Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge klinik

Tandlæge klinik

Søger du en ny, professionel og moderne tandlæge klinik? I såfald kan vi hos VORES TÆNDER Tandklinik være et oplagt valg for din søgen. Vores tandlægeklinik består af kompetente tandlæger, tandplejere samt klinikassistenter, som alle gør deres ypperste hver eneste dag for at patienternes oplevelser bliver unikke hver især. Det er vores fornemmeste opgave som tandlæge klinik at byde vores patienter velkommen på en klinik, som inviterer til professionelle tandbehandlinger, tryghed og rolige omgivelser, hvor der er plads til individuelle ønsker og behov. Nedenfor kan du læse meget mere om vores tandlægeklinik. Du er selvfølgelig også altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål til klinikken, specifikke behandlinger eller mere viden herom.

Tandlæge klinik i hjertet af Lyngby

Vores klinik er centralt placeret i hjertet af Kongens Lyngby, lige overfor Magasin og Lyngby Storcenter, på hjørnet af Lyngby Hovedgade og Lyngby Torv. Med kun 350 meter til Lyngby Station bliver det nemt for dig som patient at komme frem og tilbage. Dette er hvad enten du bor i Lyngby eller omegn eller andre omkringliggende byer. Fra Stationen afgår både busser og tog og om ganske få år kan du desuden benytte Letbanen, som stort set får stoppested ved indgangen til klinikken.

Der er gode parkeringsmuligheder for de af vores patienter som kommer i bil til klinikken. Lige ude foran døren kan du parkere gratis i 30 minutter. Hvis det bliver lige knebent nok anbefaler vi, at du parkerer på Kastanievej, lige ved Lyngby Private Skole. Også her kan du parkere gratis og endda i hele to timer. Udover de mange muligheder for gratis parkering, er der også flere betalings p-kældre i området. I Lyngby Storcenter er første parkeringstime gratis, efterfulgt af en pris på DKK 6,- pr. halve påbegyndt time. Parkeringskælderen har desuden døgnåbent.

VORES TÆNDER – Et fælles ansvar

Som vores navn antyder bygger vores tandlægeklinik på et fælles ansvar. Som erfaren tandlæge klinik sætter vi en ære i at vejlede vores patienter om den forebyggende tandpleje og eventuelle tandbehandling. Vi vil gerne tage ansvaret for at hjælpe dig til sunde tænder gennem hele livet. I hvert fald vil vi i samarbejde med vores patienter gøre vores ypperste for det. Ofte ser vi kun vores patienter et par gange om året, hvorfor det er vigtigt at du som patient også selv tager ansvar for din tandsundhed. Derfor skal tandbørsten gerne være din bedste ven, to gange om dagen, hver eneste dag. Desuden er det vigtigt at du supplerer med tandtråd og anden forebyggende tandpleje, som foregår i hjemmet.

Når det er sagt så er det vigtigt at du kommer til dine regelmæssige undersøgelser mindst én gang om året for at få dine tænder efterset og renset. Ved tandeftersynet finder vi i fællesskab frem til den rette tandpleje og eventuelle behandling for dig under hensyn til din generelle tandsundhed, pengepung, æstetiske løsninger eller andre hensyn.

En tandlæge klinik du kan stole på

Det er vigtigt for os som tandlæge klinik, at du føler dig i trygge hænder, når du besøger os. Derfor er vores værdier: tillid, faglighed og kvalitet. Vi mener nemlig at vejen til sunde tænder gennem hele livet sker bedst ved at gøre det til en positiv oplevelse at gå til tandlægen – hver eneste gang. For at gøre det til en rar oplevelse lægger vi stor vægt på tillid i vores dagligdag. Tillid er vores vigtigste valuta, da det er gennem tillid, at vi måler vores succes på din oplevelse af besøget hos os og ikke mindst din lyst til at komme igen og anbefale os til andre.

Derudover så er det vigtigt for os at vores patienter har tillid til at vores anbefalinger er de bedste for den pågældende patient. Derfor er vi også meget gennemsigtige med alt vi foretager os. Forinden en behandling får du et behandlingsoverslag som både indeholder den pågældende behandling samt prisen. Det gør vi fordi vi gerne vil levere en ærlig og samvittighedsfuld tandbehandling, hvor du på forhånd ved hvad tandlægebesøget kommer til at koste og hvad der skal ske. Hos os kender du altså altid til pris og procedure på forhånd.

Professionalisme, faglighed og høj kvalitet

Vores professionalisme, faglighed og kvalitet er din garanti for den rette behandling for dig. Derfor tilbyder vi de bedste og nyeste metoder inden for tandbehandlinger og tandpleje. Samlet dækker vi alle tandbehandlinger da vores behandlere har bred erfaring på de mest almindelige tandbehandlinger. Desuden har behandlerne specialiseret sig yderlige i enkelte dele af faget. På den måde supplerer teamet af behandlere hinanden, således at vi kun i meget sjældne tilfælde henviser til en specialtandlæge såsom kæbekirurg eller orthodontist.

Vores høje faglighed er din garanti for den rette behandling for dig. Vi sætter samtidig en ære i at tage fagligheden ud af problematikken og forklare udfordringerne i lægmandssprog. Vi håber på at være din foretrukne tandlæge klinik!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid