Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Akut tandlægetid

Akut tandlægetid

Alle mennesker kan få brug for en akut tandlægetid. Trods dét at vi mennesker gennem årene er blevet meget bedre til at vedligeholde vores tænder og en generel sund mundhygiejne, kan det alligevel ske, at noget akut opstår. Uagtet om der er tale om en pludselig tandpine, en ødelagt tand eller en anden tandlægemæssig nødsituation, kan en akut tandlægetid være forskellen mellem ubehag og lettelse. Nedenfor vil vi udforske vigtigheden af akut tandlægetid og give dig nogle nyttige tips til at finde og håndtere en akut tandlæge, når behovet opstår.

Har du spørgsmål eller akut brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os på telefonnummer: 45 87 22 61. Vi står klar til at hjælpe dig og give dig en nærværende og tillidsfuld behandling.

HVAD ER EN AKUT TANDLÆGE?

En akut tandlæge er til for dig, som pludselig har fået tandpine eller andre akutte tandproblemer, uden for din egen tandlæges åbningstid. Hvis dine tandsmerter er så karakteristiske, at det ikke kan vente til din egen tandlæge åbner igen, kan du med fordel søge hjælp hos en akut tandklinik. Hos VORES TÆNDER Tandklinik fungerer vores klinik både som almindelig og akut tandklinik. Som akut tandlæge er vi derfor både tilgængelige inden for normal åbningstid, men også i ydertimerne, hvor de fleste andre tandlægeklinikker har lukket. Desuden har vi åbent i weekenden, dog med få undtagelser i udvalgte ferieperioder. Har du fået tandpine, eller er dine tænder kommet til skade på anden vis, kan du altid kontakte os som foretrukne akut tandlæge. Med en akut tandlægetid risikerer du aldrig at gå rundt med tandsmerter i længere tid end højest nødvendigt!

Akut tandlægetid er en hurtig og øjeblikkelig tandlægeservice, der er tilgængelig for dem, der oplever pludselige tandlægeproblemer eller nødstilfælde. Det kan omfatte tandpine, knækkede tænder, tabte fyldninger eller kroner, tandkødsinfektioner eller andre akutte tandproblemer. Formålet med akut tandlægetid er at tilbyde øjeblikkelig lindring og behandling, når det er mest nødvendigt.

TANDPINE OG TANDSMERTER

Akutopstået tandproblemer er ofte en generende og smertefuld oplevelse. Tandsmerter er din munds måde at fortælle dig på, at noget er, som det ikke bør være. Af denne grund er det vigtigt at du ikke blot ignorerer smerterne. Det er vigtigt at de akutte tandsmerter ikke får lov til at udvikle sig yderligere. Det er her vi som akut tandlæge kommer ind i billedet. Med en akut tandlæge kan du vide dig sikker på at få den nødvendige hjælp, når du måtte have brug for det. Du risikerer derved ikke at skulle gå rundt med tandsmerter i længere tid end højest nødvendigt.

Smerter af enhver art, er vigtige at tage alvorligt. Mange antager at tandpine forsvinder af sig selv med tiden, ligesom det er tilfældet med en masse andre former for dagligdags ømheder. Dette er dog langt fra tilfældet. Med akut tandpine forsøger din krop at fortælle dig noget vigtigt! Af denne grund skal du ikke tøve med at kontakte tandlægen. Jo hurtigere du bliver behandlet, jo lettere vil det være at lindre dine smerter og beskytte dine tænder fremadrettet.

HVORNÅR ANBEFALES DET AT JEG KONTAKTER AKUTTANDLÆGEN?

Der kan være mange årsager til at kontakte en akut tandlæge, hvis din egen tandlæge har lukket. Helt generelt anbefales det at søge tandlæge, hvis du oplever smerter i tænderne. På den måde kan du også være sikker på, at din tilstand ikke forårsager værre tandproblemer, hvis der gøres noget ved problemet i tide. Visdomstænder samt frembrud af disse kan være blandt de mest smertefulde tandsmerter. Når ens visdomstænder bryder frem, opstår der ofte betændelse i det omkringliggende tandkød. Du kan desuden opleve, at der ikke er plads til at dine visdomstænder kan bryde korrekt frem i munden. Dette er i de fleste tilfælde også en smertefuld oplevelse. Det er vigtigt at du husker på, at uanset årsag til dine tandsmerter anbefaler vi, at du opsøger en tandklinik hurtigst muligt. Vi har åben tilgang for patienter og vil meget gerne hjælpe dig med en akut tandlægetid!

TANDLÆGE LØRDAGSÅBENT

Akutte tandproblemer opstår oftest på ubekvemme tidspunkter. Af denne grund er det vigtigt at kende til en tandlægeklinik, som kan hjælpe dig, hvis du har akutte tandsmerter. Hos VORES TÆNDER Tandklinik ønsker vi at være din foretrukne akut tandlæge, hvorfor vi imødekommer dette ønske med udvidede åbningstider således at du kan få hjælp, når du har brug for det.

Vores klinik holder åbent om lørdagen, hvor de fleste andre tandlægeklinikker har lukket. Dog med undtagelse af nogle få udvalgte ferieperioder. Uanset om du er ny eller eksisterende patient kan vi hjælpe dig med dit akutte tandproblem. Vores team af behandlere har stor viden og erfaring inden for det akutte område, hvorfor vi med garanti kan hjælpe dig efter dine egne ønsker og behov. Har du blot spørgsmål til din pågældende tandsituation, er du også meget velkommen til at kontakte os. Vores kompetente team sidder altid klar til at råde og vejlede dig i den rigtige retning. Dette med forbehold for dine specifikke ønsker og behov.

HVAD KOSTER EN AKUT TANDLÆGE?

Prisen hos en akut tandlæge kan variere meget. Prisen afhænger blandt andet af, hvilken specifik situation du befinder dig i, samt hvor hurtig du er om at blive tilset og behandlet. Jo hurtigere du reagerer på dine tandsmerter, jo større er chancen for at problemet ikke når at udvikle sig til et værre stadie. Hos VORES TÆNDER Tandklinik fungerer vi både som almindelig tandklinik og akut tandlæge. Derfor koster det heller ikke noget at få en akut tid hos os, hvis du i forvejen er patient. Er du omvendt ny patient, tillægger vi din behandling et beskedent akut-gebyr. Vores gebyr er dog sat meget lavere end mange andre tandklinikker, der tilbyder akut tandlægehjælp. Vi vil gerne være din fortrukne akut hjælp!

AKUT TANDLÆGE DØGNÅBEN

Uanset hvad der ligger til grund for dine tandsmerter, er enhver form for smerte vigtig at tage alvorlig. Det er afgørende at finde årsagen til det smertegivende problem samt blive behandlet i en fart. Af denne grund er en akut tandlæge aktuel for dig, der måtte opleve tandgener udenfor din egen tandlæges åbningstid. Det kan føles som uendelig tid, hvis man skal gå rundt og vente flere dage med at blive tilset og dermed smertelindret. Heldigvis er dette ikke tilfældet, når du kontakter en akut tandlæge nær dig. Som akut tandklinik sørger vi at have plads til akutte patienter hver eneste dag.

Det er dog vigtigt at du kontakter os hurtigst muligt, da tiderne ofte bliver hurtigt besat. Kan vi som akut tandklinik ikke selv tilbyde dig en tid på vores klinik i Lyngby, sørger vi naturligvis for at råde og vejlede dig bedst muligt, således at du kan blive afhjulpet hurtigst muligt. Hos vagttandlægen VORES TÆNDER i Lyngby kan du benytte dig af klinikkens dygtige og kompetente personale, der til enhver tid vil gøre deres ypperste for at tilse og ikke mindst behandle dig, som har akutte tandsmerter. Klinikken har den åbenlyse fordel, at den med sin centrale beliggenhed er nem at komme til i både bil, bus, tog og ikke mindst på gåben.

Vi håber på at være din foretrukne akut tandlæge i hjertet af Lyngby!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid