Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Forside » Av min tand

Av min tand

På trods af, at vi er blevet meget bedre til at passe på vores tænder så har vi næsten alle sammen oplevet tandsmerter. Oftest er årsagen til tandsmerterne ukendt. Faktisk kan det være rigtig svært at afgøre, hvor smerterne kommer fra. Af denne grund er det vigtigt at opsøge tandlæge hurtigst muligt, så årsagen til smerterne kan findes.

Opsøg din tandlæge!

Førhen var tandpine et stort problem. Det problem er dog i dag blevet mindre. Det skyldes at vi er blevet meget bedre til, at passe på vores tænder. Det sker blandt andet med hjælp fra tandbørsten, som de fleste bruger to gange dagligt. Alligevel kan man dog godt være uheldig at få ondt i én eller flere tænder.

Når man begynder at få ondt i en tand, er det altså af stor vigtighed at man opsøger sin tandlæge hurtigst muligt. Der er nemlig ikke noget mere irriterende end, at gå rundt med en øm tand. Derfor opfordrer vi hos VORES TÆNDER Tandklinik altid vores patienter til, at ringe for en akut tid, såfremt man oplever meget smerte i én eller flere tænder.

De hyppigste årsager til tandsmerter

Der kan være rigtig mange grunde til, at man oplever smerter i tænderne. Vi har listet de hyppigste årsager op herunder:

  • Hul i tanden. Små huller vil normalt ikke forårsage smerte, men når hullet får en hvis størrelse kan tanden forårsage mange smerter.
  • Tandrodsbetændelse. Hvis man har gået rundt med et hul i en tand i længere tid, der har fået lov til at vokse sig større, kan man risikere at blive ramt af tandrodsbetændelse. Det er smertefuldt og kræver hurtig behandling.
  • Tandkødsbetændelse. Skyldes bakterier, som efterlades i munden og som derefter angriber tandkødet. Normalt vil tandkødet hæve op og blive ømt.
  • Paradentose. Hvis man igennem længere tid har døjet med tandkødsbetændelse uden at forbedre sin mundhygiejne, kan der gå betændelse i den knogle som tænderne sidder fast i.
  • Visdomstænder. Manglende frembrud af disse.
  • Følsomme tandhalse på grund af for kraftig tandbørstning – oftest er det dog lettere smerter.

Kontakt din tandlæge hos VORES TÆNDER Tandklinik

Det er stort set umuligt selv at finde ud af hvorfor man har smerter. Heldigvis er vi hos VORES TÆNDER Tandklinik rigtig gode til, at gennemskue disse smerter. På baggrund af det kan du altså som patient hos os slippe for mange smerter, hvis du vel og mærke husker at kontakte os ligeså snart du oplever tandsmerter.

Det er dog ofte muligt, at forhindre tandpine. Dette gøres ved, at holde en god mundhygiejne. Det vil sige, at man sørge for, at børste tænderne grundigt flere gange om dagen, ligesom man også bør bruge tandtråd regelmæssigt.

Regelmæssig tandlæge kontroller er også vigtige for, at forebygge eventuelle tandsmerter. Mange undlader desværre, at gå til tandlægen regelmæssigt – flere da de lider af tandlægeskræk. Hos VORES TÆNDER Tandklinik gør vi derfor meget for, at gøre dit regelmæssige tandlægebesøg til en god oplevelse. Således du trygt kan komme til os, hvis du skulle opleve problemer med tænderne.

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal medVi samarbejder med

×

Menu

Skriv til os

Book tid