Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tryklåsprotese priser

Tryklåsprotese priser

Tryklåsprotese priser? Hvad er en tryklåsprotese? Hvordan vedligeholdes den? Og hvilke fordele er der forbundet med valget om en tryklåsprotese. Disse spørgsmål og mange flere ønsker vi at besvare i nedenstående blogpost, hvor emnet er tryklåsprotese.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål, som fortsat ikke er blevet besvaret er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig i henhold til din specifikke tandsituation.

Hvad er en tryklåsprotese?

En tandprotese er en erstatning for en eller flere manglende naturlige tænder. Tandproteser anvendes af mange mennesker, da kun meget få mennesker er i stand til at bevare alle deres naturlige tænder gennem hele deres liv. Således er en tandprotesebehandling helt normal.

Som navnet måske antyder så sidder en tryklåsprotese, modsat andre proteser, fast i gummeren. Protesen er også kendt under navnet klikprotese. En sådan type protese er det nærmeste, du som patient kan komme på dit naturlige tandsæt. Derfor anbefaler vi også valget om en tryklåsprotese hos VORES TÆNDER Tandklinik. Med denne type protese er der ingen begrænsinger for, hvad du må spise uden at overbelaste protesen. Det og mange flere fordele kan du læse yderligere om afslutningsvis i indlægget.

En tryklåsprotese er optimal for de patienter, som ønsker en dagligdag, der er mindst muligt præget af, at tandsættet indeholder en protese. Tryklåsprotesen er særlig anbefalelsesværdig, hvis gummerne i undermunden viser sig at være meget flade. Dette kan nemlig have betydning for, at almindelig proteser ikke kan sidde ordentligt fast og derfor kan falde ud på meget uheldige tidspunkter. Med en tryklåsprotese får du samtidig en ganefri protese i overmunden, da der ikke behøver dannes et vakuum for at holde protesen fast.

Hvilke typer tandproteser findes der?

Der findes forskellige typer af tandproteser. Alt efter din specifikke tandsituation, vil en af vores erfarne og professionelle tandlæger vurdere og guide dig i, hvilken type protese, som vil være den bedste i dit tilfælde. Når det er sagt så er det selvfølgelig helt op til dig som patient at takke ja til behandlingen. Forinden en eventuel protesebehandling vil du kende til både procedure og pris. Vi tager naturligvis altid hensyn til dine ønsker og behov samt økonomiske situation.

Der findes tre forskellige former for tandproteser: helproteser, delproteser og tryklåsproteser. I nogle få tilfælde kan en smileprotese også komme på tale, som en  midlertidig løsning i et behandlingsforløb. Især hvis der er talte om manglende tænder i fronten.

Hvordan foregår behandlingen? Tryklåsprotese priser

En tryklåsprotese kan monteres i munden på to forskellige måder. Måderne afhænger af, hvordan dine egne tandrødder har det. Derfor kan behovene også være forskellige. Hvis dine egne tandrødder ikke længere er intakte betyder det at tandlægen må konstruere nye. Dette bliver gjort ved at indsætte tandimplantater i kæbeknoglen. Dermed vil tryklåsprotesen være urokkelig og have samme sikkerhed som naturlige tandrødder. For at protesen kan sidde fast på implantaterne vil tandlægen påmontere små låse på implantatet, som kun vil være til at ane, hvis protesen tages af. Inde i protesen vil der være monteret en lignende lås, som gør det muligt, at du kan “klikke” protesen fast til den “kunstige tandrod”.

Hvis du som patient stadig har intakte tandrødder, vil det være muligt at påsætte tryklåsprotesen præcis på samme måde, men hvor låsen i stedet er fastsat i dine egne tandrødder og ikke de konstruerede. Selve implantatet er oftest fremstillet i titanium, hvilket sikrer, at din krop ikke frastøder den. Udfra din pågældende situation vil prisen også variere herefter. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på en tryklåsprotese.

Hvordan vedligeholder jeg min tandprotese?

Uanset hvilken tandprotese du har skal den holdes ren ligesom resten af vores naturlige tænder. Dette gøres ved at tage protesen ud af munden og børste den grundigt. Præcis som vi kender det i forvejen med resten af vores tandsæt. Samtidig kan det være en god idé at skylle protesen ofte eller efter måltider, da madrester nemt kan sætte sig fast op under.

Du kan nøjes med at anvende koldt vand og almindelig håndsæbe, når du skal rengøre din tandprotese. Det er dog vigtigt ikke at anvende varmt vand, da dette kan ændre formen på protesen. Man kan også anvende tandpasta men vær dog her opmærksom på ikke at anvende en tandpasta der er kraftigt slibende. Det er endvidere vigtigt at du overholde dine regelmæssige tandeftersyn så din behandler hele tiden kan følge din behandling. For mange svinder gummerne ind, og dermed skal protesen tilpasses løbende hos tandlægen. Derudover anbefaler vi at du lytter til din tandlæges råd og anbefalinger, hvorfor du vil opleve det bedste resultat med din tandprotese.

Fordelene ved en tryklåsprotese

Der findes en række fordele ved at få monteret en tryklåsprotese. Disse fordele har vi listet op nedenfor:

  • Et godt og billigt alternativ til tandimplantater.
  • En god og fastsiddende løsning, som nemt kan klikkes af, når du har brug for det.
  • Den type proteseløsning, der kommer tættest på at føles som dit naturlige tandsæt.
  • Den sidder fast. Dermed undgår du at den falder ud eller er generende i munden.
  • Den kan erstatte en hel overkæbe eller flere manglede tænder.
  • Den kan være ganefri.
  • Den giver større livskvalitet, da du ikke behøver bekymre dig om en løs protese.

Tryklåsprotese priser

Det er en stor beslutning at vælge at bære protese. Det er ikke noget, man bare lige vælger fra dag til dag, og ofte er det en langvarig process, som koster mange spekulationer og overvejelser. Derfor er det alfa omega, at man i en sådan situation bliver guidet korrekt.

Tryklåsprotese priser? En tryklåsprotese vil for mange være en ideel løsning, hvis resultatet skal være tæt på et naturligt tandsæt, og samtidig økonomisk forsvarligt. En tryklåsprotese er nemlig det tætteste, du kommer på tandimplantater, som stadig er til at betale. Når det er sagt så er hver eneste behandling individuel, hvorfor prisen vil være det samme. Der er således mange faktorer der spiller ind for at vi kan udregne din specifikke pris. Derfor anbefaler vi også at du kontakter os og at vi får dig ind til en konsultation på klinikken. På baggrund heraf kan vi udregne en behandlingspris, hvorefter du kan takke ja eller nej med kendskabet til prisen. Husk desuden på at vi hos VORES TÆNDER både tilbyder rabat, tilskud samt finansiering af din tandbehandling gennem Sundhed+.

Det er vigtigt for os at du altid selv har vished over både pris og procedure forinden en behandling. Hos VORES TÆNDER Tandkliniker din tandsundhed vores fælles ansvar.

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid