Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Parkering Lyngby Hovedgade

Parkering Lyngby Hovedgade

Parkering Lyngby Hovedgade? I hjertet af Kongens Lyngby finder du byens Hovedgade, som blandt andet er omdrejningspunktet for VORES TÆNDER Tandklinik og mange skønne butikker og cafeer i Lyngby. I Kongens Lyngby er der flere gode parkeringsmuligheder, her i blandt på Lyngby Hovedgade, hvorfor du nemt kan klare dit tandlægebesøg eller indkøb uden at være begrænset i at finde parkering. Vidste du, at du kan få 30 minutters gratis parkering lige ude foran vores klinik? Du kan læse meget mere om gratis parkering på Lyngby Hovedgade og andre områder af Lyngby i afsnittet nedenfor.

Gratis parkering Lyngby Hovedgade

Flere steder i Lyngby er der mulighed for gratis parkering. Det eneste du skal huske i den forbindelse, er at sætte P-skiven. Alt afhængigt af, hvor du er i området er der normalt 30 minutters gratis parkering. Dette gælder blandt andet lige ude foran døren til vores tandlægeklink. Udover de mange muligheder for gratis parkering, er der også flere betalings p-kældre i området. I Lyngby Storcenter er første parkeringstime gratis, efterfulgt af en pris på DKK 6,- pr. halve påbegyndt time. Parkeringskælderen har desuden døgnåbent.

Du kan også benytte dig af Q-Parks P-hus mellem Magasin og Fog midt i Lyngby, hvor første time kun koster en flad 20’er. Der er således masser af gode parkeringsmuligheder til dig, som skal besøge Kongens Lyngby.

Kom nemt og sikkert til Kongens Lyngby

Uanset hvilken transportform du benytter dig af er én ting sikkert. Det er nemt at komme til og fra Kongens Lyngby. Fra Lyngby Station, hvor bus, S-tog og metro afgår fra, tager det kun 1 minuts gang til Lyngby Hovedgade, hvor vores tandlægeklinik er placeret.

Bor du i Stor København og omegn er det også en god mulighed at finde cyklen frem, hvorfor der er cykelsti hele vejen fra store dele af København og helt ind til Hovedgaden i Lyngby.

Parker din bil gratis, mens du går til tandlæge

Som skrevet ovenfor er der et hav af parkeringsmuligheder i Lyngby, herunder også mulighed for gratis parkering. Vi anbefaler dog hos VORES TÆNDER Tandklinik at du parkerer i et af de områder, hvor der tilbydes mere end 30 minutters gratis parkering, hvorfor de fleste af vores tandlægebehandlinger tager længere tid. Ved du med garanti at dit tandlægebesøg kan klares på under 30 minutter, har du selvfølgelig mulighed for at benytte dig af Lyngby Hovedgades 30 minutters parkering lige ude foran døren til klinikken.

At klinikken har denne beliggenhed betyder således at det er lettilgængeligt at komme til os i både bil, på cykel eller gåben. Desuden er afstanden til Lyngby Station ganske kort. VORES TÆNDER Tandklinik er derfor en centralt beliggende tandlæge på Lyngby Hovedgade. Er du ikke allerede patient hos os, håber vi at du bliver det. Vi glæder os til at se dig!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid