Tandlæge og Tandlæger Paulina Kempa

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling.

Ring 45 87 22 61

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Forside » Tandlæger

Tandlæger

Leder du efter erfarne og professionelle tandlæger, som kan sikre dine tænder og mundregion den bedste fremtid? Så mener vi hos VORES TÆNDER Tandklinik at vi kan være et oplagt tandlægevalg for dig. Vi er et kompetent team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som alle er specialister på hver deres område af tandlægefaget. På klinikken har vi fokus på dig som patient, og hver enkel behandling eller undersøgelse tager afsæt i den enkeltes ønsker og behov.

Vi vil tillige gerne levere en ærlig og samvittighedsfuld behandling hver eneste gang, hvorfor vores priser og behandlingsprocedure er gennemsigtige. Som patient hos ved du således altid hvilken behandling som vil være den bedste for dig og hvad den vil koste. Herefter er det helt op til dig som patient at vurdere, hvorvidt det er noget du vil takke ja til. Vores største interesse er dine tænders sundhed.

Professionel og billig tandlæge

Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder vi enhver form for tandbehandling til patientvenlige priser. Vores priser er sat så du i gennemsnit ikke betaler mere hos os end hos andre tandlægeklinikker. Det synes vi kun er fair. Dermed bliver det muligt for alle mennesker uanset økonomisk baggrund at passe godt på sine tænder.

På klinikken tilbyder vi tilskud, rabat og finansiering af din tandbehandling. Er du studerende kan du opnå 20% i studierabat på frie ydelser. Med frie ydelser menes de behandlinger, hvor vi som tandlægeklinik selv må fastsætte prisen. De faste ydelser er omvendt dem som er reguleret af en overenskomst mellem Tandlægeforeningen og De Danske Regioner. Disse priser må vi ikke ændre eller give rabat på. De faste ydelser gør sig gældende for alle tandlægeklinikker, hvorfor prisen vil være den samme uanset hvilken tandlægeklinik du vælger.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker specifik råd og vejledning til din pågældende tandsituation. Vi vil altid gøre vores ypperste for at finde den bedste behandling til dig med udgangspunkt i dine ønsker og økonomiske forudsætninger.

Vores patienter er i centrum

Hos VORES TÆNDER Tandklinik måler vi vores succes gennem vores patienters oplevelser og lyst til at komme igen. Derfor sætter vi altid vores patienter i centrum. Som erfaren tandlæge klinik ved vi, hvor stor andel ens tandsæt har for den generelle sundhed. Som vores navn antyder gør vi derfor også en dyd ud af, at det er VORES TÆNDER og at vi i fællesskab skal finde frem til den bedste løsning for lige netop dig. Eftersom vi kun ser vores patienter et par gange om året er det vigtigt at du som patient også selv gør en indsats. Dette vil vi meget gerne hjælpe og guide dig til hvordan.

Som patient os er du i meget trygge og ikke mindst omsorgsfulde hænder. Det handler således om dig og dine specifikke ønsker og behov. Ønsket er at give dig den bedste oplevelse – hver gang. Dette er på alle tænklige områder. Derfor sætter vi også ind på både at lære dig at kende, gøre dig rolig og tryg i vores omgivelser samt forstå dine udfordringer eller problematikker. På den måde kan vi i fællesskab finde frem til en løsning som gør dig glad og tilfreds.

Vores tandlæger tager højde for din tandlægefrygt

Er du én af de mange, som oplever at have tandlægeskræk, så frygt ej. Tandlægeskræk er ikke noget at være flov over. Næsten halvdelen af Danmarks befolkning er nervøse for at gå til tandlægen. Hvis du lider af tandlægeskræk, hvilket er helt almindeligt blandt danskerne, sørger vi for hos VORES TÆNDER, at du kan følge med i behandlingen. På den måde kan du altid føle dig tryg undervejs. Gennem årene har vi specialiseret os i at behandle patienter, der lider af tandlægeskræk. Af denne grund har vi en lang erfaring på området, og vi ved, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig til at blive rolig og tryg ved at komme til tandlæge.

Flere af vores tandlæger og tandplejere har meget erfaring i at afhjælpe tandlægeskræk, og vi sætter gerne ekstra tid af til din behandling. Derudover råder klinikkerne over en række hjælpemidler, som er med til at sikre dig en så smertefri tandbehandling som overhovedet muligt.

Hos os skal det altid være en positiv oplevelse at gå til tandlægen. Hver gang vi skal behandle en patient, indleder vi med en dialog. På den måde ønsker vi at imødekomme dine ønsker og behov. Desuden kan vi i højere grad forberede os på, hvordan vi kan gøre behandlingen tryg for lige netop dig. Hvad end du ønsker kan vi med garanti imødekomme det!

Fortæl os gerne om din tandlægeskræk, så vi kan sammensætte et forløb, hvor du føler dig tilpas. Vi ser frem til at hjælpe dig! På klinikken får du en kompetent behandling tilpasset dine ønsker og muligheder. Vores interesse er således at sikre dig bedst mulig tandsundhed hele livet. Vi håber på at være din foretrukne tandlæge!

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid