Forside » Tandlægevagten

Tandlægevagten

TANDLÆGEVAGTEN – FÅ EN AKUT TID VED TANDLÆGEVAGTEN NÆR HILLERØD OG KØBENHAVN

Privat alternativ til tandlægevagten tilbydes af VORES TÆNDER Tandklinik i Lyngby, som ligger lige midt i mellem Hillerød og København. Klinikken er nem at komme til både med privat og offentlig transport. Vi opkræver ikke vagtgebyr! Vi måler vores succes i patienternes bedømmelser, og vi er stolte af de mange fine ord vi får med på vejen. Det skal være en god oplevelse at komme til tandlægevagten med en akut tid – hver gang!

TANDLÆGEVAGT PÅ LØRDAGE – VORES TÆNDER TANDKLINIK

VORES TÆNDER Tandklinik har tandlægevagt på lørdage mellem 9:00 og 14:00. Her kan patienter med akutte tandproblemer tilses og få den behandling de efterspørger. Der er ingen grund til at vente til fx mandag med at kontakte en tandlæge, når muligheden allerede er der lørdag. Det er naturligvis også muligt at få en akut tid ved de af vores tandlæger som har tandlægevagt i hverdagene. Klinikken har åbent allerede fra 7:30 om morgenen og indtil 17:30. Ring blot i god tid, så det er muligt at få dig placeret ind i aftalebøgerne.

TANDSKADE – NÅR DU HAR FÅET EN SKADE PÅ DINE TÆNDER OG KÆBER

Har du været ude for et uheld og fået skader på dine tænder og kæbeparti, kan du med fordel benytte dig af en privat tandskadevagt i nærheden af dig, hvor du ikke skal betale ekstra gebyr og kan få en fast tid ved at ringe i forvejen. Der afregnes kun efter klinikkens normale priser. Tandlægerne er vellidte, dygtige og omhyggelige. Vi sætter dig som patient i centrum. Vi har den nødvendige erfaring der skal til for at give dig, der har været udsat for en tandskade, den bedste vejledning eller behandling. Vi udfører de fleste behandlinger på klinikken – kun i enkelte tilfælde henviser vi ud af huset, hvor vi blandt andet samarbejder med Rigshospitalets Kæbekirugisk afdeling eller andre specialtandlæger.

Ring gerne for en afklaring om din tandskade skal tilses med det samme eller det kan vente en rum tid. Uanset om du vil benytte dig af vores tilbud og booke tid til tandskadevagt så vil en af vores dygtige kollegaer sidde klar i åbningstiden til at svare på spørgsmål og vejlede dig efter bedste evne.

Er det ikke muligt at finde en tid indenfor vores åbningstider henviser vi til Tandskadevagten Region Hovedstaden på telefon 1813. Alternativt Tandlægevagten København eller Tandlægevagten i Hillerød Region Nordsjælland – telefon 70 25 00 41

TANDPINE – TANDLÆGEVAGTEN NÆR HILLERØD OG KØBENHAVN ER LØSNINGEN

Har du fået tandpine og gerne vil af med smerterne hurtigst muligt? VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder privat tandlægevagt nær Hillerød og København hvor du sparer vagtgebyret.

De mest hyppigste årsager til tandpine vi ser er:

  • Caries – dvs huller i tænderne
  • Blottet tandnerve som følge af en knækket tand
  • Blottet tandhalse fordi tandkøddet har trukket sig sammen
  • Revnet tand pga gammel sølvfyldning
  • Betændelse omkring tandroden
  • Visdomstænder der er ved at bryde frem
  • Tandbyld

VORES TÆNDER Tandklinik står til rådighed for spørgsmål eller vejledning. Ønsker du at booke en akut tid hos tandlægevagten kan dette gøres telefonisk eller via vores hjemmeside.

Er det ikke muligt at finde en tid indenfor vores åbningstider henviser vi til Tandlægevagten i København. Det er ikke muligt at bestille tid først.

Vi henviser også til Tandlægevagten Hillerød i Nordsjælland. Her er telefonnummeret 70 25 00 41 og man skal ringe forud for fremmøde.

Søgte du akut tandlæge Virum – kan du med fordel se dette link

Søgte du akut tandlæge Lyngby – kan du med fordel se dette link

Søgte du akut tandlæge Holte – kan du med fordel se dette link

Søgte du akut tandlæge Gentofte – kan du med fordel se dette link

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

KontaktVORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Vi er ogsåÅbningstider

*Lukket 31. okt. & 26. dec. 2020

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med×

Menu

Skriv til os

Book tid