Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Butikker Lyngby Hovedgade

Butikker Lyngby Hovedgade

Butikker Lyngby Hovedgade? Du kan finde alt fra tandlæger, blomsterforretninger, detailforretninger, gode spisesteder mv på Lyngby Hovedgade. Kongens Lyngby tilbyder et hav af forskellige butikker, som alle centrerer sig om at forkæle og tilfredsstille dig som besøgende i byen. Hos VORES TÆNDER Tandklinik er ønsket også at give dig en god oplevelse hver gang du besøger os.

Tandlægerne Lyngby Hovedgade

I hjertet af Kongens Lyngby ligger vores tandlægeklinik, nærmere placeret på Lyngby Hovedgade skråt over for Magasin. På Hovedgaden finder du massevis af butikker, hvis centrale beliggenhed giver dig en overskuelig og hyggelig indkøbsoplevelse, når du besøger byen.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik får du en centralt beliggende tandlæge, som indbyder patienterne i moderne omgivelser med smil og positivitet. Den centrale beliggenhed giver enhver mulighed for at komme sikkert og nemt til og fra klinikken. Kun et minuts gågang fra klinikken ligger Lyngby Station, hvor buslinjer, S-tog og metro afgår fra. Desuden er der cykelsti fra store dele af Stor København hele vejen til Lyngby Hovedgade. Byen tilbyder således alle former for transportmuligheder til dig, som ønsker at benytte dens mange faciliteter.

Foretrækker du istedet at transportere dig selv frem og tilbage i bil, tilbyder byen også en masse gode parkeringsmuligheder. Læs mere om dette i afsnittet nedenfor.

Gratis parkering på Lyngby Hovedgade

For dig der benytter bilen til og fra Kongens Lyngby er det væsentligt at kende til de gratis parkeringsmuligheder, som byen tilbyder. Lige foran klinikkens hoveddør kan du blandt andet parkere gratis i 30 minutter. Skulle dette tidsinterval ikke være tidsnok har du også mulighed for at benytte Lyngby Storcenters parkeringskælder, hvor første time er gratis, efterfulgt af en pris på DKK 6,- pr. halve påbegyndt time. Parkeringskælderen har desuden døgnåbent.

Bruger du således primært din bil til at transportere dig frem og tilbage tager byen højde for det, hvorfor du nemt kan benytte dig af de mange gode parkeringsforhold.

Det får du i Kongens Lyngby

  • Gode parkeringsmuligheder, herunder gratis parkering
  • Over 100 forskellige butikker
  • En tandlægeklinik du kan være tryg ved – VORES TÆNDER Tandklinik
  • Hyggelige spisesteder

Et hav af muligheder – Butikker Lyngby Hovedgade

Det er ingen hemmelighed at Lyngby er en by med en masse forskellige muligheder. Overfor vores klinik ligger Magasin, hvor du finder inspiration blandt de mange spændende varer og samtidig har mulighed for at nyde et måltid mad i en af forretningens hyggelige spisesteder.

Lidt længere nede af vejen flagrer flagene for det lokale Lyngby Storcenter, som byder dig velkommen med over 100 forskellige butikker. Storcenteret er en kombination af shopping, kultur og oplevelser. Du kan således nemt kombinere dit besøg hos tandlægen efterfulgt af en shoppingoplevelse i en af byens populære butikscentre.

Er du ikke allerede patient hos vores tandlægeklinik, håber vi på at du vil blive det, hvis du bor eller arbejder i Lyngby eller omegn. Vi har åben tilgang for nye patienter og vores største interesse er at give dig en tryg og rar oplevelse. Vi glæder os til at se dig i hjertet af Kongens Lyngby.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid