Forside » Studierabat

Studierabat

HOS VORES TÆNDER TANDKLINIK GIVER VI 20% I STUDIERABAT

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi forståelse for, at det kan være vanskeligt at prioritere tandlægebesøg under studietiden, da den månedlige SU har sine naturlige begrænsninger. Derfor imødekommer vi dit studieliv ved at være en tandlægeklinik, der tilbyder studierabat for alle studerende. Således behøver økonomien ikke nødvendigvis at sætte en stopper for din tandsundhed, mens du studerer.

Den vigtigste tandbehandling er den forebyggende, da den i høj grad vil kunne holde dine tænder sunde og stærke samt forebygge større tandproblemer. Passer du ikke din forebyggende tandpleje, kan det på længere sigt ende med at blive både dyrt og smertefuldt. Selv små problemer kan vokse sig store, hvis de ikke opdages i tide. Den regelmæssige tandundersøgelse er derfor et dumt sted at spare!

Er du studerende, og går du op i at give dine tænder det bedste udgangspunkt for at være sunde resten af livet? Så er der således en fordel at hente for dig i form af en tandlæge med studierabat.

RABAT PÅ FRIE YDELSER

For alle tandlæger gælder det, at priser på nogle tandydelser fastsættes af Tandlægeforeningen og Den Offentlige Sygesikring. Behandlingerne på disse priser kan vi derfor ikke rokke ved. De priser, vi derimod selv kan bestemme, er priserne på de frie ydelser. Denne mulighed griber vi naturligvis, således at vi som din tandlæge kan give dig studierabat. Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi dig 20% i studierabat.

Frie ydelser tæller blandt andet bedøvelse, plastfyldninger, fjernelse af visdomstænder og rodbehandlinger. Det er netop disse behandlinger, du som studerende kan se frem til at få studierabat på hos os.

Du kan altid få et gratis prisoverslag på din tandbehandling inden vi går i gang. Således kender du som patient både din rabat og pris på forhånd. På den måde kan vi alle gå ind til behandlingen med samme forventninger, og du oplever som patient derfor aldrig nogle uventet overraskelser hos os.

KAN DU FÅ TANDLÆGENS STUDIERABAT?

For at opnå tandlægens studierabat på de frie ydelser hos VORES TÆNDER Tandklinik, skal du være optaget på en SU-berettiget uddannelse. For at dokumentere dette over for os på klinikken skal du inden du møder til din aftale tid uploade et gyldigt studiekort eller en indskrivningsbekræftelse via vores hjemmeside. Du gør dette via denne formular: Få studierabat hos tandlægen

Synes du at en tandlægeklinik med studierabat er tiltalende, og kunne du tænke dig en tid til behandling, skal du blot kontakte os. Du kan også benytte dig af vores online bookingsystem, hvor du i kommentarfeltet kan informere os om, at du er studerende. På den måde kender vi allerede til dine forudsætninger for at opnå 20% i studierabat. Husk blot efter du har booket tid online også at uploade dit studiekort eller lignende dokumentation.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi åbent for tilgang af nye patienter. Er du derfor ikke allerede patient hos os, har du rig mulighed for at få gavn af vores lave priser samt vores 20% i studierabat, som gives på frie ydelser. Vi tager blandt andet imod studerende fra henholdsvis DTU, VUC, EUD Business og mange andre. Kontakt os i dag for at høre om du kan opnå 20% i studierabat hos os.

Dette skal du gøre for at få studierabat på tandklinikken?

For at få studierabat skal du uploade dokumentation via denne formular: Klik her!

Når vi har kigget dokumentationen igennem noterer vi i din journal, således din behandler kan se at du er berettiget til at få rabatten.

BEMÆRK at du ikke kan kombinere studierabatten med eventuelle andre rabatter eller kampagner. Du vil dog altid få den rabat der stiller dig bedst. Vær yderligere opmærksom på at der ikke gives rabat på ydelser hvortil der gives offentlige tilskud.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Vi er ogsåÅbningstider

*Lukket 31. okt. & 26. dec. 2020

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med×

Menu

Skriv til os

Book tid