Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæge Lyngby Torv 11

Tandlæge Lyngby Torv 11

Tandlæge Lyngby Torv 11. Leder du efter en tandlæge centralt placeret i Kongens Lyngby, så er vi et oplagt tandlægevalg. VORES TÆNDER er en erfaren tandlægeklinik, som tilbyder tandlægebehandlinger i højeste kvalitet. Vores klinik har været igennem en rivende udvikling fra 2016, hvor klinikkens nuværende klinikejer Paulina Kempa overtog klinikken fra tidligere tandlæge Janne Riis. På daværende tidspunkt lå klinikken på Lyngby Torv 11. I dag finder du vores nymoderne klinik på Lyngby Hovedgade 66B lige over for Magasin, hvor klinikken er udvidet fra 2 klinikrum til 5 i 2017. Desuden er vores team i takt med udviklingen vokset fra 4 til 25-30 medarbejdere. Dette er en udvikling vi er meget stolte af. Ligesom vi er meget stolte af vi i februar 2019 blev kåret til bedste klinik i Norden. Nedenfor kan du læse meget mere om vores historie og udvikling gennem årene.

Historien bag VORES TÆNDER Tandklinik

Tandlæge og klinikejer Paulina Kempa overtog i 2016 klinikken på Lyngby Torv 11, for derefter at udvide til en større og mere moderne tandlægeklinik i 2017. I dag er klinikken centralt placeret i Kongens Lyngby på hjørnet af Lyngby Hovedgade og Lyngby Torv. Klinikken ligger desuden blot et stenkast fra Lyngby Station og Jernbanepladsen, hvor busserne, S-tog og metro afgår fra. Om ganske få år kan du desuden benytte Letbanen, som stort set får stoppested ved indgangen til klinikken.

For tandlæge Paulina Kempa har der aldrig været tvivl om, at det netop var tandlæge hun skulle være. Med mere end 8 års erfaring som klinikejer og ca. 15 år som tandlæge ved hun, hvad der skal til for at levere en kvalitetsrig behandling, som tager tager afsæt i hver enkelt patients ønsker og behov. For Paulina og de resterende medarbejdere er det vigtigt at levere en ærlig og samvittighedsfuld behandling, hvorfor der aldrig skal være nogle uventede overraskelser. Derfor udarbejder hver enkel behandler en konkret behandlingsplan, således at patienten altid har vished over procedure og pris. Vores største interesse som erfaren tandlægeklinik er, at det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen – hver gang!

Kåret til bedste klinik i Norden

På ganske kort tid steg patientantallet og i 2019 blev klinikken kåret til bedste klinik i Norden. Forklaringen kan b.la findes gennem klinikkens fokus på tillid, jordnært sprog uden for mange fagudtryk, gennemsigtige priser samt høj faglighed og kvalitet. Ligeledes ligger klinikken vægt på små effektive teams, hvor tandlæge, tandplejer og klinikassistent hver især gør det, de er bedst til. På klinikken arbejders der særligt med tillid, faglighed og kvalitet. Tillid er den vigtigste valuta.

“Som en af byens nyere klinikker ved vi, at vi skal gøre alt, hvad vi overhovedet kan for at vinde patienternes tillid. Tillid er vores vigtigste valuta, og vi arbejder med tillid i alle vores berøringsflader med patienten.” 
Tandlæge Paulina Kempa  

I klinikkens navn VORES TÆNDER ligger det fælles ansvar for patienternes tandsundhed, som Paulina og de resterende af klinikkens medarbejdere ønsker at have fokus på. Ydermere er det af stor vigtighed hos VORES TÆNDER Tandklinik, at patienterne er medbestemmende i behandlingsprocessen. Patienterne får på den måde altid et valg om behandling, hvad enten der ønskes en æstetisk flot løsning eller en funktionel løsning, som tager hensyn til pengepungen. På klinikken oplever patienterne nærvær og personlighed. ”Hos os er man som patient af samme årsag også kun tilknyttet én tandlæge. Det oplever vi, at mange patienter synes godt om.” Klinikejer Paulina Kempa.

Ønsker at du være ny patient hos os, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at tage i mod dig og give dig en god oplevelse og en behandling af højeste kvalitet.

Tandlæge Lyngby Torv – Et fælles ansvar

Som tandlæge og tandplejerklinik sætter vi en ære i at vejlede dig om den forebyggende tandpleje og eventuel tandbehandling. Vi tager gerne ansvaret for at hjælpe dig til sunde tænder gennem hele livet. Ofte ser vi dog kun vores patienter et par gange om året, og derfor er det særlig vigtig at du også selv tager ansvar for din tandsundhed og husker tandbørsten, tandtråden og eventuelt anden forebyggende tandpleje, som foregår i hjemmet. Det er desuden vigtigt, at du går til tandlægen mindst én gang om året for at få dine tænder efterset. Ved eftersynet finder vi i fællesskab frem til den rette tandpleje og eventuelle behandling for dig under hensyn til din generelle tandsundhed, pengepung, æstetiske løsninger eller andre hensyn.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken!

Fandt du ikke lige det du søgte – måske du vil synes godt om vores anden tandklinik.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid