Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæger i Lyngby

Tandlæger i Lyngby

Har du søgt tandlæger i Lyngby? Ligesom med så meget andet tilbyder Kongens Lyngby et hav af muligheder, også når det gælder tandlægeklinikker. Hvordan du således finder frem til hvilken tandlægeklinik som vil være den rette for dig, kan du læse mere om i nedenstående blogpost. Nedenfor er ønsket at gøre dig opmærksom på, hvorfor du bør vælge os hos VORES TÆNDER Tandklinik som din foretrukne tandlægeklinik.

En tandlæge er ikke bare en tandlæge

Selvom et besøg hos tandlægen for langt de fleste mennesker kun finder sted en-to gange om året, så må vi ikke kimse os af, at det er utrolig vigtigt at finde den rette tandlægeklinik. Lige præcis med afsæt i at tandlægebesøget kun er et par gange om året, er det ekstra vigtigt at føle sig tilpas, når man som patient igen skal placere sig i tandlægestolen. Dette går vi meget op i hos VORES TÆNDER, hvor vores patienter er i centrum. Vi gør en aktiv indsats for at imødekomme alle typer af patienter. Hos os skal der nemlig være plads til alle.

For det første lægger vi gennem klinikkens indretning vægt på at være en tandlæge på Lyngby Hovedgade med en afslappet stemning, der indbyder til veltilpashed. Dette er uanset hvem du er som patient. Får du en god fornemmelse i maven, når du træder ind af døren til klinikken, er det bedste udgangspunkt nemlig skabt. Dermed håber vi, at denne gode fornemmelse varer ved, til du har afsluttet din behandling og atter træder ud af døren. Dette er vores hensigt med en moderne og indbydende tandlægeklinik. Netop at du som patient skal føle dig hjemme og i trygge omgivelser.

For det andet ved vi at ingen mennesker er ens når det kommer til hvordan vi har det med at gå til tandlægen. Vi møder derfor alle med et åbent sind, og har du problemer med tandlægeskræk hjælper vi dig gerne med at håndtere det. Vores team af tandlæger i Lyngby er specialiserede i at hjælpe patienter med tandlægeskræk.

Find de bedste tandlæger i Lyngby

Der er ingen tvivl. Leder du efter de bedste tandlæger kan du finde dem i Lyngby. Nærmere placeret på hjørnet af Lyngby Torv og Lyngby Hovedgade, hvor vores tandlægeklinik er centralt placeret. Vi er klar over, at det er meget individuelt hvad hver enkelt vægter højt i sin søgen på at finde den rette tandlægeklinik. Men når det er sagt så er vi en moderne og professionel tandlægeklinik, som favner meget. Derfor kan vi med sikkerhed levere noget af det du netop efterspørger hos en tandlæge.

Vores værdier er: tillid, faglighed og kvalitet. Med disse tre værdier får du med sikkerhed en tandlæge du kan have tillid og tryghed til. En behandling som er af højeste kvalitet, med den bedste og nyeste faglige viden inden for området. Har du specifikke ønsker og behov til din behandling eller oplevelse hos os er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi håber på at være din fremtidige tandlægeklinik!

Tandlæger i Lyngby – På Lyngby Hovedgade og Lyngby Torv

Som nævnt tidligere er vores klinik placeret i hjertet af Kongens Lyngby, på hjørnet af Lyngby Torv og Lyngby Hovedgade. Denne beliggenhed har flere fordele for dig som patient. Først og fremmest er klinikken lettilgængelig i både bil og på gåben. Vi tilbyder 3o minutters gratis parkering lige foran hoveddøren. For det andet er afstanden til Lyngby Station, hvor busser og tog afgår ganske kort. Dette betyder altså, at VORES TÆNDER Tandklinik er en centralt beliggende tandlæge i hjertet af Lyngby.

Hvad enten du har akut brug for en tandlæge nu og her. Eller du blot skal til dit regelmæssige tandeftersyn hos tandlægen, så er det altid rart at klinikken er tæt på. Vidste du at vi både fungerer som almindelig tandlæge og akut tandlæge? Vi har således åbent i weekenden og i de tidlige morgen og sene aftentimer, hvorfor du altid kan få vores tandlægehjælp, når det passer dig.
VORES TÆNDER Tandklinik er en tandlæge lige på Lyngby Hovedgade, og her finder du således en tandlæge i hjertet af Kongens Lyngby.

Den bedste og billigste tandlægeklinik i Kongens Lyngby

Hvis du gerne vil finde en tandlæge som tager højde for din pengepung, men som samtidig ikke går ned på kvaliteten af behandlinger. Så er vi endnu et oplagt tandlægevalg for dig. Vi er nemlig blandt de billigste tandlæger i Kongens Lyngby og hele Storkøbenhavn.

Vi mener ikke, at det i gennemsnit må koste mere at få behandling hos os end det gør hos andre tandlæger i byen. Derudover gør vi også en ekstra indsats for at passe godt på de studerendes tænder. Dette viser sig i vores 20% studierabat. Rabatten gør det muligt for dig som studerende at gå regelmæssigt til tandlæge trods en stram økonomi. Der findes også tilskudsordninger, hvor man som borger, hvis man opfylder nogle særlige betingelser, kan få tilskud. Desuden tilbyder vi finansiering af din tandbehandling gennem vores favorable samarbejdspartner Sundhed+. Kontakt os hvis du gerne vil høre om du er berettiget til tilskud eller læs mere her om priser og tilskud til behandling. Du er også mere end velkommen til at ringe til os for tidsbestilling. Det er også muligt at booke en tid online.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid