpe dig

Står du i den situation at have mistet én eller flere tænder og skal have lavet en implantatbehandling? Et sinusløft kan hertil nogle gange være nødvendigt for, at et implantat kan sættes ordentligt fast. Et sinusløft udføres herved typisk i forbindelse med implantatbehandling i kindtandsområdet i overkæben. Hos VORES TÆNDER Tandklinik vil vi altid gøre alt, hvad vi kan for, at du får den bedste behandling. En behandling hos os tager afsæt i den enkelte patient, hvorfor vi forsøger at imødekomme dine specifikke ønsker og behov. Er du blandt 4 ud af 10 danskere, som lider af tandlægeskræk bør du vide at vores team af behandlere har specialiserede sig i netop at behandle patienter, som føler en vis form for utryghed ved tandlægebesøget. Skal vi også hjælpe dig?

Hvorfor sinusløft?

Når en tand mistes af den ene eller den anden årsag, mistes en del af knoglens højde ligeledes. Derfor kan tab af kindtænder i overkæben medføre, at kæbeknoglen bliver meget tynd. Med en tynd kæbeknogle og den tætte relation til kæbebihulen kan der være problematisk at få plads nok til at påsætte et implantat, uden at det sættes op i bihulen. Det er ikke hensigtsmæssigt, at implantatet sidder oppe i bihulen, da implantatet har behov for at sidde i knogle for at opnå fuld styrke og sidde ordentligt fast. I disse tilfælde kan der med stor fordel udføres et sinusløft. Ved en konsultation hos din lokale tandlæge vil det vurderes, hvorvidt et sinusløft vil være den foretrukne behandlingsmetode for dit vedkommende.

Et sinusløft kan være nødvendigt, hvis tandlægen vurderer, at kæben er for spinkel til at kunne holde et implantat uden det forstærkende indgreb. Du kan få foretaget sinusløft, hvis tandlægen påtænker at sætte implantater i overkæben i området, hvor kæbehulen udbreder sig. Hvis der ikke er knogle nok som følge af, at kæbehulen er et luftfyldt hulrum, så er et sinusløft en relevant løsning. Tandlægen kan se og vurdere kæbehulen på et røntgenbillede. Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi 2D røntgenbilleder, hvis kvalitet er at give tandlægen fuld oversigt over tænder og kæbeparti. Et 2D-billede kan desuden sektionsopdele kindtænderne og på den måde give tandlægen det fulde overblik over både tænder og kæbedele.

Smertefri behandling hos VORES TÆNDER Tandklinik

Hos VORES TÆNDER Tandklinik udfører vi alle former for tandbehandlinger, herunder sinusløft. Vi udfører sinusløft smertefrit og skånsomt Du er lokalbedøvet under hele behandlingen, hvorfor du ikke mærker noget til selve behandlingen. Vores tandlæger er kompetente og kan udføre selve lokalbedøvelsen 100% smertefrit.  Vi har stor erfaring med at udføre sinusløft, så du kan roligt henvende dig til os, hvis du behøver et sinusløft, inden du får lavet implantater.

Er du nervøs for behandlingen, så fortæl os det meget gerne. Så gør vi os ekstra umage for at informere dig og smertedække dig hele vejen igennem behandlingen. Mange er utilpasse ved at gå til tandlægen. Det tager vi højde for hos VORES TÆNDER Tandklinik. Kontakt os i dag for spørgsmål eller mere viden herom. Vi håber på at være din foretrukne tandlæge!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid