Forside » Tandlægevagten

Tandlægevagten

Privat alternativ til tandlægevagten tilbydes af VORES TÆNDER Tandklinik i hjertet af Kongens Lyngby, som ligger lige midt i mellem Hillerød og København. Klinikken ligger kun et stenkast fra Lyngby Station, hvorfor det er nemt at komme både til og fra klinikken med offentlig og privat transport. Ved en akut tandbehandling opkræver vi ikke nogen form for vagtgebyr, hvis du i forvejen er patient hos os. Er du ny patient tillægger vi kun din behandling et beskedent gebyr. Du vil således aldrig opleve tårnhøje gebyrer, når du benytter os som din foretrukne akut tandlæge. Det synes vi kun er fair!

Vi måler vores succes i vores patienters bedømmelser, og vi er stolte af de mange fine ord vi får med på vejen. Det skal være en god oplevelse at komme til tandlægen hver gang!

TANDLÆGEVAGTEN – FÅ EN AKUT TID VED TANDLÆGEVAGTEN NÆR HILLERØD OG KØBENHAVN

Den offentlige tandlægevagt tilbyder akutte tandlægetider i ydertimerne, hvor mange andre tandlægeklinikker holder lukket. Som patient bør du dog være opmærksom på at der ved en akut tandbehandling tillægges et vagtgebyr. Således kan det hurtigt gå hen og blive en større økonomisk omkostning, hvis et akut problem opstår. Men tøv ej, som privat tandlægeklinik tilbyder vi vores hjælp som tandlægevagt med et beskedent gebyr. Du vil således aldrig opleve tårnhøje gebyrer, hvis du benytter os som foretrukne akut tandlæge. Det synes vi kun er fair!

TANDLÆGEVAGT PÅ LØRDAGE – VORES TÆNDER TANDKLINIK

VORES TÆNDER Tandklinik har tandlægevagt på lørdage mellem 08:00 og 15:00. Her kan patienter med akutte tandproblemer tilses og få den behandling de efterspørger. Der er ingen grund til at vente til eksempelvis mandag med at kontakte en tandlæge, når muligheden allerede er der lørdag. Det er naturligvis også muligt at få en akut tid ved de af vores tandlæger som har tandlægevagten i hverdagene. Klinikken har åbent allerede fra 07:30 om morgenen og indtil 17:30. Ring blot i god tid, så det er muligt at få dig placeret ind i aftalebøgerne.

TANDSKADE – NÅR DU HAR FÅET EN SKADE PÅ DINE TÆNDER OG KÆBER

Har du været ude for et uheld og fået skader på dine tænder og kæbeparti, kan du med fordel benytte dig af en privat tandskadevagt i nærheden af dig, hvor du ikke skal betale høje gebyrer og desuden kan få en fast tid ved at ringe i forvejen. Tandlægerne er vellidte, dygtige og omhyggelige. Vi sætter dig som patient i centrum. Vi har den nødvendige erfaring der skal til for at give dig, der har været udsat for en tandskade, den bedste vejledning eller behandling. Vi udfører de fleste behandlinger på klinikken – kun i enkelte tilfælde henviser vi ud af huset, hvor vi blandt andet samarbejder med Rigshospitalets kæbekirurgisk afdeling eller andre specialtandlæger.

Ring gerne for en afklaring om din tandskade skal tilses med det samme eller det kan vente en rum tid. Uanset om du vil benytte dig af vores tilbud og booke tid til tandskadevagten så vil en af vores dygtige kollegaer sidde klar i åbningstiden til at svare på spørgsmål og vejlede dig efter bedste evne.

Er det ikke muligt at finde en tid indenfor vores åbningstider henviser vi til Tandlægevagten København eller Tandlægevagten i Hillerød Region Nordsjælland Alternativt Tandskadevagten Region Hovedstaden på telefon 1813.

PRISER HOS TANDLÆGEVAGTEN?

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du benytter den offentlige tandlægevagt, når uheldet er ude. Af denne grund tilbyder vi vores hjælp som vagttandlægeklinik. Vi holder åbent alle weekender og helligdage året rundt for patienter med behov for hjælp og smertelindring ved akut tandpine. Vi tilbyder hurtig tandlægehjælp og en fast behandlingstid så du undgår unødig ventetid. Vores akutte gebyr er beskedent og vi garanterer dig, at din behandlingspris ikke vil bære præg af tårnhøje gebyrer! Er du ok med et beskedent gebyr når uheldet er ude eller tandsmerterne for store, så kan du også gå på denne formidlingstjeneste som tilbyder akutte tider som alternativt til Tandlægevagten.

FAST TID HOS TANDPINEVAGTEN – VORES TÆNDER TANDKLINIK

Hos mange vagttandlæger behandles patienter i den rækkefølge, de er ankommet til klinikken, og man risikerer derfor at skulle sidde og vente i timevis på at komme til. Hos os får du en fast behandlingstid, og den kan du regne med! Da det varierer meget fra dag til dag, hvor mange patienter der har brug for akut behandling i tandlægevagten, kan programmet dog skride, og i enkelte tilfælde kan der derfor forekomme mindre forsinkelser. Jo hurtigere vi får besked om at du ønsker akuthjælp, jo bedre.

TANDPINE – TANDPINEVAGTEN NÆR HILLERØD OG KØBENHAVN ER LØSNINGEN

Har du fået tandpine og vil gerne smertelindres hurtigst muligt? VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder privat tandlægevagt nær Hillerød og København.

De mest hyppigste årsager til tandpine vi ser er:

  • Caries – dvs. huller i tænderne
  • Blottet tandnerve som følge af en knækket tand
  • Blottet tandhalse fordi tandkødet har trukket sig sammen
  • Revnet tand pga. gammel sølvfyldning
  • Betændelse omkring tandroden
  • Visdomstænder der er ved at bryde frem
  • Tandbyld

VORES TÆNDER Tandklinik står til rådighed for spørgsmål eller vejledning. Ønsker du at booke en akut tid hos tandlægevagten kan dette gøres telefonisk eller via vores hjemmeside.

Nedenfor kan du se hvilke områder, som vi dækker. Vi håber på at være din foretrukne akut tandlæge!

Søgte du akut tandlæge Birkerød – kan du med fordel se dette link

Søgte du akut tandlæge Gentofte – kan du med fordel se dette link

Søgte du akut tandlæge Helsingør – kan du med fordel se dette link

Søgte du akut tandlæge Hillerød – kan du med fordel se dette link

Søgte du akut tandlæge Holte – kan du med fordel se dette link

Søgte du akut tandlæge Hørsholm – kan du med fordel se dette link

Søgte du akut tandlæge København – kan du med fordel se dette link

Søgte du akut tandlæge Lyngby – kan du med fordel se dette link

Søgte du akut tandlæge Virum – kan du med fordel se dette link

 

 

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Ny patient

Ny patient

Et besøg hos os skal være en god oplevelse – hver gang

Behandlinger

Behandlinger

Fra undersøgelser til implantater – vi tilbyder de fleste behandlinger

Priser

Priser

Vi leverer høj kvalitet til fair priser samt rabat til studerende

Kontakt

tandlæge logo

VORES TÆNDER Tandklinik

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.
2800 Kgs. Lyngby

info@vorestaender.dk
45 87 22 61

Cookie- og privatlivspolitik

Vi er også


akut tandlæge - Tandlægevagten i NordsjællandÅbningstider

Mandag 07.30 - 17.30
Tirsdag 07.30 - 17.30
Onsdag 07.30 - 17.30
Torsdag 07.30 - 17.30
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag 08.00 - 15.00

Følg os

Facebook

Linkedin

Instagram

VORES TÆNDER har 4.9/5
ud af 42 anmeldelser på Facebook.

Find os
Betal med

betalingsmuligheder - tandlæge ydelser

×

Menu

Skriv til os

Book tid