Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Akut tandlægetid

Akut tandlægetid

Alle mennesker kan få brug for en akut tandlægetid. Trods dét at vi mennesker gennem årene er blevet meget bedre til vedligeholde en sund mundhygiejne, kan det alligevel ske, at noget akut opstår. Du kan være uheldig at falde på din cykel, og i den forbindelse flække en tand, tabe en fyldning eller af en helt anden grund have brug for akuthjælp. Uagtet hvilken situation du står i samt hvad der har forårsaget det akutte tandproblem, så kan vi som akut tandlæge være dig behjælpelig.

HVAD ER EN AKUT TANDLÆGE?

En akut tandlæge er til for dig, som pludselig har fået tandpine eller andre akutte tandproblemer, uden for din egen tandlæges åbningstider. Hvis dine tandproblemer er af så smertefuld karakter, at det ikke kan vente til din egen tandlægen åbner igen, så kan du med fordele søge hjælp hos akuttandlægen. Akuttandlægen er tilgængelig inden for normal åbningstid, men også i ydertimerne, hvor de fleste andre tandlægeklinikker har lukket. Desuden har akut tandlægen åbent i weekenden. Har du fået tandpine, eller er dine tænder kommet til skade på anden vis, så kan du altid kontakte akuttandlægen. Med en akut tandlægetid risikerer du aldrig at gå rundt med tandsmerter i længere tid end højest nødvendigt!

TANDPINE OG TANDSMERTER

Akutopstået tandproblemer er ofte en generende og smertefuld oplevelse. Tandsmerter er din munds måde at fortælle dig på, at noget er, som det ikke bør være. Af denne grund er det vigtigt at du ikke blot ignorerer smerterne. Det er vigtigt at de akutte tandsmerter ikke får lov til at udvikle sig yderligere. Det er her vi som akut tandlæge kommer ind i billedet. Med en akut tandlæge kan du altid vide dig sikker på, at du kan få den nødvendige hjælp, uagtet dag og tidspunkt. Du risikerer derved ikke at skulle gå rundt med tandsmerter i længere tid end højest nødvendigt.

Smerter af enhver art, er vigtige at tage alvorligt. Mange antager at tandpine forsvinder af sig selv med tiden, ligesom det er tilfældet med en masse andre former for dagligdags ømheder. Dette er dog ikke tilfældet. Med akut tandpine forsøger din krop at fortælle dig noget vigtigt! Af denne grund skal du ikke tøve med at kontakte tandlægen. Jo hurtigere du bliver behandlet, jo lettere vil det være at lindre dine smerter og beskytte dine tænder.

HVORNÅR ANBEFALES DET AT JEG KONTAKTER AKUTTANDLÆGEN?

Der kan være mange årsager til at kontakte en akut tandlæge, hvis din egen tandlæge har lukket. Helt generelt anbefales det at søge tandlæge, hvis du oplever smerter i tænderne. På den måde kan du også være sikker på, at din tilstand ikke forårsager værre tandproblemer, hvis der gøres noget ved problemet i tide. Visdomstænder samt frembrud af disse kan være blandt de mest smertefulde tandsmerter. Når ens visdomstænder bryder frem, opstår der ofte betændelse i det omkringliggende tandkød. Du kan desuden opleve, at der ikke er plads til at dine visdomstænder kan bryde korrekt frem i munden. Dette er i de fleste tilfælde også en smertefuld oplevelse. Tillige kan der forekomme hævelse i det pågældende område, hvilket forhindrer kæben i at lukke ordenligt. I alvorlige tilfælde gør disse smerter det vanskeligt at synke. Det er ikke blot dine visdomstænder, som kan volde dig problemer.

En knækket tand der er slået ud er desværre meget almindeligt og dette kan gå i mange retninger, hvis den rette behandling ikke finder sted hurtigst muligt. En flækket tand kan tillige være af smertefuld karakter. Det er vigtigt at du husker på, at uanset årsag til dine tandsmerter anbefaler vi, at du opsøger tandlæge hurtigst muligt.

