Forside » Studierabat

Studierabat

Søger du en tandlæge i Storkøbenhavn med studierabat, så er VORES TÆNDER Tandklinik et oplagt valg. Vi ved, at der er rigtig mange unge mennesker, der til tider springer deres regelmæssige tandeftersyn over, hvorfor dette i langt de fleste tilfælde fører til økonomisk større behandlinger senere i livet. Vi har fuld forståelse for, at man som studerende vælger at benytte de få penge man har på oplevelser, der forbindes med mere sjov end et tandlægebesøg. Dette fordi det ofte ikke føles som om, at der er plads i budgettet til at betale en tandlægeregning. Men hvad hvis der både var råd til sjove oplevelser, og de årlige eftersyn hos tandlægen? Ved at prioritere begge dele, kan du undgå omkostningsfulde behandlinger senere i livet. Af denne grund tilbyder vi således 20% i studierabat på alle vores frie ydelser. På den måde behøver du ikke længere gå og bekymre dig, om høje regninger efter et tandlægebesøg hos os. Er du studerende kan vi tilbyde dig rabat!

KAN MAN FÅ STUDIERABAT HOS TANDLÆGEN?

Svaret er ganske enkelt ja, hvis du gør dig umage i dit valg af tandlæge. Hos VORES TÆNDER Tandklinik og Tandlægerne på Jernbanepladsen tilbyder vi 20% i studierabat til de af vores patienter, som er tilknyttet en SU-berettiget uddannelse.

Det er langt fra alle tandlægeklinikker, som tilbyder studierabat, hvorfor man bør være omhyggelig i sit valg af tandlægeklinik, hvis ønsket er at spare penge. Selvom det ikke er de af vores patienter, som er studerende, der får os til at tjene penge, ser vi dog vores tilbud om studierabat som en god investering. Dette gør vi da mange af vores patienter vælger at benytte os mange år fremover, hvilket vi er glade for. Som erfaren tandlægeklinik vægter vi vores gode patientforhold højt, samt lysten til at anbefale venner og familie. Hos VORES TÆNDER Tandklinik skal det være en god oplevelse at gå til tandlægen – hver gang!

HOS VORES TÆNDER TANDKLINIK GIVER VI 20% I STUDIERABAT

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi forståelse for, at det kan være vanskeligt at prioritere tandlægebesøg under studietiden, da den månedlige SU har sine naturlige begrænsninger. Derfor imødekommer vi dit studieliv ved at være en tandklinik, der tilbyder studierabat for alle studerende. Således behøver økonomien ikke nødvendigvis at sætte en stopper for din tandsundhed, mens du studerer.

Den vigtigste tandbehandling er den forebyggende, da den i høj grad vil kunne holde dine tænder sunde og stærke, samt forebygge større tandproblemer. Passer du ikke din forebyggende tandpleje, kan det på længere sigt ende med at blive både dyrt og smertefuldt. Selv små problemer kan vokse sig store, hvis de ikke opdages i tide. Den regelmæssige tandundersøgelse er derfor et dumt sted at spare! Er du studerende, og går du op i at give dine tænder det bedste udgangspunkt for at være sunde resten af livet? Så er der således en fordel at hente for dig, i form af en tandlæge med studierabat.

RABAT PÅ FRIE YDELSER

For alle tandlæger gælder det, at priser på nogle tandydelser fastsættes af Tandlægeforeningen og Den Offentlige Sygesikring. Behandlingerne på disse priser kan vi derfor ikke rokke ved. De priser vi derimod selv kan bestemme, er priserne på de frie ydelser. Denne mulighed griber vi naturligvis, således at vi som din tandlæge kan give dig studierabat. Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi dig 20% i studierabat. Du kan se alle vores priser, og hvilke der er studierabat på her

Frie ydelser tæller blandt andet bedøvelse, plastfyldninger, fjernelse af visdomstænder, smertekonsultation og rodbehandlinger. Det er netop disse behandlinger, du som studerende kan se frem til at få studierabat på hos os. Vi giver studierabat på stort set alle frie ydelser med undtagelse af tandblegning og tandregulering.

Du kan altid få et gratis prisoverslag på din tandbehandling inden vi går i gang. Således kender du som patient både din rabat, og pris på forhånd. På den måde kan vi alle gå ind til behandlingen med samme forventninger, og du oplever dermed aldrig nogen uventede overraskelser hos os.

KAN DU FÅ TANDLÆGENS STUDIERABAT?

For at opnå tandlægens studierabat på de frie ydelser hos VORES TÆNDER Tandklinik, skal du være optaget på en SU-berettiget uddannelse. For at dokumentere dette over for os på klinikken, skal du inden du møder til din aftale, uploade et gyldigt studiekort eller en indskrivnings bekræftelse via vores hjemmeside. Du gør dette via denne formular: Få studierabat hos tandlægen

Synes du at en tandlægeklinik med studierabat er tiltalende, og kunne du tænke dig en tid til behandling, skal du blot kontakte os. Du kan også benytte dig af vores online bookingsystem, hvor du i kommentarfeltet kan informere os om, at du er studerende. På den måde kender vi allerede til dine forudsætninger for at opnå 20% i studierabat. Husk blot, at du efter du har booket en tid online, også skal uploade dit studiekort eller lignende dokumentation.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi åbent for tilgang af nye patienter. Er du derfor ikke allerede patient hos os, har du rig mulighed for at få gavn af vores lave priser samt vores 20% i studierabat, som gives på frie ydelser. Vi tager blandt andet imod studerende fra henholdsvis DTU, VUC, EUD Business og mange andre. Kontakt os i dag for at høre om du kan opnå 20% i studierabat hos os.

DETTE SKAL DU GØRE FOR AT FÅ STUDIERABAT PÅ TANDKLINIKKEN?

For at få studierabat skal du uploade dokumentation via denne formular: Klik her!

Gyldig dokumentation kan være studiekort med navn, og billede samt udløb eller eksempelvis indskrivningsbekræftelse fra studiet. Når vi har kigget dokumentationen igennem noterer vi i din journal, således din behandler kan se at du er berettiget til at få rabatten.

BEMÆRK:

  • At du skal informere os inden vi går i gang at du er studerende. Det skyldes bl.a. at vi afregner direkte til Sygeforsikring Danmark, og indberetter automatisk til den offentlige sygesikring. Er regningen skrevet ud, uden at du har oplyst os om at du er studerende, gør rabatten sig ikke gældende.
  • At du ikke kan benytte studierabatten på frie ydelser, hvis der er tale om en behandling hos vores specialister; kæbekirurg mv.
  • At du ikke kan kombinere studierabatten med eventuelle andre rabatter eller kampagner. Du vil dog altid få den rabat, der giver dig den bedste rabat.
  • At der ikke gives rabat på ydelser, hvortil der gives offentlige tilskud. Disse ydelser er faste og reguleret af staten, hvorfor vi desværre ikke må give dig rabat herpå.
  • At rabatten gives fra det tidspunkt du uploader gyldig dokumentation, og indtil du er færdig på studiet. Altså fra du gør os bekendt med, at du er studerende og indtil udløbet på dit studiekort.

ENDNU MERE RABAT? GÅ GRATIS TIL TANDLÆGE MED SYGEFORSIKRING DANMARK

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du meget vel stå til at spare endnu flere penge. Danmark yder nemlig op til 100% refusion på tandbehandlinger, hvis du er mellem 18-25 år, og samtidig er medlem af henholdsvis gruppe 1, 2 og 5. Som medlem af Sygeforsikringen Danmark har du en masse fordele. En af dem er således at du kan få en regelmæssig undersøgelse samt en tandrensning HELT GRATIS. Med dette bør du vide, at du selv skal betale tandlægeregningen, hvorefter du vil få hele beløbet refunderet af Danmark. Lyder dette som noget for dig? Kontakt os i dag og lad os sammen finde en tid til dig! Vi sidder klar til at hjælpe dig både på telefonen og på klinikken. Vi håber at være din foretrukne tandklinik!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid