Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Bøjletandlæge i Lyngby

Bøjletandlæge i Lyngby

Omkring en fjerdedel af alle danskere kommer på et tidspunkt i livet til at få brug for tandregulering. Det er altså ganske normalt. Normalt forestiller man sig, at en fast bøjle – de såkaldte ‘togskinner’ er den eneste rigtige løsning. Men vidste du, at over 80%, der henvender sig omkring tandregulering, ender med at få en anden løsning end en fast tandbøjle? Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi diskret tandregulering.

VORES TÆNDER Tandklinik – din bøjletandlæge i Lyngby

Tandlægevidenskabens metoder til tandregulering har udviklet sig meget inden for de senere år.
Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vi stolte over at kunne tilbyde nogle af de mest moderne behandlingsformer til tandregulering. De tandreguleringsløsninger, vi tilbyder er både diskrete og effektive. Nogle patienter oplever endda, at de knapt nok selv lægger mærke til tandreguleringen.

Alternativ til den klassiske bøjle på tænderne

Tandregulering med Inman Aligner

Som én af få bøjletandlæger i Lyngby tilbyder vi en række af alternativer til faste bøjler på tænderne til både voksne og børn. For eksempel tilbyder vi Inman Aligner, der retter skæve fortænder. Det er vores foretrukne behandling til regulering af fortænder for voksne. Inman Aligner er en tandreguleringsløsning, der bliver specialstøbt til lige akkurat din mund og dine tænder. I modsætning til andre typer bøjler på tænderne, kan du tage Inman Aligner af op til hele seks timer om dagen. Desuden tager behandlingen typisk ikke længere end 6 til 16 uger. Som prikken over i’et er ligger størstedelen af bøjlen bag tænderne. Den er derfor kun begrænset synlig.

Tandregulering med Invisalign

Udover Inman Aligner tilbyder vi også Invisalign. Ved første øjekast ligner denne bøjle ikke det fjerneste en normal tandbøjle. Den er nemlig gennemsigtig. Det er derfor de færreste, der overhovedet vil lægge mærke til, at du faktisk går med bøjle. Man udskifter sin Invisalign-bøjle løbende. Fra bøjletandlægen i Lyngby VORES TÆNDER Tandklinik får du udleveret alle dine Invisalign-bøjler. Bøjlen anvendes én uge af gangen, før man skifter til ny. Behandlingen kan være overstået på helt ned til tre måneder.

Tandregulering med Clear Correct 

Clear Correct er én af vores mest populære former inden for tandretning. Clear Correct er en ideel løsning for dig, der gerne vil undgå de klassiske togskinner – eller i det hele taget en synlig bøjle. Her er det en kæmpe fordel, at produktet er en usynlig plastikskinne, som påføres tænderne. På den måde er det næsten ikke til at se, at du er i gang med en tandregulering. En anden klar fordel er, at du kan tage de usynlige plastskinner ud, hvis du eksempelvis skal spise. Så undgår du, at maden hænger fast i bøjlen. Behandlingen er anerkendt verden over og viser rigtig flotte resultater på overraskende kort tid. Derfor er en kæmpe fordel ved Clear Correct, at skinnen er mere effektiv end de klassiske togskinner.

Tandregulering med Clear Smile Aligner 

Med Clear Smile Aligner får du dit gode grin igen på kort tid. Til og med er behandlingen med Clear Smile Aligner helt diskret. I modsætning til faste tandbøjler – også kendt som ‘togskinner’ – vækker Clear Smile Aligner kun minimal opsigt, når du har dem på. Clear Smile Aligner er nemlig fremstillet i det komplet gennemsigtige Smart Track-materiale. Behandlingen består af en række skinner, som du udskifter på ugebasis. Hver skinne retter gradvist dine tænder til.

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi bedst kan hjælpe dig og dine tænder. Uanset hvad du ønsker, kan vi helt sikkert hjælpe dig!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal medVi samarbejder med

×

Menu

Skriv til os

Book tid