Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Bøjletandlæge i Lyngby

Bøjletandlæge i Lyngby

Bøjletandlæge i Lyngby? Omkring en fjerdedel af alle danskere kommer på et tidspunkt i livet til at få brug for tandregulering. Det er således ganske normalt. Normalt forestiller man sig, at en fast bøjle – de såkaldte ‘togskinner’ er den eneste rigtige løsning. Men vidste du, at over 80%, der henvender sig omkring tandregulering, ender med at få en anden løsning end en fast tandbøjle? Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi diskret tandregulering med usynlige plastskinner, som er fremstillet individuelt efter dit tandsæt. Tandregulering med usynlig bøjle er både en effektiv og æstetisk flot løsning. Har du således skæve tandrækker og ønsker et lige og flot tandsæt kan vi være dig behjælpelige. Vil du høre mere om, hvordan vi som bøjletandlæge kan hjælpe dig?

VORES TÆNDER TANDKLINIK – DIN BØJLETANDLÆGE I LYNGBY

Tandlægevidenskabens metoder til tandregulering har udviklet sig meget inden for de senere år.
Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vi stolte over at kunne tilbyde nogle af de mest moderne behandlingsformer til tandregulering. De tandregulerings løsninger vi tilbyder er både diskrete og effektive. Nogle patienter oplever endda, at de knapt nok selv lægger mærke til tandreguleringen. Vi er således stolte over at kunne tilbyde dig moderne tandregulering af vores dygtige bøjletandlæger.

USYNLIGE SKINNER SOM ALTERNATIV TIL DE KLASSISKE TOGSKINNER

Som én af få bøjletandlæger i Lyngby tilbyder vi en række af alternativer til faste men usynlige bøjler på tænderne til voksne. Læs nedenstående tandreguleringsmetoder, som alle tilbydes hos vores klinik i hjertet af Lyngby.

Tandregulering med Clear Correct 

Hos VORES TÆNDER Tandklinik benytter vi Clear Correct, som vores foretrukne tandreguleringssystem. Årsagen til dette skyldes blandt andet, at skinnerne sidder helt tæt til tandkødet, hvorfor Clear Correct både er en hurtigere og mere effektiv tandregulerings løsning. Clear Correct er således en ideel løsning for dig, der gerne vil undgå de klassiske togskinner. Her er det en kæmpe fordel, at produktet er en usynlig plastikskinne. En anden klar fordel er, at du kan tage de usynlige plastskinner ud, hvis du eksempelvis skal spise eller til et socialt arrangement, hvor du gerne vil undgå at have skinnerne i. Behandlingen er anerkendt verden over og viser rigtig flotte resultater på overraskende kort tid. Derfor er en kæmpe fordel ved Clear Correct, at skinnen er mere effektiv end de klassiske togskinner. Ligesom med Invisalign udleveres skinnerne hver anden uge af din bøjletandlæge, som samtidig vil følge op på at behandlingen og skinnerne er som de skal være. Du har således et tæt “samarbejde” med din tandlæge, som med garanti vil sørge for at du ender op med det ønskede resultat.

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi bedst kan hjælpe dig og dine tænder. Uanset hvad du ønsker, kan vi helt sikkert hjælpe dig!

EN FAGLIG OG KOMPETENT BØJLETANDLÆGE

Hos VORES TÆNDER Tandklinik finder du et team af behandlerne, som er blandt de dygtigste i landet inden for deres felt. Dette betyder også at vi som erfaren og faglig bøjletandlæge kun i meget sjældne tilfælde må sende vores patienter videre til en specialtandlæge. Dette er udelukkede i stærkt avancerede tandregulerings tilfælde. Hos VORES TÆNDER Tandklinik samarbejder vi med nogle af landets dygtigste ortodontister hos henholdvis Rigshospitalet og hos Becktor special tandlægerne. I dette samarbejde vil vi i fællesskab med dig, som patient finde den rette løsning, som således efterkommer dine ønsker og behov for tandregulering.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål, tidsbestilling eller andet. Vi sidder altid klar til at dele ud af vores lange erfaring. Vi håber på at høre fra dig og være din foretrukne bøjletandlæge i Lyngby.

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid