Forside » Studierabat

Studierabat

HOS VORES TÆNDER GIVER VI 20% I STUDIERABAT

Vi har forståelse for, at det kan være vanskeligt at prioritere tandlægebesøg under studietiden, da den månedlige SU har sine naturlige begrænsninger. Derfor imødekommer vi dit studieliv ved at være en tandlæge, der tilbyder studierabat for alle studerende, således at økonomien ikke nødvendigvis skal sætte en stopper for tandsundheden i studieperioden.

Er du studerende, og går du op i at give dine tænder det bedste udgangspunkt for at være sunde resten af livet, er der således en fordel at hente for dig i form af en tandlæge med studierabat.

RABAT PÅ FRIE YDELSER

For alle tandlæger gælder det, at priser på nogle tandydelser fastsættes ud fra af Tandlægeforeningen og Den Offentlige Sygesikring. Behandlingerne på disse priser kan vi hos VORES TÆNDER Tandklinik ikke rokke ved. De priser, vi derimod selv kan bestemme, er priser på frie ydelser. Og denne mulighed griber vi naturligvis, således at vi som din tandlæge kan give dig studierabat.

Frie ydelser tæller blandt andet bedøvelse, plastfyldninger, fjernelse af visdomstænder, kroner, implantater og rodbehandlinger. Det er netop disse behandlinger, du som studerende kan se frem til at få tandlægens studierabat på hos os.

Du kan altid få et gratis prisoverslag på din tandbehandling inden vi går i gang, således at du kender både din rabat og din pris på forhånd. På denne måde kan vi alle gå ind til behandlingen med samme forventninger.

KAN DU FÅ TANDLÆGENS STUDIERABAT?

For at opnå tandlægens studierabat på frie ydelser hos VoresTænder Tandklinik, skal du være optaget på en SU berettiget uddannelse. For at dokumentere dette over for os i klinikken skal du fremvise et gyldigt studiekort eller en indskrivningsbekræftelse, når du møder i klinikken.

Synes du at en tandlægeklinik med studierabat er tiltalende, og kunne du tænke dig en tid til behandling, skal du blot ringe eller skrive til os via kontaktformularen for at bestille en tid med studierabat.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Vi samarbejder medÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 14.00
Lørdag* 09.00 - 14.00

* Efter aftale

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 40 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid