Forside » Tandeftersyn hos VORES TÆNDER Tandklinik

Tandeftersyn hos VORES TÆNDER Tandklinik

Et første tandeftersyn hos os indebærer en diagnostisk grundundersøgelse, der suppleres med røntgenbilleder (bite-wings). Afhængig af, hvad undersøgelsen viser, vil vi tilbyde forebyggende behandling i form af tandrensning. Ved tandrensning fjernes eventuelle tandsten og dette hjælper dit tandkød med at holde sig sundt. Har du begyndende huller vil vi hjælpe med at bremse udviklingen af disse. Ved første tandeftersyn vil vi også vejlede dig om, hvordan du kan forbedre din mundhygiejne. Hvis det viser sig, at du har behov for yderligere behandling, udarbejder vi et overslag, så du kender til både pris og procedure på forhånd.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik gør vi meget for at skabe et trygt rum for dig som patient. Vi lytter til dine ønsker og har du akut ondt, vil vi gøre alt for at afhjælpe dig med smerterne. Hvis du har tandlægeskræk, må du meget gerne fortælle os det, så vi kan tage ekstra hensyn til dig. Ved dit første tandeftersyn vurderer vi følgende:

 

Dit helbred – er du sund og rask?

Ved den diagnostiske grundundersøgelse er vi interesseret i at høre, hvem du er som person, om du har nogle sygdomme, allergier eller tager nogle former for medicin. Du undrer dig måske over hvorfor det kan være nødvendigt, men det skyldes at systemiske sygdomme såsom hjertekarsygdomme og diabetes kan interagere med sygdomme i mundhulen. Ligeledes kan medicin påvirke spyttet i mundhulen og samtidig kan medicin interagere med de bedøvelsesmidler vi anvender. Af den grund er det vigtigt for os at kende til evt. sygdomme og medicinforbrug.

 

Tandpleje – hvad er dine vaner?

Vi er interesserede i at høre om dine tandplejevaner, herunder hvornår du børster tænder, hvilken tandbørste du bruger, om du bruger tandtråd m.m. Dette er en forudsætning for at opnå sunde tænder og tandkød resten af livet. Faktisk er det i hjemmet at langt den vigtigste tandpleje finder sted ved daglig at holde tænderne rene.

 

Hvad kigger vi på i din mund ved tandeftersynet?

Indledningsvis undersøger vi, om du har nogle forandringer på din hud i munden, herunder din gane og tunge samt slimhinder. Ved at tjekke din mundhygiejne undersøger vi om du har plak og tandsten. Desuden undersøger vi dit tandkød for tandkødsbetændelse og andre former for tandsygdomme såsom parodontose.

Dernæst undersøger vi dine tænder for huller og revner samt tjekker eventuelle gamle fyldninger og behandlinger. Vi sammenholder undersøgelsens resultater med røntgenbilleder, som kan påvise huller mellem tænder, samt størrelsen af disse. Dette er vigtigt for dig, så du kan få den korrekte behandling.

Afslutningsvist kigger vi på, om du har noget atypisk slid af tænderne. Dette kan forekomme, hvis du skærer tænder om natten, indtager en meget syreholdig kost, er for hård med tandbørsten eller har problemer med sure opstød.

Inden vi afslutter tandeftersynet…

Inden vi sender dig ud ad døren, vil vi give dig tips og tricks til bedring af dine tandplejevaner, rense dine tænder for tandsten og pålægge fluor, hvis du har begyndende huller. Har du behov for yderligere behandling – eks. parodontose behandling eller fjernelse af huller, vil vi gennemgå dette med dig, så du kender til pris og procedure. Vi vil i samråd med dig, aftale hvornår vi ses igen.

Slutteligt så sidder vi klar i receptionen til at give dig tider til eventuelle behandlinger, eller opfølgende kontrolundersøgelser samt tag imod betaling.

Vi glæder os til at tage imod dig her på klinikken

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Vi er ogsåÅbningstider

*Lukket 26. dec. 2020

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med×

Menu

Skriv til os

Book tid