TANDLÆGE LØRDAGSÅBENT

Akutte tandproblemer opstår oftest på ubekvemme tidspunkter. Af denne grund er det vigtigt at kende til en tandlægeklinik, som kan hjælpe dig, hvis du har akutte tandsmerter. Hos VORES TÆNDER Tandklinik ønsker vi at være din foretrukne akut tandlæge, hvorfor vi imødekommer dette ønske med udvidede åbningstider således, at du kan få hjælp, når du har aller mest brug for det.

Vi har åbent om lørdagen, hvor de fleste andre tandlægeklinikker rundt omkring har lukket. Uanset om du er ny eller eksisterende patient kan vi hjælpe dig med dit akutte tandproblem. Vores team af tandlæger har stor viden og erfaring inden for det akutte område, hvorfor vi med garanti kan hjælpe dig efter dine egne ønsker og behov. Har du blot spørgsmål til din pågældende tandsituation er du også meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at dele ud af vores erfaring til at råde og vejlede dig i den rigtige retning. Dette med forbehold for dine specifikke ønsker og behov.

AKUT TANDLÆGETID KØBENHAVN

Som med så mange andre ting er København en by med masser af muligheder. København er ligeledes en by med rigtig mange forskellige tandlægeklinikker. Mange af disse klinikker tilbyder også akut tandlægehjælp. Af denne grund vil der ofte være bedre muligheder for at komme til en akut tandlæge i København end så mange andre steder i Danmark. Dermed ikke sagt, at der ikke findes tandlægeklinikker over hele landet, som tilbyder akut tandlægetid, for det gør der! Udbuddet er dog langt større i København. Hvis man derfor overvejer at finde en akut tandlæge, og der ikke umiddelbart er en tandlæge med samme service i ens omegn, er det værd at overveje en tandlæge i København og omegn med akut tandlægehjælp.

HVAD KOSTER EN AKUT TANDLÆGE?

Prisen hos en akut tandlæge kan variere meget. Prisen afhænger af, hvilken specifik situation du befinder dig i samt, hvor hurtig du er om at blive tilset samt behandlet. Jo hurtigere du reagerer på dine tandsmerter, jo større er chancen for at problemet ikke når at udvikle sig til et værre stadie. Hos VORES TÆNDER Tandklinik er vi en akut tandlægeklinik med lave priser. Desuden betaler du kun et fast lavt akut-gebyr, hvis du ikke allerede i forvejen er vores patient. Hos mange andre tandklinikker betaler du tårnhøje akutgebyrer. Dette er ikke tilfældet hos os. Du kan desuden få en akut tandlægetid, når det passer dig. Vi vil gerne være din fortrukne akut hjælp!

AKUT TANDLÆGE DØGNÅBEN

Akutte tandsmerter opstår ofte på ubekvemme tidspunkter. Uagtet hvad der forårsager smerterne er enhver form for smerte vigtig at tage alvorlig. Det er afgørende at finde årsagen til det smertegivende problem samt blive behandlet i en fart. Af denne grund er akuttandlægen altid til din rådighed. Det kan føles som uendelig tid, hvis man skal gå rundt og vente fra fredag og helt indtil mandag morgen med at blive tilset og dermed smertelindret. Heldigvis er dette ikke tilfældet, når du kontakter en akut tandlæge nær dig.

Hos vagttandlægen i Lyngby kan du benytte dig af klinikkens dygtige og kompetente personale, der til enhver tid vil gøre deres ypperste for at tilse og ikke mindst behandle dig, som har akutte problemer med tænderne. Klinikken har den åbenlyse fordel, at den med sin centrale beliggenhed er nem at komme til i både bil, bus, tog og ikke mindst på gåben. Har du brug for en akut tandlæge, er klinikken således altid behjælpelige!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i Nordsjælland

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Book tid