Forside » Akut tandlæge Birkerød

Akut tandlæge Birkerød

VORES TÆNDER TANDKLINIK – AKUT TANDLÆGE NÆR BIRKERØD

Akut tandlæge Birkerød - få hjælp til tandpineHar du knækket en tand, tabt en fyldning eller af en anden grund brug for en akut tandlæge nær Birkerød? Hvis uheldet er ude, står VORES TÆNDER Tandklinik klar til at hjælpe dig. De fleste mennesker har prøvet at have tandpine og ved derfor hvor meget smerte dette kan forårsage. Sommetider kan tandpinen holdes nede af smertestillende, men hvorfor gå og vente på at få en tid, når du kan få en akut tid hos VORES TÆNDER Tandklinik nær Birkerød. Ved at få den rette behandling i tide vil problemet ikke blive forværret og samtidig vil smerterne forsvinde overraskende hurtigt igen.

VORES TÆNDER Tandklinik ligger ikke langt fra Birkerød og er nem at komme til og fra. Så hvad enten du kommer i bil, på cykel eller med offentlig transport er klinikken med sin centrale placering nem at komme til.

AKUT TANDLÆGE NÆR BIRKERØD – VORES TÆNDER TANDKLINIK VIL GERNE VÆRE LØSNINGEN PÅ PROBLEMET

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi nogle af landets dygtigste og mest kompetente behandlere. De vil sætte en ære i at levere en god og tryg oplevelse og samtidig hjælpe dig af med dine akutopstået smerter. Lige meget hvornår du har brug for en tid, kan vi med garanti hos VORES TÆNDER Tandklinik imødekomme dine ønsker og behov. Klinikken har lange åbningstider i samtlige hverdage fra 07:30 og helt frem til 17:30. Desuden har klinikken åbent udvalgte lørdage, hvor mange andre tandklinikker normalt har lukket. Der er derfor rig mulighed for at hjælpe dig, når du har brug for det.

Såfremt du har brug for en akut tandlæge nær Birkerød, vil vi således altid være dig behjælpelig!

AKUT TANDLÆGE VORES TÆNDER TANDKLINIK NÆR BIRKERØD

Akutte tandproblemer kan ingen holde for og dette er der heller ikke grund til. De fleste tror, at en tid hos en akut tandlæge medfører tårnhøje tillæg og gebyrer på den afsluttende tandlægeregning. Men dette er slet ikke tilfældet hos VORES TÆNDER Tandklinik og det bør derfor ikke afholde dig fra at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. På klinikken informerer vi altid om både pris og procedure forinden en behandling påbegyndes. Det synes vi kun er fair. På den måde får du vished for, hvad det koster at komme til en akut tandlæge nær Birkerød. Er du ny patient på klinikken tilføjer vi et beskedent gebyr til din behandling. Er du allerede eksisterende patient hos os betaler du således ikke ekstra blot fordi der er tale om akutte tandproblemer. Uanset om du er ny eller eksisterende patient kan vi forsikre dig om, at en akut tandlægebehandling er til at betale, hvis du benytter os som din foretrukne akut tandlæge!

RING FOR VEJLEDNING ELLER TIDSBESTILLING HVIS DU SØGER EN AKUT TANDLÆGE NÆR BIRKERØD

Uagtet om du har fået en tandskade eller en pludselig opstået tandpine og af denne grund har brug for en akut tandlæge nær Birkerød, er du altid velkommen til at kontakte os. Også selvom du blot søger råd og vejledning om akutte tandproblemer. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at bestille en tid eller blot ønsker gode råd og vejledning om din specifikke tandsituation. Det kan være vanskeligt selv at afgøre, hvorvidt det opstået problem kræver øjeblikkelig behandling. Dette kan vi her på klinikken hjælpe dig med at afgøre.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik stiller vi gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed for dig, så du kan få vejledning og hjælp. Vi deler meget gerne ud af vores erfaringer så du kan blive afhjulpet med dine akutte tandproblemer hurtigst muligt! Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vi fælles om at skabe god tandsundhed for dig! Du er altid velkommen til at kontakte os og på den måde kan vi i fællesskab afgøre om du har behov for en akut tandlæge nær Birkerød.

Vi ser frem til at hjælpe dig på vores klinik i Kongens Lyngby nær Birkerød.

Behandlinger

Søger du akut tandlæge nær Gentofte kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Holte kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Hørsholm kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Lyngby kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du akut tandlæge nær Virum kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket
Søger du Tandlægevagten kan du med fordel læse mere ved at klikke på linket

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid